Garen ve Katarina'nın Savaşı

312 7 0
                                    

Katarina çalıların içinden Garen'i izliyordu. O kadar birlikte geçirilen zamandan, mektuplaşmalardan sonra artık ondan nefret ediyordu. Garen'in genelde korkusuzca tek gezmesi işine gelecekti. Bu korkusuzluğu onun ölümüne neden olacaktı. Uzun bir bekleyişin ardından beklediği fırsat ayağına gelmişti. Garen kafa dağıtmak için tek başına ormana girmişti ve Katarina Shunpo* ile Garen'in aniden yanında belirdi. Garen ne oluyor diyemeden Katarina onu çevik bir bacak hareketi ile yere düşürdü. "Paslanmışsın sanki." diyen Katarina kendini aniden ağaca çarpmış bir şekilde buldu. "Tek paslanan ben değilim."diyen Garen yerden kılıcını aldı ve Katarina'nın üstüne koştu. Çok büyük bir kavgaydı bu. Hançerler havada uçuşuyor. Ağaçlar devriliyordu. İlk baslarda Garen'in zırhından seken hançerler artık saplanmaya başlıyordu ve Garen yorulmuştu. Katarina'da yorulmaya başlamıştı fakat babası aklına geldikçe enerji ile doluyordu. En sonunda Garen "Tamam sen kazandın." dedi ve yere serildi. Katarina ne olmuştu da ona düşman olmuştu. Bunları düşünemeden yanağına bir öpücük kondurdu Katarina ve "Ölmeden önce son sözünü söyle eski aşkım." dedi. "Demasya düşmeyecek." diyen Garen son sözünü söylemiş olabilirdi.
Bu olaylar olurken Talon, Lux'ın ayrılmadan önce verdiği elmayı yiyordu. Darius hala çadırdan çıkmamıştı ve canı sıkılıyordu. En sonunda dayanamayan Talon Gölge Saldırısı*2 ile içeri atlayıp etraftaki bütün askerleri biçti ve aniden Darius'un önünde belirdi. Darius daha hareket edemeden yüzüne sert bir yumruk indirdi. Sağ kolundaki büyük bıçağı Darius'un boynuna götürdü. "Demek General Du Couteau'nun öldüğünü söylemezsiniz. Merak etme bende senin öldüğünü kimseye söylemem." dedi ve bıçağı Darius'un boynuna sapladı. Alandan çıkarken hiçbir şey olmamış gibi bıçaklarındaki kanları siliyordu. Şimdiki planı ise Quinn'i bulup ortadan kaldırmaktı. Hızlıca savaş alanının yolunu tuttu.
Katarina son 1 saattir Garen'in hızlıca nefes alıp vermesini izliyordu. Hala ölmemiş olması garipti fakat tıpkı diğerleri gibi bir büyük yıldız daha kaymıştı anlaşılan. "Son dakikalarını birlikte geçirelim." dedi ve Garen'in can çekişerek "N-n-nedden bu-bunu yaptın?" sorusuna yanıt vermedi. Garen'in giderek solan yüzüne bakarken havadan kendine doğru uçan büyük bir kuş gördü. Kuş dahada yaklaştığında bir kadını taşıdığını anladı ve kaçmaya başladı. Fakat kuş ondan hızlıydı. Kuşun üstündeki kadın Katarina'nın ayağına ok fırlattı ve Kata kendini yerde buldu. Canı çok acıyordu. Etrafına bakan Katarina bir kaç kişininde Garen'i taşıdığını gördü. "Anlaşılan biri daha babası gibi zindanlarda çürüyecek." dedi kadın. Katarina bu sözü duyunca aniden ayağa fırladı ve kadına bir hançer fırlattı. Hançer kadının midesine saplanmıştı. "Valoor!" diye bağıran kadının gözlerinden yaşlar akmaya başladı ve olduğu yere düştü. Kuşu onu ayağa kaldırmaya çalışıyordu fakat kadın kalkamıyordu.

*Katarina'nın E Skilli (Hedefe Işınlanma)
*2 Talon Ultisi

Talon - Bilinmeyenler Açığa ÇıkıyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin