Mindent egybevéve

2.3K 73 3
                                    

Hello Falling Angels!

Igen tudom. Lassan 1 éve, hogy befejeztem ezt a könyvemet, amit a legjobban szerettek és még most is olvassátok. Ennek nagyon örülök és kibaszott hálás vagyok nektek.

Ez a könyv volt az a pont, ami olyan nagyon nagy mérföldkő volt számomra. Imádtam ezt a könyvet írni és a visszajelzéseket olvasni, hogy értelmes is amit csinálok. Ezen a könyvön együtt nevettem, sírtam, sühöngtem veletek, ami számomra egyfajta kapcsolatot teremtett, mint író és olvasó között. Az elején nagyon nehezen ment es úgy volt, hogy törlöm. De miattatok nem tettem ezt és lám lám. Milyen jó.

Miért írok ebbe a könyvbe 1 év után is?

Ez egy jó kérdés. Talán mert most érkezett el az a pont, hogy lezártnak tudom tekinteni ezt a történetet. Nem tudtam elengedni ezt a könyvet. Minden kis részlete beleivódott a lelkembe, amit egyrészt bántam, de leginkább örültem. Nem véletlen volt 3 évada ennek az egésznek.

De most egy másik könyvről lenne szó. Ha rámentek a profilomra, akkor láthatjátok, hogy van a legújabb sztorim, ami a Just Game címet hordozza. Nem tudom, hogy miért, de arra nagyon kevés visszajelzést kapok. Ezért szeretnélek titeket megkérni arra, hogy bátran olvassatok bele és nyugodtan kommenteljétek le a gondolataitokat.

Miért írom ezt le? Csak a nézettség miatt csinálom?

A válasz természetesen nem. Azért kérlek meg erre titeket, mert egy-egy rész igen sok munkámba és időmbe telik, mert szeretnék egy igényes sztorit kiadni a kezeim közül. De ha ennyire kevés visszajelzést kapok, akkor úgy érzem, hogy az egésznek nincs semmi értelme. Remélem értitek mire gondolok.

Nagyon nagyon szépen szeretnék nektek mindent megköszönni ezzel a könyvvel is kapcsolatban, akivel végig izgulhattuk ezt az egész sztorit és aki azután is velem maradt, hogy ez a történet a végéhez ért. Nem tudom elmondani mennyire csodálatosak vagytok.

Örülök, hogy írhatok nektek és, hogy lelket öntötök/öntöttetek belém, mikor úgy éreztem, hogy itt a vége és nincs tovább. Nagyon imádlak titeket Falling Angels!

Angel

A bátyám bandája (Bts ff)Where stories live. Discover now