7.bölüm - YENİ

17.7K 639 39
                                    

Ayrılığımız kaç gün sürmüştü . En fazla üç . Dışarıya adımımı attığım an ensemde bitmesi ... insanın her bakışında tekrar tekrar kendini uçurumdan düşüyormuş gibi hissetmesi bambaşka bir heyecan .

Aşk neydi ? Herkesin dilin de dolanan "aşkım"mi ? Yoksa ne zorluklar olursa olsun göğüs gerip ona sımsıkı tutunup onunla nefes alıp onunla acı çekip onunla var olmak mı ?

Bizimki ikincisi . Ona her baktığım da daha da çok bağlanıp daha da çok şükrediyorum . Ağzından çıkan her meleğim sözü ile gerçekten kanatlanıp yüreğinin ortasında kamp kurmak istiyorum .

Bana kıyamayışı , korkarak dokunması ... ben ki hayattan en büyük tekmeyi yemişim kalkıp böyle bir sevdayı Nasıl hak ettim . Bu adamı nasıl buldum ..

Sabah karnımın üstünde ki kalın kolun ağırlığı  , başımın altından diğer kolunu geçirilişi ile uyandım . Yüzümde ister istemez mutluluk gülümsemesi oluştu .

Kalçama  temas eden kasıkları , sırtımı yasladığım kaslı göğsü ile iyice kendimi geriye bastırdım .

Kulağıma dolan fısıltısı ile titredim .
. " seni çok seviyorum . Senin uğruna ölürüm de öldürürümde . benim olduğunu artık anladığına göre meleğim ... bundan sonra benim kollarımın dışındaki her yer sana yasak ... bir daha sakın ... sakın Beril ne olursa olsun benden  gitmiceksin ..."

Usulca burnumu çekip gözlerine bakarak " tamam ömrüm ... ama bir daha böyle bir ş..."

Dudaklarıma kapanan dudaklarla sustum . Yüzük olan elimi kaldırıp yüzüne koyup kendimi biraz daha bastırdım .

Geri çeldiğinde " kalçan nasıl bebeğim . Yere oldukça sert düştün . O itin seni tuttuğunu fark edemedim . " oldukça düşünceli bir şekilde sormuştu .

Gülümseyip "dün Akşama kadar  gayet iyiydik , düşmemize rağmen ama şuan tır çarpmış gibi hissediyorum . " ben kıkırdarken Alaz sıkıntılı bi nefes alıp " çok narinsin bebeğim . Kollarımın arasında kayboluyorsun . Ömrümün sonuna kadar o ağlayışını unutmucam ... içime işledi acın . Bir daha sana nasıl dokunurum İnan bilmiyorum . "

Hafifçe gülümsedim yüzümü tamamen dönerek göğüslerimi göğsüne bastırdım . Çıplaklığımdan utanmam gayet normaldi . "ömrüm ... sen durmak istedin ama ben ilerlemene neden oldum . İlk ilişkim sonuçta acı olacağının bilincindeydim . Ama bu kadarını bende beklememiştim ! ikinciye bende korkuyorum ... çok canım acıdı ve kendimi ister istemez kasıcam "

Elini kaldırıp saçlarımı okşadı " sen hazır olana kadar dokunmucağımı biliyorsun bebeğim . Akşam zaten nasıl bu hale geldik anlamadım . O elbiseyi üstünde gördüğüm andan beri kafayı yiyecek gibiydim . "

Tebessüm ederek boynuna sokuldum . BacaK aramda ki sızlama o kadar yoğun bir şekilde kendini hissettiriyor ki . Çıplak sırtımda dolanan eli kalçama kadar inip tekrar usulca yukarıya çıkıyordu .

Derin bi nefes alıp " meleğim ... duş almalıyız  . " usulca kafamı salladım . İlk önce yataktan Alaz çıkıp banyoya girdi . Arkasında bi kaç saniye kaşlarımı çatarak baktım. Sonra oldukça yavaş hareketlerle yataktan çıktım . Ayağa kalktığım an kasıklarıma saplanan ağrı ile inleyerek ileriye eğildim . Bir elim kasığımda sızının geçmesini bekledim .

Arkamdan kasığımı saran el ve bedenime yapışan sıcak bedenle hafifçe titredim . Yatağa gözüm kaydığı an oldukça belirgin ve fazla olan kanla nefesimi tuttum.

Gerçekten çektiğim acı boşa değilmiş ...

Alaz yavaşça kucağına alıp söylenmeye başladı " nie kalkıyorsun . Ben gelip seni alıcaktım . Suyu ayarlamaya gittim. "

KUTSANMIŞ AŞK Where stories live. Discover now