Part 13 || Blokeret

2.5K 81 8
                                    

Jeg havde lige haft Emma på besøg, vi havde spist is, set netflix og snakket om alt mellem himmel og jord. Gud hvor jeg dog havde savnet hende, det var virkelig dumt af mig at skubbe hende væk. Hun havde faktisk skaffet mig et job, som endda er lønnet, totalt fedt! Jeg ved ikke lige hvem, men et eller anden kendt tøjmærke manglede nogle baggrundsdansere i en ny reklamevideo. De manglede så åbenbart en der også kan nogle tricks, hvilket jeg jo kan, pga. mit gymnastik, så det er totalt fedt. Det er nu på torsdag, så jeg går glip af skole, hehe.

Jeg er efterhånden ved at glemme Martinus lidt, selvom jeg selvfølgelig stadig er lidt trist over hvad der er sket. Hvis jeg skal være helt ærlig er jeg egentligt slet ikke sur på ham længere, selvfølgelig er det ufedt at han løg, men det hjalp jo nok ikke, at jeg ikke ligefrem snakkede pænt om ham og Marcus. Jeg har mest af alt lyst til at skrive til ham igen, men jeg har jo blokeret ham, og desuden er han kendt, han har slet ikke tid til venskaber i Danmark, så jeg vil helst ikke ende med at vi sårer hinanden, fordi vi ikke kan holde et langdistance venskab. Og desuden, hvad er chancen overhovedet for at jeg nogensinde møder ham igen? Hvis jorden er 510.100.000 km² er det nok sådan 1 ud af 510.100.000 km² eller sådan noget. Wow geografi on point!!

Jeg satte mig ned i sengen, og begyndte at spille tetris, hihi.
"Next round: Olivia vs Martinus" - what hvor grineren!

Jeg vandt sådan med et point over Martinus, hehe.
"Nice try;))" skrev jeg til ham, for starte en samtale. "Hvorfor skriver du egenligt til mig, jeg troede ikke du ville have noget med mig at gøre?" Havde han skrevet til mig. Av den gjorde ondt. Han er vidst ret sur på mig, men jeg har jo trods alt stadig blokeret ham...

Jeg skulle lige til at skrive undskyld og bagefter en længere forklaring, men skæbnen ville mig noget andet. Jeg havde lige trykket send, og den var i gang med at sende den til ham, men så gik min computer i sort. Nej nej nej nej! Det her sker simpelthen bare ikke! Tænkte jeg mens jeg trykkede på tilfældige knapper, for at finde ud af hvad der var sket med min computer. Ikke mere strøm. Jeg skyndte mig at sætte min computer til opladning, det tog 10 minutter før den tændte. Hvorfor sker det her altid for mig?

Jeg satte lagde mig surt i min seng og stirrede op i loftet. Hvordan skal jeg dog glemme Martinus? Jeg bliver nødt til at afslutte det ordenligt. Jeg fandt min telefon frem, gik ind på Snapchat, og fandt listen over folk jeg havde blokeret. "Martinius" stod der. Aww minder...
Oooog, "unbloker." Jeg gik ind på vores chat. Hvad skulle jeg skrive? "Jeg vil gerne have noget med dig at gøre," - ej føj det lød lidt akavet... uden at tænke over det skrev jeg kort, men godt "undskyld" til ham. "Sender" stod der på min telefon. Jeg var i gang med at skrive en længere besked til ham, da jeg pludselig kiggede længere op på min skærm. Beskeden var ikke sendt. "Brugeren modtager ikke snaps fra dig i øjeblikket..." stod der på beskeden. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Havde han også blokeret mig? Var det for alvor enden nu. Vi havde begge blokeret hinanden, så nu det helt slut?

Venskaber er overvurderet.
Og så lagde jeg mig til at sove.

____________________________________________________________________________

Er det så helt slut med Martinus nu? Undskyld forsinkelsen:'(

Det hele startede med et spil (MG)Where stories live. Discover now