37. Undorító

629 13 0
                                    

Elizabeth szemszöge:
Éppen ültem az ágyamon, mikor jött egy üzenetem. Pontosabban egy E-mailem. Nem szoktam megnézni, de most az E-mail cím felekeltette az érdeklődésemet.
"Floradornan@gmail.com"
Lehet hogy ez az a lány akibe Shawn szerelmes?
Remegő kézzel megnyitom az üzenetet, ami egy videót tartalmaz. Nem tudom megnézzem-e, de végül úgy döntök, megnyitom. Rákattintok az ikonra, be is hozta a videót.

Mikor elindult, nem hittem a szememnek. A csaj fehérneműben feküdt az ágyon, miután elhelyezte a kamerát. Nem értem mit akart ezzel. Majd megláttam Shawnt besétálni a képbe, egy szál alsóban. Nem akartam hinni a szememnek. Gyomrom görcsbe rándult és elkaptam a tekintetem. Akkor néztem vissza a képernyőre, mikor meghallottam Shawnie hangját. Rámászott a lányra, egyből le is rángatta róla a maradék ruhát. Majd mikor egy nagy nozdulattal belevágódott a csajba, lecsuktam a laptopom. Nem is tudom miért néztem meg eddig. Meg se kellett volna nyitnom.
Undorodva nyitottam fel a képernyőt, ami folytatta a videót, mivel nem sikerült teljesen lecsuknom. Ekkor már a csaj sikítozott, míg ő hangosan nyögött. Olyan volt, mint egy vadállat. Nem ilyennek ismertem meg.
Belepörgettem a videó végébe, hátha lesz valami az undorító pornón kívül.
A videó végén a csaj monológját kellett végighallgatnom, ami egyáltalán nem volt kellemes.
"Shawnie mostmár az enyém és senki sem állhat közénk még te sem. Láhattad eljött elmondani, hogy engem választott, majd jól megdugott. Már nem kellesz neki. Fogadd el."

Sírva kiviharzottam a szobámból egyenesen a kocsihoz. Megálltam Shawn háza előtt, felrohanram a lépcsőn, bementem. Senki nem volt otthon, Shawn gondolom az udvaron volt. Az ágyára ülve elővettem a laptopját, megnyitottam az én fiókomat, megnyitottam a videót.
Mikor hallottam, hogy közeledik a szobához, elindítottam.
- Lizzy? Te mit-... Ez meg mi?
- Óhh hogy nem tudod? Pedig te csináltad? Kb. 1 órája?
- Kapcsold ki! -nyúlt a gépért.
- Nem! Végignézed! Nekem is kurvára látnom kellett! Nézdd meg mit műveltél!
- Elizabeth! Azt mondtam kapcsold ki! -üvöltötte, miközben keze már lendült is a levegőbe...

✔Faded feelings (+18)- Shawn Mendes FF. *ÁTÍRÁS ALATT*Where stories live. Discover now