6.bölüm-YENİ

13K 669 12
                                    

Gök gürültüsüne karışmış hıçkırıklarım aramızda patlarken , Cihan gözlerimin içine bakıp Çaka'n şimşeklerle aydınlanan yüzümü inceledi . Usulca uzanıp bir elini bacaklarımın altından geçirip diğerini sırtıma koyup tek hamlede kucağına aldı .

Kıpırdamadım ne kollarımı boynuna sardım nede gömleğine tutundum . Artık hiç kimseye tutunamıyordum ... başımı usulca göğsüne yasladım . Ellerim üstümdeki ceketi sıkıca kavramış saçlarımdan süzülünce yağmur damlaları kucağımda ki birleştirdiğim ellerimin üstüne damlıyor, Cihan'ın adım sesleri sokakta yankılanıyordu .

Dar ara sokaktan çıktığımız an Cihan karşımızda ki adamlara kafasıyla işaret verince önümüzde büyük siyah bi araba belirdi . Usulca arabanın içine girip beni kucağından indirmeden oturdu . Aldırmadım . Aldırış etmedim .

Elini ıslak saçlarımdan geçirip " prenses iymisin "

Kafamı olumsuz anlamda salladım . Yavaşça kucağından kayıp koltuğa indim . Bedenim o kadar üşüyordu ki dişlerim birbirine değmeye başlamıştı . "Ci-Cihan . O beni aldattı " ismini ağzına alamamıştım . Sanki cam parçaları dilimi kesmiş gibi içim acıdı . Yüreğim kan doldu ...

Ağzımdan kaçan hıçkırıklar arabada yankılanınca Cihan sıkıntılı bi nefes aldı. " sakin ol Beril . Biliyorum bende gördüm görüntüleri . Ama senin bu halin . ah kafayı yiyecem ." Sesindeki o tını öfke doluydu . Ağzında geveledi küfürlerse ... Kafamı cama taraf çevirip Antalya'nın ıslak sokaklarına baktım. Yanından geçtiğimiz ağaçlar , ıslak kaldırım taşları, her rüzgarda dalgalanan Deniz ...

Bir an sonra saçlarımda hissettiğim nefesle irkildim . Belimi saran el... " şii sakin ol prenses ... çok ıslaksın ve üşüyorsun . "

Bu denli yakınlığına gerçekten ihtiyacım vardı. Geçmişte onunla korktuğum gecelerde  çok uyumuştum ki . Onun korumasına alışık olmam bambaşka bir duyguydu . Benim arkadaşımdı ... adam beni o izbe sokaktan kucaklayıp çıkarmıştı . Bir an gözlerim üstüme kaydı . Her tarafım sırıl sıklam olmuştu . Yer yer üstüm de Çamurlar da vardı . Yere oturduğum aklıma gelince sessizce inledim .

Ulan üstümü başımı bok götürüyor ben kalkmış adamın bilmem kaç milyarlık arasına sıçan gibi tünemiştim . Mahçup şekilde kafamı kaldırıp Cihan'ın oldukça yakın olan yüzüne baktım . " Cihan özür dilerim ... mahvettim arabanı . Şu halime bak " duygusallığım tavan yapmıştı . Tekrar gözlerim dolmuş dudaklarım aşağıya doğru kıvrılmıştı .

Cihan baygın gözlerle yüzüme bakıp " seni camdan sarkıtıp , yağmurda boğmamı istemiyorsa kapa o çeneni . Sikmişim arabasını kızım . Senden değerlimi . Bırak şimdi bunları da yasla sırtını bana . Sırıl sıkılmasın , üşütüp hasta olacaksın . Mücahit klimayı yükselt . Evdekilere de haber ver biz gitmeden Beril'in odasını hazırlasınlar "

Sessizce geçen yolları izledim . Sırtımda ki sıcaklık git gide uykumu getirse de uyuyamadım . Araba müstakil iki katlı evin bahçesine girince yerimde hafifçe dikleştim .

Açılan kapıyla Cihan'la birlikte indik . Cihan hemen eline aldığı şemsiyeyi üstümüze tutup kolunu omzuma iyice sarıp esen rüzgardan korumak istercesine kafamı göğsüne bastırdı . Koşarak bahçeyi geçip beş merdiven çıkıp eve girdik.

Ayakkabılarım ve üstünden süzülen sularla kapının girişinde öylece bekledim . Cihan bir an kaşlarını çatıp yüzüme baktı sonra ani bi hareketle kucağına aldı . Korkuyla iç çekmiştim , umursamayıp merdivenlerden çıkmaya başladı . " manyakmısın be adam aklımı aldın. Allah aşkına indir beni Cihan . Sakat değilim sadece yağmurda ıslandım "

" e tamam işte bende o yüzden kucağıma alıp kendim götürüyorum ya prenses . Ayağın falan kayar düşersin . " muzipçe söylediği sözlerle o dakikadan sonra ilk kez kahkaha attım . " şapşalmısın sen "

KUTSANMIŞ AŞK Where stories live. Discover now