Rendhagyó rész (YoonKook)

219 24 3
                                    

Megjegyzés: Eddig nem igazán írtam erotikus tartalmú történeteket, szóval nézzétek el, hogy nem lett a legjobb. Azért remélem tetszik. 😊😅

~Jungkook szemszöge~

Izgatottan nézelődtem barátom szobájában. Már sokszor jártam nála, de a szobában még sosem voltam, ma viszont vele alszok. Kicsit félek is, de tudom, hogy nem tenne olyat, amit én nem akarok. Viszont arra már vágyom, hogy mélyítsük a kapcsolatunkat. Mindketten férfiak vagyunk és vannak igényeink, amit nem lenne rossz együtt kielégíteni. Vagy egymást, teljesen mindegy.  A lényeg ugyanaz.

Leültem az íróasztalához, és dolgait nézegettem, mikor megakadt a szemem egy érdekes dolgon. Cigarettás doboznak tűnt, de mivel nem tudok róla, hogy szívna, így csak még kíváncsibb lettem. Körbenéztem, nem-e jött vissza, de a szoba üres volt én pedig azonnal felnyitottam a tetejét. Tele volt óvszerrel. Néhányat kivettem és szemúgyre vettem. Hát ez kész. Sötétben világító, rücskös, színes, ízesített...minek neki ennyi fajta?

-Ejnye Cicám, máris akcióznál? - hangjára olyan szinten megijedtem, hogy hátra estem a gurulós (!) székkel. Még mindig a kotonokat szorongattam, így nézve fel a nevetéssel küszködő Sugára.
-Én..én csak... - nem tudtam befejezni, a szavamba vágott.
-Kíváncsi voltál. Ez természetes. Gyere. - felémnyújtotta a kezét, amit készségesen elfogadtam. Felhúzott, a széket pedig helyrerakta. - Menj zuhanyozz le. Mire visszajössz keresek neked ruhát.
-És ezek? - mutattam fel a védekezési eszközöket.
-Most még nem kellenek, de ha annyira akarod, akkor... - kacsintott, mire teljesen zavarba jöttem. Kezem tartalmát az ágyra dobtam és eliszkoltam a fürdőszobába.

Még mindig vörös fejjel vedköztem le, és álltam be a kabinba. Beállítottam a megfelelő hőfokot és egy ideig áztattam magam. Jól esett a víz kellemes cirógatása, de aztán már nem csak azt éreztem. Egy test teljesen a hátamnak préselődött, közelebbi kapcsolatba hozva ezzel a fehér csempével. Felszisszentem a hideg felület miatt, de testem szinte felgyulladt szerelmem hangja hallatán.
-Annyira kívánatos vagy. Legszívesebben most azonnal magamévá tennélek. - morogta közvetlen a fülembe. Éreztem leheletét, ezzel egyetemben simogatni kezdett, testem pedig azonnal reagált.
-Ahh ne! - próbáltam ellenkezni, de a szorgos kis kezecskék megállíthatatnanok voltak. Legalábbis a célig, ami jelen esetben a férfiasságom volt. Erősen rámarkolt, de mást nem csinált. Kezdtem fellélegezni, mikor megfordított és letérdelt elém. Tágra nyílt szemekkel meredtem rá. Több szempontból is. Tekintetem végigvezettem mesztelen testén, egészen szeméig, és száján állapodtam meg. Nem sokáig élvezhettem gyönyőrű ajkait, mert szinte tövignyelte már ágaskodó péniszem. Akkorát nyögtem, hogy szerintem a még Afrikában is hallották. Szegények biztos azt hitték harci kiálltás a szomszédos törzstől. Feltevésemre legszívesebben elnevettem volna magam, de szorgosan dolgoztak rajtam és barátom nevén kívül mást nem tudtam volna kinyögni. Már a határaimnál jártam, mikor elhúzódott, minden tevékenységet abbahagyva.
-Nee! Folytasd! - szinte már könyörögtem. Próbáltam visszahúzni, de kezeimet fejem fölé fogta, és diadalittasan nézett rám. Határozottan éreztem, hogy dominál felettem. Tisztában voltam vele, hogy én leszek alul, de azért megrémisztett a tudat, hogy most seggbe leszek rakva. Meglátthatta rajtam ezt, mert ajkaimra lehelt egy gyengéd csókot. Ez egy kicsit megnyugtatott, remélem az aktus közben is ilyen finoman bánik velem. Szeretnék még járni.
-Ne félj Nyunyi, ma még nem csinálok semmit. - MIVAN?! Már felkészültem lelkiekben! Ha most itt hagy álló farokkal, esküszöm én fogom megdugni őt! Épp belekezdtem volna a kiosztásába, mikor visszatérdelt és folytatta kielégítésem. Hálát adok Istennek, Buddhának meg mindenkinek, hogy ilyen lelkiismeretesen végzi a munkáját! Egyszerűen fantasztikus nyelvmunkája van! Igaz, még más nem csinált velem ilyet, de akkor se lehet ennél jobb senki. Hátamat a falnak, csípőmet pedig előre döntöttem. Hajába markoltam és annál fogva húztam mégjobban magamra. Torka kezdetét megérezve elöntött a forróság, testem megremegett és szájába élveztem. Erőtlenül, mély levegőket véve rogytam le.

Lassan kezdett kitisztulni az elmém, és visszatért a józan gondolkodóképességem. - már ha van ilyenem - Ő most leszopott. Ja. Elvesztettem az eszem és úgy nyögdécseltem, mint egy vérbeli ribanc. Ja. Végezetül a szájába élveztem. Ja.
ÚRISTEN!
Rákaptam tekintetem, és mintha erre várt volna. Kinyújtotta nyelvét, amin ott pihent fehér színben pompázó örömnedvem. Még ízlelgette, majd lenyelte. Arcomat elöntötte a pír. Miért csinálja ezt velem?
-Segítek megfürdeni. - segített lábra állni és meg is tartott, míg visszanyertem egyensúlyérzékemet. Tusfürdőt nyomott a tenyerébe, azt pedig szétdolgozta az egész testemen. Én végig a lefolyót páztáztam, nem tudtam volna ránézni.

Megtörölköztünk és visszamentünk a szobába. Kaptam ruhákat, amik pont a méreteim voltak. Mindketten befeküdtünk az ágyba, és egymással szembe fordultunk. Homlokunk összeért, ez egy igazán meghitt pillanat volt. Ujjainkat összefűzte és közénk helyezte. Eddig még nem mondtuk ki azt a bizonyos szót, de most úgy érzem itt az ideje. Erőt vettem magamon, és belekezdtem.
-Yoongi... - bátortalanul suttogtam, mire egy hümmögéssel reagált. - Szeretlek.
-Én is szeretlek. Mindennél jobban.

Csókot váltottunk, és visszahelyezkeztünk az előző pozícióba. Csendben néztük a másikat. Pilláit lehunyta, így zavartalanul figyelhettem meg arca minden egyes szegletét. Tökéletes.

El sem hiszem, hogy ez a csodás ember az enyém. Csakis az enyém.

Élet a HanlimbanWhere stories live. Discover now