14 hayat neydi..

337 10 5
                                    

Hayat neydi bir şeylerin peşinden hep koşmakmıydı... Hayal kurmakmıydı. Hedefe ulaşmak mıydı. Anlayamiyordum.
Uzun yillar nasılda bize sormadan akıp gidiyorsn. Biraz yavaş yetişemiyorum sana kaybolan yıllarım var Benim boş geçmiş yıllarım var!
Herşey yılında herşey vaktinde güzel!!
Bir şeye geç kalırsan eyer artık yetişemiyorsun yetişsen de, başka şeylere geç kalırsn.
Kimi hayata iki rakam önde başlar kimide iki sıfır geriden başlar geride kalanlar giden zamana yetişmek çok zor artık. Bazen aklıma bişey geliyor herkes mutlumu acaba dünyada . Herkesin bir derdi herkesn bir telaşı var. Geçen zamana yetişmeye çalişiyor..Oysa ki bir bakmışsın yetişmek yerine kaybolmuşuz. Yok olmuşuz geçen zamana da yetişemedik. hayale de ulaşamadık kaybolduk işte! Anlamiyorm içimde ki insani bazen deli bazen suskun... Birlikte kaybolacaz gibi. Korkular, umutsuzluklar, çaresizlikler sarıyor sanki her yanımı.. Vazgeçmek istiyorum herşeyden herkesten sonra birşey oluyor. Umut yoksa insanda yok umutsuzluk yok olmak gibi birşey..

Güçlü olmak zorundaydık..Hepimiz kaderin elinde oyunçaktık aslında ... Dursakta,korksakta ,kader seni bir yerlere sürüklüyor işte. Beş yıl geçti ilkokuldan sonra ben hala ayni.. Değişen bişey yoktu zamanm boş geçiyordu... Sadece büyüyordum büyümek çokta sevindirecek birşey değildi. Sorunlar daha da çıkıyordu. Daha da dünya kararmaya başlıyordu sanki. 16 Yaşımdayım her yaşım ayrı bir dert.. Ama bu yaşta kendimi toparladım biraz artık iyiydım.. Çünkü istediğim birşeyleri yapma güçündeydim.. Az da olsa yapardım hiç değilse çabalardım..

ÇOCUK KALBİWhere stories live. Discover now