9. Bölüm- YENİ

13K 621 23
                                    

Titriyerek suyun içinde hareketsiz kaldım.

Gelmişti !

Vücudumu güçlü kolları ile sarıp kendine doğru çevirdi . Hareketlerimiz ile dalganan  su hafifçe sağa sola taşsa da Alaz direk bacaklarımı beline sardırıp sırtımı fayansa yasladı .

Alnını alnıma yaslayıp " çok özledim . Çıldırıcaktım artık . Bundan sonra seni yanımdan ayırmaya niyetli değilim Meleğim . "

Kırgın gözlerle yüzüne bakıp ellerimi boynuna sardım . " o sabah haber dahi vermeden çekip gittin Alaz . Bu gün hiç arayıp sormadın bile ! " isyanım tamda yerli yerindeydi . Sesimdeki kırgın ton daha kısık konuşmama neden olmuştu .

O sabah uyandığımda yanımda ki boşluğu bıçak gibi yüreğimi kesmişti . O an ki hayal kırıklığım şuan gözlerimden okunuyordu ! Karşımda ki adamın bakışlarına birebir yansımıştı .

Ellerini çıplak belimde hareket ettirip " haklısın meleğim . Haber gelince Sabah beşte çıktım . Seni uyandırmak istemedim. Kıyamadım ... göğsümde o kadar güzel uyuyordun ki seni bırakıp o yataktan çıkmam bir saatimi aldı"

Gerçekten bırakıp gitmek istememişmiydi ... duyduklarım ile hafifçe gülümsedim . Sonra tekrar kaşlarımı çatıp " o yüzden mi dört gündür sırra kadem bastın ? İnsan hiç mi merak etmez "

Gülümseyip saçımı geriye doğru çekti . Gözlerimin içine bakıp " meleğim her adımından haberdarım biliyorsun . Kaan her adımda peşinde . Korumalar her an etrafında . Evet seni bu gün aramadım çünkü işler Halledip hemen gelmeye çalıştım . İşte burdayım bebeğim . "

Kırgın bakışlarımı gözlerinden çekip Derince yutkundum . O akşam öyle bir kavga etmiştik ki şuan barışmak direk taviz vermek olacaktı . Usulca kollarından sıyrılıp merdivenlere yöneldim . Sudan çıkıp mermer zemine ayağımı bastığım an aynı anda ayaklarım yerden kesildi . Sesim havuz katında yankılanırken şaşkınlıkla Alaza baktım . ". Napıyorsun Alaz düşebilirdik "

sitemli sözlerimi hiç duymamış gibi merdivenlerden çıkıp odamızın olduğu kata kadar durmadan devam etti. Sanki kucağında ben yokmuşum gibi rahat rahat merdivenleri tırmanması deli etmişti beni .

Odamıza girdiği an yere inmeye hazırlanırken kendimi banyoda buldum . Yere dikkatli bir şekilde indirilince ellerimi belime koydum " derdin ne senin . Çık dışarıya "

Kaşlarını çatıp vücudumu gözleri ile taradı " kaç kilosun sen ? Bir deri bi kemik kaldın . Son zamanlarda daha çok zayıfladın . Diyet falan yapmıyorsun demi "

Gözlerimi devirip yüzüne baktım " ben kim diyet kim ? Kafayı mı yedin . Her zamanki kilodayım işte bu aralar İpek'te sende iyice kafayı benle bozdunuz "

Ellerini yüzümün iki yanına koyup avuçladı . " duş alalım .sonra da konuşalım olmaz mı ? Hı " derin bi nefes aldım . Bir süre göz göze bakıştık . Gözlerinde ki yorgunluk... bende Yorgun'um be adam !

Kafamı usulca salladım . " konuşacağız Alaz ve biz gerçekten konuşup bi sonuça bağlamadan bana elini sürmüceksin ! Ciddiyim ! "

Sonra ki yarım saat Alazla duşumuzu almış , giyinip kurulanmış , salonda kucak kucağa oturmuş şekilde kahve içiyorduk .

Bir eli omzumdan sarılmış saçlarımı okşarken diğer elindeki kahvesini yudumluyor .

Kavgamız son bulmuşmuydu bilmiyorum ama konuşmamızın zamanı artık gelmişti .

Hafifçe boğazımı temizledim " yarın Cihan gelicek . "

Elli bir an dursa da sonra tekrar okşamaya devam etti . Hiç bişey söylemedi . Bu durum daha da sinirlenmeme neden olurken dişlerimi sıktım " İstanbul'a gitmişti . holdinge yapması gereken işleri vardı . Bitirmiş yarın gelicek ve bende Cihan'ın yanına gidicem . "

KUTSANMIŞ AŞK Where stories live. Discover now