3.bölüm-YENİ-

15.7K 708 33
                                    

Gözlerimi şiddetli bi baş ağrısı ile açtım ... beynim sanki yerinden çıkacakmış gibi ağırıyordu . üstünde eşşekler tepinmiş gibi zonkluyor . Suratımı buruşturup yataktan kalktım . Ellerimi saçlarımın arasına daldırıp köklerini ovuşturdum. Cidden ölecektim .

Çıplak ayaklarımla parkede yürüyüp kapıdan çıktım . Üstümdeki geceliğime baktığımda suratımı iyice buruşturdum .

Oldukça sessiz olmaya çalışıp mutfağa girip ağrı kesici çıkarıp içtim . Allahım her bir hareketimde sanki sazın tellerini kafama vuruyorlardı . Tıngır mıngır ötmesi de cabası .

Salona geçip köşem koltuğa oturdum . Ayaklarımı uzanma pufuna uzatıp yayıldıkça yayıldım . Elimi gözlerime siper edip sessizce beklemeye başladım .

Burnuma dolan koku birazcık beklememi sağladı peşine gelen sehbaya bırakılan bardak sesi ile ellerimi gözümden çekip karşımdakine baktım .

İpek kabarmış kıvırcık saçları ile karşımda durmuş elleri belinde dik dik suratıma bakıyor .

Kahveye uzanıp aldım . Daha bir yudum bile almadan " beynim çatlıyor ipek . Ölüyorum dostum " diye sızlandım . Kendimi acındırmalıyım yoksa ipek beni gözleriyle oyacak gibi bakıyor .

Hiç istifini bozmadan ellerini göğsünde bağlayıp karşımdaki sallanan sandalye oturup " geber . Müstahak sana . Aslında akşam Alaz seni getirdiğinde onunla göndermeliydim ama işte vicdanım el vermedi . Sonra vay efendim Fatma gülün suçu ne ? Kızım sen malmısın. Madem içiyorsun ne bok yemeye sarhoş oluyorsun. Ya Alaz yerine bir başkasının eline düşseydin . Beril gebertirim seni. Lan etin ne budun ne de kalkıp zil zurna sarhoş oluyorsun . Sabaha kadar kustun lan abim olmasa yatak döşek hep batmıştı . Dua et adam kucaklayıp banyoya götürdü seni . Sabah kadar başında durduk gebericen diye aklım gitti lan . "

İpek konuşurken ben kahveyi yarılamıştım bile . Anam ne çene var bu kızda ya . Oha ne demişti o Fikret mi ?

" Fikret abi evde mi ? "

Tek kaşını kaldırıp " sen hayırdır .Kendin demedin mi ya barışacan yada ben siktir olup gidecem diye , al barıştım , sıkıyorsa git " suratında ki piç gülümseme ile zafer kazandığını gösteriyordu

" günaydın hanımlar . Hadi hazırlanın sizi çok güzel bir yere kahvaltıya götürücem . "

Fikret abiyle göz göze geldiğimiz an kafamı yastığa daha çok gömdüm . Adam sabaha kadar kusmuğumu temizlemiş varmı bundan daha beter durum .

Benim durumuma ikisi de kahkahalarla gülmüştü " saçmalama abicim ya , olur öyle şeyler . Hadi kalk giyin gidiyoruz "

🎈🎈🎈🎈🎈🎈


Üstüme giydiğim hafif bez şort setimle saçlarımı ördüm . Ne makyaj yapıcak nede süslenecek halim vardı . Beynim zonklamakta uyuşmuştu artık .

Evden çıkıp arabaya doğru yürüdüm arkada oturan İpek'e doğru hamle yaptığım da " şey tatlım ben biraz ayaklarımı uzatıcam malum sabaha kadar kusmuk temizledim . Sen öne geç istersen. " sessizce " abim ağzına sıçacak nasıl olsa bağırtınızı dinlemek istemiyorum "

Ağzımı oynayıp " çok ucuz numara " diyerek öne geçtim . Fikret abi hafif tebessümle yüzüme bakıp arabayı çalıştırdı " daha iyiymisin ? "

Kafamı salladım . Ah bu oldukça yanlış bi tercihti inleyerek başımı tuttum . " elimin üstüne kapanan koca elle yüzümü ekşittim. Kemeri çıkarıp ayaklarımı toplayıp dizlerime kolumu sardım . Başımı üstüne koyarak mümkün oldukça küçüldüm .

KUTSANMIŞ AŞK Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin