Az éjszaka rejtelmei🔞

3.4K 145 7
                                    

Mint gondolom már észrevettétek, hogy az eddigi ágyjeleneteket nem részleteztem. Hát úgy döntöttem, hogy eljött az ideje és írtam 1-et. Jöhet hideg meleg, de remélem tetszeni fog.
(Egész részes)

-Mit érdemel az a lány, aki becsapja a pasiját egy ilyen fontos dologgal?-súgta a fülembe.
-Nem tudom...mond mit érdemel?-majd megragadtam a pólóját és magamhoz húztam.

Shawn forró csókokat helyezett a nyakam minden pontjára. Az ajka alatt szinte égett a bőröm, mindennél jobban akartam őt.
A kezem egyre feljebb csúszott a pólója alatt, érezve azokat a kidolgozott izmokat.
Az ajkai egyre feljebb vándoroltak, amíg elnem érték az én ajkaimat. Hevesen csókolózni kezdtünk, közben a kezeit bebújtatta a felsőm alá, amitől görcsberándult a gyomrom. Az ajkaink egy pillanatra eltávolodtak egymástól, mert levette rólam a felsőt. Utána újra a nyakamat csókolgatta amitől kirázott a hideg. Nem bírtam megálni, hogy ne túrjak bele dús barna hajába. Utána kigomboltam a nadrágját, az pedig lecsúszott a bokájáig. Az egyik kezét a derekam köré fonta, míg a másikat a combom belső felére helyezte, majd gyorsan kilépett a nadrágból.
Ujjait lassan a nőiességemre csúsztatta és izgatni kezdte a csiklómat.
Akaratlanul is halk nyögéseket engedtem a számból kiszökni.
Az ereimben dübörgött a vér, minél elöbb magamban akartam érezni őt.
A kezével egyre gyorsabb ingerelt ott lent.
A légzésem egyre szaporább lett, az egész testem bizseregni kezdett és átjárt a gyönyör. Ha Shawn nem tartott volna, összeesek az élvezettől. Miután kezdett normalizálódni a légzésem, kezemet a boxerjére csúsztattam, de ő megfogta a kezeimet és a fejem fölé, a falhoz nyomta.
Oldalra húzta a bugyimat, majd 2 ujjával óvatosan belém hatolt. Az ajkaimba haraptam, annyira váratlanul ért. Egyre gyorsabban kezdte bennem mozgatni az ujjait, az én számat pedig egyre hangosabb nyögések hagyták el.
Éreztem, hogy ismét közel a vég. Shawn is tudta, ezért átkarolta a derekamat én pedig átengedtem magam a gyönyörnek.
Levette a melltartómat, majd a nyakamtól a mellemig végig csókolt minden területet. Az ajkai rettentően égették a testemet.
Megragadtam a pólóját és levettem róla. Végig simítottam a kezeimet az izmos felsőtestén. Forró csókokat helyeztem a nyakára, majd egyre lejjebb haladva a mellkasára, hasára. Letoltam a boxerét, majd a kezembe vettem férfiasságát, amin körkörösen mozgatni kezdtem a kezeimet. Nyelvemmel végigszántottam a méretét, majd bekaptam a makkot. Shawn száját halk sóhajok hagyták el, majd megrakadta a tarkómat. Igyekett minél mélyebbre tolni magát a számban, amitől elsőnek kissé öklendezni kezdtem. Egy kicsit visszafogta magát, de egyre gyorsabban mozgatta a csípőjét. Láttam rajta, hogy kiveri a víz és egyre gyorsabban veszi a levegőt. A kezeimet egyre gyorsabban mozgattam a férfiasságán, és egyre mélyebbre buktam. Ennek az eredménye az lett, hogy Shawn halk sóhajok kíséretében a torkomra élvezett.

Felhúzott a földről és belökött az ágyba.
Felettem támaszkodott meg, izmai pedig megfeszültek.
A kezét a comjaim közé rakta és ismét az ujjait vetette be, de ezúttal a hüvelykujjával ingerelte a csiklómat is. A nyakamat csókolgatta, szívogatta, én pedig a takarót markolva hangos nyögéseket hallattam.

-Shawn...ugye vigyázol rám?-

Láthatóen elsőnek nem esett le neki a dolog, de aztán rám nézett.

-A szoknyám zsebében.-

Végigcsókolta a testemet, aztán azonnal elővett a szoknya zsebéből egy óvszert és felgörgette magára.

Ameddig távol volt, az ujjammal kényeztetni kezdtem magamat.
Az ágy széléhez állt, majd megragadta a lábaimat és lehúzott maga elé.
A férfiasságát a csiklómhoz nyomta, majd fölém hajolt és megcsókolt.
Váratlanul belémhatolt, én pedig hangosan felnyögtem.
Megszorítottam a kezét, amivel a testem mellett két oldalon támaszkodott.
Shawn egyre gyorsabb ütemet diktált bennem, én pedig a lábaimmal mégjobban magamhoz szorítottam. A kezemet hasizmán végigsimítottam, de megfogta a kezem, ujjait összefonta az ujjaimmal és a fejem fölé nyomta a kezeimet.
Éreztem, hogy mostmár teljesen kitölti a rendelkezésére álló helyet.
Halk nyögdécseléseink betöltötték a szobát. A kezeimet egyre erősebben az ágyra nyomta, és a nyakamat csókolgatta.
Mind a ketten közel voltunk a véghez, majd megint átjárta a testemet az a csodálatos érzés.

Gyűlölet, Barátság & Szerelem (S.M.)Onde histórias criam vida. Descubra agora