duyuru.

979 47 12
                                    





Herkese merhaba.


Biliyorum, yeni bölüm çok çok gecikti. Hikayenin çok okuyucusu yok, takip eden birkaç insan var bu yüzden onlardan özür dilerim. Ancak üniversite başladığı için -ki okuduğum bölüm fazlasıyla zor- buralara pek uğrayamıyorum.


Geciktiği için kendimi çok kötü hissediyorum açıkçası. Sadece 500 kelime yazabildim, üstüne eklemeye çalışıyorum. Size kesin bir tarih veremeyeceğim çünkü gerçekten yoğun bir programa sahibim, tam yazmaya başladım derken pat bir işim çıkıyor.

Bu gecikmeden dolayı tekrar tekrar özür dilerim. Tam bir kitle oluşmaya başlamışken yaptığım bu boşlamayı size karşı bir saygısızlık olarak görüyorum lâkin bu konudaki samimiyetimi anlamış olmanızı umuyorum.

Bölüm için yaklaşık olarak bir tarih vermem gerekirse, en fazla 3 hafta demek istiyorum. Bu kesin bir tarih değil, kimseyi yanlış bir beklenti içine sokmak istemem. Büyük olasılıkla bu üç hafta içinde gelecektir. Bu kadar beklemenizin özürü olacaktır emin olun. Bölüm gerçekten içime siniyor, yazdıkça. Okuduğunuz zaman seveceğinizi düşünüyorum ben.

Tekrar tekrar özür diliyor ve notu sonlandırıyorum! Kendinize iyi bakın, bölüm gelince görüşürüz :)

Light or Dark -dramione-Donde viven las historias. Descúbrelo ahora