Part 22 || Akavet

2.6K 77 9
                                    

Jeg vågnede og en masse tanker ramte mig med det samme. Det var dagen, hvor jeg skulle flytte over til Johansen, og jeg kyssede med Martinus i går!! Eller måske var det faktisk lidt mere end bare et kys. Jeg smed mig hurtigt ned i sengen, det var simpelthen for meget på en gang haha. Men jeg ved ikke engang om jeg kan lide Martinus? Eller om han kan lide mig? Hvad nu hvis det bare var et kys for "sjov"? 1 ting er i hvert fald sikkert. Det skal bare blive i mellem os.

Jeg tændte min telefon. 1 ny snap fra Martinus.
"Godmorgeen Streak !" Skrev han. Jeg troede egentligt det havde været en spændende snap, men nej nej, det var bare en Streak snap. Jeg sendte hurtigt en Streak snap til alle mine Streak venner, inkl. Martinus og rejste mig så op af sengen. Jeg gik hen til vinduet og trækkede gardinet fra. Regnen stod ned i stænger. Ingen hyggelige aktiviteter udenfor i dag åbenbart. Min telefon vibrerede pludselig. Ny snap fra Martinuis stod der. Oh well, gad vide om det bare er endnu en Streak snap.
"Tak for i går!" Havde han skrevet, og så lavet en kysse emoji efter. Jeg fik et stød igennem kroppen. Så han kan måske godt lide mig lidt mere end venner? Jeg sendte bare nogle hjerter tilbage, altså hvad svarer man lige til sådan noget? En mere snap fra ham: "tænkte på om det måske var bedst hvis vi holdte det for os selv?" Havde han skrevet. Jeg blev egentligt lidt såret, for det føltes lidt som om han ikke ville kendes ved mig, men på den anden side så er han jo kendt? Hvis hans fans på en eller anden måde fandt ud af det, ville de jo stikke mig ned med deres merchandise. Nej tak du!

"Godmorgeen," sagde min mor og smilte overdrevet til mig. Jeg tror hun glæder sig meget til at rejse hen til varmen. Hvorfor tog hun ikke mig med i stedet for Peter? "Hejsa," sagde jeg og gik hen og begyndte at spise en bolle.
"Har du pakket?" Spurgte hun mig så. "Ja, jeg har knap nok nået at pakke helt ud," sagde jeg og smilte til hende.
Det var totalt løgn. Eller mine ting er min kuffert... men min kuffert ligner lidt noget der er bombet.
Jeg gik ovenpå og pakkede min kuffert ordentligt og alt det der, og så tog jeg et hurtigt bad.

"Vi kommer til at savne jer så meget!" Udbrød Peter, og krammede alle os børn. Bagefter krammede de også hele Johansen familien farvel. Super rørende øjeblik, eller noget.

"Værelsesfordelingen bliver Laurits og Jonas på et værelse, og så kan Molly og Olivia sove sammen, eller Olivia Du må selvfølgelig også gerne sove inde hos Thorbjørn hvis du vil det, sagde Karoline. "Det lyder fint, men jeg tror lige jeg sover med Molly i hvert fald lige de første dage," sagde jeg så til hende. "Det styrer du selvfølgelig bare helt selv!" sagde Karoline og smilte stort til mig. Jeg kan virkelig godt lide Karoline, hun er som en ekstra mor! Jeg tror egentligt også at hun ret godt kan lide mig, i hvert fald så har hun flere gange sagt, at jeg er mere end velkommen til at gifte mig med Thorbjørn en dag... det var sådan lige grænsen, men hun er alligevel meget sød!

Jeg havde siddet og set film med Thorbjørn i et stykke tid, og så aftalte vi at gå i seng. Vi skulle jo også begge få en god natsøvn til dagen efter. Jeg skulle nemlig gå i skole med Thorbjørn, Sååe jeg var virkelig spændt. Heldigvis havde jeg jo mødt nogle fra klassen, så det var bare super! Dog var jeg også lidt bange for at møde Martinus, det ville jo blive viiiiildt akavet. Altså jeg ved ikke engang om vi sådan har noget?? Det lidt underligt det hele...

Jeg havde lige lagt mig i sengen da jeg fik en snap fra Martinus. "Savner dig allerede!" Havde han skrevet, og så et billede hvor han smilte. Det smil kan jo få Grønland til at smelte! Han er så cute! "Nueh ilm!<3" skrev jeg tilbage. Og så lagde jeg mig til at sove.

//

Kedeligt afsnit undskyyyld, men forresten så kommer jeg nok til at gøre det sådan, at der bliver udgivet et nyt kapitel hver 2. Dag fra nu af, da jeg helst ikke vil blive alt for stresset af det her :D

Det hele startede med et spil (MG)Where stories live. Discover now