29. Váratlan vendég (+18)

1.1K 22 1
                                    

Besétáltam a házba, levettem a cipőm és a kabátom, majd felsétáltam a lépcsőn. Bementem a szobámba, onnan a fürdőmbe. Ledobáltam a ruháimat és beálltam a forró zuhany alá. Ki kell tisztítanom a fejem. Mindig azok az emlékképek ugaranak be. Szinte még érzem érintését testemen, a félbemaradt gyönyört, a csókját, a teste melegségét.
Erőteljesen beharaptam alsó ajkam, éreztem, hogy kiserkent a vérem. Nekidőltem a zuhany falának és úgy idéztem visssza a 10 perccel ezelőtt történteket.

Hogy tudott ezek után csak úgy hazahozni és elmenni?
Ő nem kívánt meg?
Vagy neki nem is jelentett semmit az ami történt?

Ezek a gondolatok cikáztak a fejemben, miközben próbáltam kitölteni a testemben levő ürességet. Lehunyt szemmel élveztem "saját kezem munkáját", miközben végig Shawnra gondoltam.

Megéreztem egy nagy, meleg kezet csuklóm körül, ahogy elhúzza azt nőiességemtől, majd áthelyezi vállára. Lassan kinyitottam szemem, Shawnt láttam meg magam előtt. Mellettem állt a zuhanyban, meztelenül, vizesen. Rózsaszín ajkaival egy hatalmas mosolyt varázsolt arcára.
- Majd én befejezem azt, amit elkezdtem. -súgta fülembe. Kirázott a hideg, ahogy ajkai fülemet érintették.
Egyik kezét lefele vezette fenekemen keresztül, míg a másikat továbbra is derekamon pihentette. Becsuktam szemeimet ajakim kicsit elnyíltak a várakozástól, hogy hozzámérjen.

Megéreztem egyik ujját, ahogy végigszánt vele gyenge pontomon, halkan felnyögtem.
Kicsit közelebb lépett, így megéreztem merevedő férfiasságát hasamnál. Két ujját belémvezette, lassan elkezdte mozgatni.

Megmarkolta fenekem, kicsit megemelt, lábaimat dereka köré fontam. Elzárta a zuhanyt, kinyitotta a kabin ajtaját, kisétált velem a fürdőből.

Szerencsére a szobámból egy saját fürdőm nyílik, így esély sem volt arra, hogy anyáék meglássanak. Shawn biztosan gondoskodott arról is, hogy a szobám ajtaja be legyen zárva.

Nem törődve azzal, hogy csurom vizesek vagyunk, ledöntött az ágyra, felém mászott és úgy folytatta tovább kényeztetésem. Hangos nyögések szakadtak fel belőlem, ahogy majdnem elértem a csúcsra Shawn keze által. De abbahagyta, kihúzta belőlem ujjait, elvált ajkaimtól.
- Hol van az óvszer? -mormolta fülembe.
- Az éjjeliszekrényben.
Felállt elsétált odáig, szemét egy percre sem levéve rólam, mintha azt hitte volna, szökni akarok.
Pedig ha tudta volna mennyire maradni akartam.
Újra felém mászott, vizes haja szemébe lógott, testén vízcseppek gördültek le. Mellkasa hevesen mozgott, ahogy kapkodta a levegőt. Vággyal teli szemekkel rámnézett, széttebb nyitotta lábaim, bemászott közéjük. Egy mozdulattal széttépte az óvszert, magára görgette. Mielőtt még bepozícionálta volna magát, forró csókban részesített...

✔Faded feelings (+18)- Shawn Mendes FF. *ÁTÍRÁS ALATT*Where stories live. Discover now