2. évad/ 6.

3.9K 230 13
                                    

Éppen a kocsiban ülünk és megyünk egy tárgyalásra. Csak azt nem értem, hogy miért kell egy limuzinnal jönnünk. Néha azt kívánom, hogy ne lennénk ilyen anyagi helyzetben. Világ életemben nem szerettem a feltűnést. Ez akkor sem változott meg, mikor megtartottuk az esküvőt Yoongi-val. Ő 400 embert akart meghívni... én meg... én meg kb. úgy 40-et. És végül az lett belőle, hogy nagyon szűk baráti és családi körben tartottuk meg. Ez volt az én részem. De egy picit tartottam a lagzitól. Mivel az Yoongi kezei alatt készült el. És hát... ha valaki 400 embert akar meghívni a ZÁRTKÖRŰ esküvőjére, akkor a lagzi is hasonló lesz. Gondoltam én. Pedig koránt sem így volt. Oké. Aláírom, hogy egy kicsit sokan voltak, de Suga figyelt az én kitételeimre is. Nem volt túl sok alkohol. Nem volt semmi olyan ami nekem szemetszúrt volna. Minden olyan volt, mint a filmekben. Mikor elmentünk nászútra, akkor is Yoongi volt az, aki mindig gondoskodott rólam. És természetesen vigyázott rám. Mondjuk egy kicsit féltékeny is volt.

Visszaemlékezés

Éppen napoztam, mikor odajött hozzám egy velem egykorú srác. Napbarnított bőre volt és szépen kidolgozott teste. Bár nem nagyon érdekelt a kinézete. Ő rámmosolygott, amit én viszonoztam is.

-Miben segíthetek?

-Bocsánat, hogy megzavartalak, csak véletlenül nem tudnád megmondani, hogy mennyi az idő?

-10:30 van

-Köszi! Akkor én megyek is!

-Viszlát!

5 perccel később odajött hozzám az én újdonsült férjem is. De valami nem volt rendben. Sötét tekintettel pásztázta a fiút, aki az előbb odajött hozzám. 

-Ismered?

-Kit?

-Azt a szőkét! Flörtölt veled!

-Csak megkérdezte, hogy mennyi az idő! Nem történt semmi!

-Ha még egyszer a közeledben látom, akkor beverem a képét!

-Jaj Yoongi! Olyan cuki vagy mikor ilyen féltékeny vagy! De most gyere! Van egy meglepetésem!

Visszaemlékezés vége

Na igen. Mindig megtudtam oldani a helyzetet egy kis meglepetéssel. Általában ez a meglepetés árral is járt. Még pedig azzal, hogy nem tudtam másnap lábra állni. Mit ne mondjak... mindig is erős és kemény volt... khm... eltértem a tárgytól...

Szóval nem szerettem soha a feltűnést. De ha valaki egy híres cég elnökének a felesége, sosem lehet ezt elkerülni.

Annyira gondolkoztam, hogy nem is vettem észre, hogy Suga elkezdte simogatni a combomat. Egy rövidebb ruhát választottam a megbeszélésre.

-Nagyon szexi vagy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Nagyon szexi vagy...

-Yoongi... éppen az autóban ülünk!

-Az engem nem érdekel!

Felhúzta a sofőr és az utastér közötti elválasztót és nekiesett az ajkaimnak. Én csak beleültem az ölébe és elkezdtem kiszívni a nyakát. Bár ő sem volt rest. Egyből a kulccsontomat kezdte el szívni és harapdálni. És ekkor szóltak pont, hogy megérkeztünk. Mi csak kiszálltunk a kocsiból és a bejárat felé kezdtünk sétálni. Éreztem Yoongi kezét a derekamon. Már félt engem...

A bátyám bandája (Bts ff)Where stories live. Discover now