2. évad/ 11.

3.4K 192 5
                                    

Csak ültem az ágyon és néztem ki a fejemből. Megbántam, amit tettem. Olyan súlyos nyomot hagyott a szívemben az, hogy megbántottam szegényt. El kell fogadnom, hogy ez nem az én világom. Nem szabad elszúrnom ezt a kapcsolatot azzal, amit az én világomban határoztam meg. 

Felálltam az ágyról, lemostam az elkenődött sminkemet és kimentem az ajtón. Lementem a lépcsőn és megkerestem a kertet. Még Hoseok mondta, hogy Yoongi mindig a kertben szokott lenni, ha egyedül szeretne lenni. Ez az elméletem be is vált, mikor megláttam a kertben ülni a keresett személyt. Háttal volt nekem és szipogott. Halkan, szaggatottan vette a levegőt. Én síri csöndben odamentem hozzá és hátulról átöleltem. Beletemettem az arcom a hátába. Nem érdekelt, hogy mit gondol. Csak érezni akartam. De ő kibontotta magát a karjaimból. Megfordult, mire én majdnem sírógörcsöt kaptam. Szemei vörösek voltak. Éppen egy könnycsepp gördült le az arcán.

Én csak előre hajoltam hozzá és lecsókoltam a könnycseppet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Én csak előre hajoltam hozzá és lecsókoltam a könnycseppet. Ő szipogott és lehunyta a szemét. Nem tolt el. Csak hagyta, hogy megcsináljam vele azt, amit érzek. Mikor befejeztem a tevékenységemet, elváltam tőle. Ő felnézett. Nem tudtam, hogy sírok. Erre akkor jöttem rá, mikor Yoongi letörölte a könnyeket az arcomról. Mélyen egymás szemébe néztünk. 

-Nem tudom nézni ahogy sírsz, amiatt, mert én túl érzékeny vagyok...

-Ne mondj ilyeneket kérlek... Nem akarom, hogy magadat okold ezért... Az én hibám...

-Miért mondtad azt, hogy viszonzatlan a szerelmem? Mindig mondtad, hogy te is szeretsz...

-Yoongi... Minden össze van kavarodva a fejemben. Nem emlékszem semmire. Ez nekem nagyon nehéz így... Olyan mintha egy teljesen új életet kezdtem volna... Nekem minden új itt...

-Tudom... Sajnálom, hogy rád erőltettem. Csak nagyon hiányoztál és nem is figyeltem arra, hogy te mit akarsz és hogy hogyan érzed magad... Nagyon sajnálom...

-Én is... Szeretném ha újrakezdenénk ezt az egészet!

-Akkor... Kim Seok Hyuna! Leszel a barátnőm?

-Igen! Szívesen!

A bátyám bandája (Bts ff)Where stories live. Discover now