8.bölüm - YENİ

12.2K 565 4
                                    

Örtüyü kaldırıp yatağın içine girdim . Sırtım yumuşak yatakla birleşince gerçekten yorucu ve yıpratıcı bi gün geçirdiğimin yeni farkına vardım .

Yanıma uzanan iri bedenle kesik bi soluk aldım . Kollarını etrafıma sarıp kendine çevirdi . Yüzümü boynuna yaklaştırıp orada yatmamı sağlarken elleri sırtımı sardı . Alnıma dokunan dudaklarla titredim . Sıcaklığını o kadar özlemiştim ki ! Gözlerimin dolmasına mani olamadım .

" özür dilerim . Aptallık yaptım . Ama artık nolursun affet beni . Bana uzak olmana dayanamıyorum ömrüm " Bir eli belimi okşarken diğer elini saçlarımın arasına daldırdı . " tamam meleğim . Ama Beril bir daha o itle görüştüğünü , konuştuğunu duyarsam işte o zaman gerçekten kötü olur . "

Usulca başımı sallayıp kokusunu içime çektim . O kadar özlemiştim ki onu . Şefkatle sevmesini , doyamıyormuşçasına bakmasına , ağzından bir haftadır duymadığım meleğim diyişini o kadar özlemiştim ki . Hem rahatlama hemde beni bırakmayışının getirdiği duygular üstüne bir haftalık sitres eklenince artık sinirlerim iyice boşalmıştı .

Hıçkırarak ağlamaya başladığım an kendimi durdurmadım . Durdurmak istemedim , bir haftadır kendimi sıkmaktan bir hal olmuştum . Alaz beni sakinleştirmeye çalışsa da susmadım , susamadım .

Alaz telaşlanıp mutfağa inip su getirmiş içirmiş , elimi yüzümü yıkamıştı ama hayır sakinleşemiyor aksine ağladıkça ağlıyordum .

Yere oturup Beni de kucağına çektiği an Hıçkırıklarım iç çekişlere dönüp derin derin nefesler almaya başladım .

Boynuna o kadar sıkı sarılmıştım ki kollarım ağırmıştı . Onu kaybetme korkusu beni mahvediyordu . Ne ara bu denli o olmuştum anlamadım . İçime öyle bir işlemişti ki bir haftadır aldığım her nefes ruhuma hançer gibi iniyordu .

Bacaklarım beline sarılı olduğu için kalçalarımdan destekleyerek kucağında benimle birlikte kalktı. Yatağa yaklaştığı an bacaklarımı çözmeden yavaşça üstüme doğru eğilerek yatırdı . Bir an göz göze geldik . Şuan yüzüm gözlerim şişmiştir . Her ağladığım da olduğu gibi !

Gözleriyle yüzümü içercesine süzdükten sonra dudaklarıma küçücük bi öpücük kondurdu .

Bir haftanın üstüne küçücük öpücük !

Kaşlarımı çatıp gözlerini arşınladım . Elimi kafasına çıkarıp bastırarak dudaklarına yapıştım . Bırakmadım . Bacaklarımı çözüp bacaklarına sardırıp tamamen bana yaslanmasını sağladım . Sonrası bir haftalık özlemin giderilmesi . Birbirimiz de kaybolmamız . Sevgimiz , özlemimizi vücut dili ile tüm evrene gösterip haykırmamız ....

Valizin fermuarını çekip yatağın üstünden indirdim . İki kişiye tek valiz ! Ulan ben burdan Alanya'da ki arkadaşıma kalmaya gitsem bir valiz götürüyorken iş Alazla valiz hazırlamaya gelince bir valize ikimizin de kıyafetlerini sığdırdım. Burda bile ayrı olmayı kaldıramıyorken bu adam beni tam yedi gün onsuzlukla sınmamıştı !

Aklıma geldikçe burnumun ucu sızlıyor boğazıma yumru oturuyor ... canım yanıyor ...

Arkamdan karnımın üstüne sarılan ellerle derin bi nefes alıp kendimi arkaya yasladım . Enseme öpücük kondurup " her şey hazır mı meleğim ? "

Olumlu mırıltılar çıkarıp yanağına kocaman öpücük kondurdum . Çenesini omzuma yaslayıp tek valize baktı " e meleğim burda tek valiz var ? Benim kıyafetlerimi nereye koydun "

Yüzüklü elimi yanağına çıkarıp bastırdım . Gene öpücük kondurup burnumu sürterek " ikimizin de kıyafetleri o gördüğün kırmızı valizde Alazım . Hiç bir şekilde ayrı olmayı kabullenemiyorum ! Ama bunu sen bir türlü fark edememişsin demek ki ! "

KUTSANMIŞ AŞK Where stories live. Discover now