30. Újra (+18)

1.1K 25 1
                                    

Forró csókban részesített...

Már alig vártam, hogy megtörténejen, de egy valami szöget ütött bennem. A szüleim. Itthon vannak, csupán pár fal választ el minket egymástól.

- Shawn. -suttogtam.
- Hmmm? -nézett szemembe.
- A-anyáék itthon vannak.
- Ne aggódj bezártam az ajtót.
- Legyünk csöndben.
- Az pedig nehéz lesz, mert most olyat kapsz tőlem, amilyet még soha nem éreztél. -mondta egy perverz mosolyt varázsolva arcára.
Ezzel a mondtatával teljesen megvadított. Magamhoz rántottam, jelezvén, hogy kezdje el. Eleinte még kicsit izgatott, csigázott, de én ezt inkább kínzásnak éreztem.

Rám emelte tekintetét, és miközben végig a szemembe nézett, lassan belémhatolt. Mikor már teljes hosszával bennem volt, elkezdett lassan mozogni.
- Gy-gyorsabban. -karmolásztam hátát.
Nagyobb tempóra váltott, az élvezethullámoktól köpni, nyelni nem tudtam. Fejemet hátrahajtottam, hátam ívbe feszült. Teljes testem remegett, lábaim reszkettek, ahogy egyre közeledtem a csúcshoz.
- S-shaawn. Mi-mindj-...
-mondtomat nem tudtam befejezni, mert utolért a gyönyör, olyan erővel söpört végig egész testemen, hogy ilyet még sosem éreztem. Most értettem meg mire gondolt, mikor azt mondta, hogy most olyat ad nekem, amilyet még sosem tapasztaltam.
Már másodperc múlva Shawn is elment hangosan nyögve.
Lassan kihúzódott belőlem, kidobta az óvszert, visszafeküdt mellém.

Betakart a jó meleg takarómmal, közelebb húzott, fejemet vállára hajtottam. Próbáltam szabályozni légzésem, szívverésem, de ez a jelenlétében eleve lehetetlen volt.
Csak feküdtem és hallgattam Shawn édes szuszogását. Nem bírtam, halkan elnevettem magam.
- Mit nevetsz?
- Olyan cuki vagy.
- Te meg szexi. -nyomott egy puszit homlokomra.

Most vajon együtt vagyunk? Nem merem megkérdezni. Mi van ha mégsem? És ez egyszeri alkalom volt? Vagy mi van ha ezek után csak szexpartnernem akar majd?

Ezek a gondolatkk cikáztak a fejemben, észre sem vettem, hogy Shawn néz.
- Tudom min gomdolkodsz. Én sem tudom mi ez, de ezt majd holnap megbeszéljük.
- Oké. Hiányoztál.
- Te is nekem.

✔Faded feelings (+18)- Shawn Mendes FF. *ÁTÍRÁS ALATT*Where stories live. Discover now