24.Rész

151 23 5
                                    

~Jimin szemszöge~

Annyira boldog vagyok, hogy Yoonji megbocsájtott, el sem tudom mondani. Nem tudom mi ütött belém, hogy előrébb helyeztem az idol létet, mint őt. Hiba volt... de szerencsére időben észheztértem. Lehet, ha nem jövök el, az a Jae gyerek az ujja köré csavarja. Akkor mondjuk állkapcson rugtam volna, de az mellékes. Mellettem van és csak az számít.

~Yoonji szemszöge~

Miután megbeszéltük a dolgokat, Jimin visszament a kollégiumban. Reméltem, hogy együtt tölthetjük legalább ezt a napot, de hát mit is vártam..
Mivel hajnalban rontottak rám, mar nem feküdtem vissza, készülődtem a suliba. Felvettem azt a redvás egyenruhát, és fogatmostam. Belőttem a séróm..najó, csak megfésülködtem, majd random elraktam pár füzetet és elindultam. Reggeli az kimaradt, ami szinte már szokássá vált. Lehet ez miatt is fogytam majdnem 8 kilót. Mindenesetre a súlyomra már egy szavuk se lehet.

Elsők között értem be, de sajnos ellenségem is köztük volt. Szerencsétlenségemre pont szembejött velem, picsanyalóival karöltva.
-Ohh szia Yoonji. Azt hallottam Jimin szakított veled. Ez igaz? - vágott "nagyon" elkeseredett arcot.
-Ohh szia Ribizli. - utánoztam hangsúlyát, ami láthatóan nem nyerte el tetszését. - Szerintem foglalkozz a saját dolgoddal.
-Ezek szerint igen. Tudtam, hogy nem sokáig lesz veled! Megdug és annyi! Mennyire szánalmas vagy! - nevettek.
-Na figyelj Cicu! Megértem, hogy a sok szopástól ennyire kitágult a pofád, de ne akard, hogy bakancsommal tömjem be! - meglepődött, én pedig kihasználva az alkalmat elmentem mellette, úgy hogy vállaink súrlódtak.
Ha tovább maradok bisztos leveszem vállal. Hagy lássa kivel kezdett, kapott is egy kis ízelítőt. Amúgy, jobban belegondolva, nem beszéltük meg, hogy újra járunk. Csak annyi volt, hogy bocsánatot kért, én pedig birka módjára bólogattam. Annyira elegem van már...

Levetődtem a helyemre, Jae mellé.
-Nagyon nyúzottnak tűnsz. Minden rendben? - kérdezte padtársam.
-Kibékültünk Jiminnel...
-Ebben mi a probléma? - láttam arcán a megbántottságot, és felébredt bennem  bűntudat. Nem vele kellene ezt megbeszélnem, de nincs más, akivel ennyire  belsőséges kapcsolatom lenne.
-Lelépett mire felkeltem...úgy érzem csak a megszokás miatt akarja újrakezdeni...
-Sajnálom.
Valaszolni akartam, de pont becsöngettek. Olyan szintű elkeseredettséget éreztem, hogy azt elmondani se tudom. Csak néztem a osztályfőnököt, ahogy artikulálva magyaráz, de nem fogtam fel amit mond. Végül megütte egy részlet a fülemet.  "Szombaton tartjuk meg a bált. Az idei év témája a szerelem. Ez egyértelműsíti azt, hogy párban kell érkezni. Legyetek nagyon csinosak." Még mondott néhány dolgot, de nekem csak az járt a fejemben, hogy mekkora szívás ez az egész. Előkaptam a mobilom és Jiminnek kezdtem pötyögni.

Szombaton ráérsz?

Sokáig nem válaszolt, amin nem lepődtem meg, de amint kijelezte a nevét, szintem vetődtem a mobilom után.

A BlackPink tagjaival fogunk találkozni. Lehet, hogy közös albumunk lesz. Szurkolj.

Persze, hogy is gondoltam, hogy időt szán rám.. Azt hittem elbőgöm magam. Ezt Jae is észrevette, megnézte az üzenetet és idegesen lecsapta a padra. Megfogta a kezem és kihúzott az osztályból nem foglalkozva a tanárral, vagy a többiekkel. Az udvarig meg sem álltunk. Leültetett a padra, ő pedig elém térdelt. Eddig bírtam, kitört belőlem minden fájdalom, és könny formájában távozott.
-Miért nem lehetek valakinek én a legfontosabb? - bőgtem megállíthatatlanul. Jae megölelt, és a fülembe suttogott.
-Nekem te vagy a legfontosabb. - szavai a szívemig hatoltak.
-Miért nem tudlak téged szeretni helyette?
- bőgtem még inkább és átkaroltam. Sokkal könnyebb lenne minden, ha mellette lennék.
-Kérlek ne sírj...olyan rossz érzés, hogy szomorúnak látlak. Mindent megfogok tenni, hogy boldog legyél. Szeretlek Yoonji, és hiába próbálkozok, nem tudom ezt elfolytani...sajnálom.
-Ne sajnáld...
Neki fontos vagyok, Jiminnek miért nem? Ő szeret, Jimin miért nem? Ő...Nem! Nem hasonlíthatom őket össze! Jae egy jó ember, Jimin pedig mindig csak megbánt...ők még csak össze sem hasonlíthatóak.

Meg kellene próbálnom Jae-t szeretni?

Élet a HanlimbanOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz