11.

7.6K 432 104
                                    

*V pov*

Nem lesz ez így jó... Nem engedhetem meg, hogy a húgom összetörjön Suga miatt. Mert igen. Jimin már nem nagyon érdekli. Rájött, hogy csak egy fellángolás volt. De Suga esetében ez nem így volt... Látni lehet a húgomon, hogy tényleg beleszeretett Yoongi-ba. Ah megkért, hogy ne mondjam el senkinek, mert akkor neki vége. Nem is fogom. Ez a tesók titka lesz. Csak egy kicsit zavar a tudat, hogy Suga is érezhet valamit a testvérem iránt. Hogy ezt miből következtettem ki? Nos... Mindig amikor Min Ah közelében van, akkor mosolyog, jókedvű és sosem alszik. Folyton nézi a húgomat és mindig kedves Ah-val. Nagyon rosszat sejtek...

*Suga pov*

Éppen kosarazunk Min Ah-val. Nagyon jól sportol a csaj. És a külseje sem csúnya... Khm... Nem kalandozhatok el! Szóval... Nagyon jól kosarazik a csaj. Nem is értem, hogy miért szégellte őt V! Sorban dobja a 3 pontosakat. Bárcsak hozzáérhetnék úgy, hogy ne vegye tolakodásnak... Várjunk! Van egy tervem!

-Min Ah! Ne úgy tartsd!-odamentem hozzá és a háta mögé álltam. Megfogtam a kezét és bepozicionáltam. Eldobtuk közösen félpályáról a labdát és csont nélkül bement.

-Köszi Suga! Iszonyatosan jó vagy!

-Tessék?

-Iszonyatosan jó tanár és egyben kosaras vagy! Így gondoltam!

-Te is iszonyat dögös... Akarom mondani! Iszonyat jó játékos és diák vagy!

-Köszi!

-És... Hogy érzed magad?

-Most már jól vagyok!

-Akkor jó. Tudod... Gondolkodtam... Hogy esetleg nincs-e kedved eljönni velem kosarazni holnap...

-Persze, hogy van kedvem! 4 óra megfelel?

-Aha! De most sietnem kell! Akkor holnap 4-re itt vagyok érted!

-Okszi! Szia!

-Szia... Ja és még valami!

-Hmm?

-Hívj nyugodtan Yoongi-nak!

Azzal el is mentem. Nagy előrelépés volt ez. Holnap elmegyek vele randizni. Igen! Akinek nem esett volna le, azért hívtam el, hogy megejthessünk egy randit. Mert ha éhes lesz, akkor elmehetünk enni és az már egy randis dolog szerűség! Utána elmehetünk moziba és kész is!

Ő nem olyan mint a többi lány. Őt nem érdekli, hogy mit gondolnak róla. Nem érdekli, hogy mit mondanak rá. És pont ettől különleges. Pont a személyisége fogott meg annyira. És szeretném ha hozzám tartozna. Itt nem csak a szexre gondoltam. Hanem egy rendes kapcsolatra. Mert vele el tudnék képzelni egy rendes kapcsolatot! Ő nem felszínes, ha valami kell neki, akkor azt ő maga szerzi meg, ha beszólnak neki, akkor visszaszól. Rendesen sportol és nem a plázákat járja. Nem egy utolsó kis picsa. Pont amilyennek elképzeltem annak idején az első szerelmem. Mert igen. Szerelmes lettem belé... De baromira...

A bátyám bandája (Bts ff)Where stories live. Discover now