24. Első (+18)

1.2K 19 0
                                    

- Seb!
- Igen? -mormolta nyakamba.
- É-én most...
- Akarlak Betty.
- Én is, de ez nem helyes.
- Miért? Felnőtt emberek vagyunk.
Bólintottam, felkapott ölébe, lábaimat dereka köré fontam. Gyorsan lépdelt fel a lépcsőn, közben nyakamat csókolgatta, szívogatta.

Bevallom nem éreztem semmilyen olyan érzelmet iránta, ami miatt most kívántam volna, de azt hiszem ez testi vonzalom. Finoman szólva ki vagyok éhezve. Több, mint 2 hónapja  nem voltam senkivel és ez már kikészített a Shawnal való kapcsolatom után.

Ledöntött az ágyra, nekilátott ruháim eltávolításának. Lerángattam pólóját, elémtárult kidolgozott teste, ami kicsit sem volt olyan mint Shawné. Nem volt olyan izgató számomra, ismeretlen volt. Elmosolyodott ahogy néztem, újra nyakamat szívta. Halkan nyögtem miközben melleimet markolászta. Megszabadított a fehérneműimtől is, ajkát beharapva nézett végig rajtam. Nagyon zavarba jöttem, nem szoktam meg, hogy más férfi lát meztelenül, pláne nem azt, hogy Seb az, aki eddig a barátom volt.
Letolta alsóját, megláttam hatalmas, merevedő férfiasságát. Kicsit megijedgem méretétől, amit egy állatias vigyorral díjazott.

- Nyugi cica nem fog fájni. Velem csak jobb lesz, mint azzal a gyökérrel.
Gyökér? Hogy mi? Ez most Shawnról beszél? Mindjárt letépem neki! Mégis honnan tudná, hogy milyen volt vele?
Gyorsan széttépte az óvszer csomagolását, magára görgette és bepozícionálta magát.
Eleinte csak bejáratomhoz illesztette, körkörös mozdulatokkal szoktatott méretéhez. Hangos nyögések szakadtak ki belőlem, magamhoz rántottam, hogy kezdje már el.
- Durva leszek veled. -suttogta fülembe.
A kábulattól meg sem hallottam mit mond, nem is érdekelt.
Egy nagy lökéssel belémvágta magát, felsikítottam. Nagyon fájt, mérete feszített, tényleg durva volt, ahogy mondta.
Nem is hagyta, hogy megszokjam, őrült tempóval hatalmasakat lökött. Egy idő után elkezdtem élvezni, többet akartam, hátát karmolászva jeleztem neki, hogy gyorsítson. Eleget tett kérésemnek és mostmár eszeveszett tempóval mozgott.
Nagyokat nyögve ment el, még lökött egy-kettőt a biztonság kedvéért, majd én is elértem a csúcsra.

Előredőlt mellkasomra, majd kihúzódott belőlem, lefeküdt mellém. Átkarolt fél kezével, nyomott egy puszit homlokomra. Nem éreztem azt, hogy most hozzá kéne bújnom vagy ilyesmi, hiszen minden csak testi vonzalomból történt.
- Lefogadom, hogy Shawnnal feleijen sem volt.
- Mit versengesz? Nem kell magadat hozzá mérned! Irántad sosem fogok úgy érezni, mint iránta, sosem lesz olyan a szex, mint vele!
Ezzel megfordultam és elnyomott az álom.

✔Faded feelings (+18)- Shawn Mendes FF. *ÁTÍRÁS ALATT*Where stories live. Discover now