SON BÖLÜM

261 8 7
                                    

8 YIL SONRA
Talon yıllar sonra orduda önemli bir konuma yerleşmiş, değişemez bir parçası olmuştu. Emeğinin karşılığını almış ve varlıklı bir insan olmuştu. Boş zamanlarında 7 yaşındaki oğlu Henry'e silah kullanma eğitimi veriyordu. Henry onun için çok değerliydi ve büyüdüğünde ordudaki yerini oğluna bırakmayı çok istiyordu. Lux ise Demacia'da pek sevilmesede büyü ile uğraşıyordu. Küçük bir okul yaptırmıştı. Orada durumu olmayan ailelerin çocuklarına büyü yapmayı öğretiyor, oyunlar oynatıyor ve karınlarını doyuruyordu. Çocuğu Henry ise büyü ile ilgilenmiyor ve daha çok babasıyla zaman geçiriyordu. Lux bu duruma aslında biraz üzülüyordu. Oğlu büyük ihtimalle suikastçı olacaktı. Kim bilir başına neler gelecekti. Tıpkı babası gibi yakalanabilirdi. 8 yıl önce Talon ile ilk tanıştıkları zaman aklına geliyordu hep.

Henry'nin 7. doğum günüydü. Talon antrenmandan erken çıkmış ve askerlerine evlerine gitmeleri için izin vermişti. Şoförü onu faytonun yanında bekliyordu. Faytona bindi ve yola çıktılar. Yağmurlu hava yüzünden yarım saatte eve vardılar. Talon şoförüne bahşiş verdi ve eve girdi. Kapıda Henry onu karşıladı. "Hoşgeldin baba." dedi. Talon karşılık olarak başını okşadı ve odasına ilerledi. Odaya girdiğinde Lux, Henry'nin doğum günü için elbisesini giyiniyordu. Çok şık olmuştu. Lux, Talon'u öptü. Ona giyeceği takımı gösterdi ve "Henry'i hazırlayacağım" diyip çıktı. Yarım saat sonra aile faytona binmişti. Gidecekleri yer çok yakındı. 15 dakikada oraya vardılar.

Katarina bakımsızlıktan kırılan saçlarını bir çatının üzerinde topluyordu. Yıllardır intikam için doğru anı bekliyordu ve sonunda suikast düzenleyecekti. Bunu ise Talon'un şoförüne borçluydu. Kendi deyimi ile "Salak şoförü" kendine aşık etmiş ve ondan yıllarca bilgiler almıştı. Yıllarca intikam alamama sebebi ise habire Noxus veya Demacia'ya gidiyordu ve başkalarına suikastlar hazırlıyordu. Bunlardan biri ise 4. Jarvan içindi ve başarılı olmuştu. Tabi bide Garen'den intikam almıştı. Aldığı bilgilere göre Talon ve Lux çocuklarının doğum günü için bir restaurant ayarlamışlardı. Onları restaurantın karşısındaki apartmanın çatısında bekliyordu.

Talon, Lux'ın elinden tuttu ve faytondan indirdi. Küçük Henry ise babasının kollarına atlamış ve yere inmişti. Saniyeler sonra olacaklardan habersiz restauranta ilerlediler ve birden havadan hançer sesi geldi. Talon içgüdüsel bir hareket ile Lux ve Henry'nin üstüne yattı. Lux olayın farkında değildi fakat Talon'a saplanan hançer sesleri yüzünden kapalı gözlerinden yaşlar akmaya başladı. Katarina işini bitirdiğini sanıp direk ortadan yok olmuştu. Lux birkaç kişinin ayak sesini duydu ve etrafına baktı. Talon hızla kan kaybediyordu. Bir kaç kişi yardım için onlara yaklaştı. Lux ağlayarak Talon'un üstüne yattı. Sırtına saplanan hançerleri çıkarttıkça Talon acı içinde bağırıyordu. Henry ise babasının her an ölebileceğini anlayıp saçlarını okşayıp ağlıyordu. Talon daha fazla dayanamadı ve son nefesini verdi.

Devam kitabı çıkacak. Henry'nin gözünden olacak.

Talon - Bilinmeyenler Açığa ÇıkıyorWhere stories live. Discover now