Mám tě děvko!

174 14 1
                                    

Probudil jsme se okolo odpoledne. Počkat, cože usnul?! Každopádně tu nebyl ani Kuro ani Yami. Kam šli? Mám dojem, že jsem přemýšlel hodně dlouho, protože když jsem zvedl oči, stál nade mnou Yami a Kuro seděl vedle. Usmál jsem se.

"Chceš si hrát Yami?"

On jen odskočil a nastavil se do výhrůžného postavení. Chtěl jsem vstát, ale zastavila Kurova ruka.

"Ty s ním fakt chceš teď blbnout? Vždyť si ještě roztrhneš rány."

Po mých slovech si opět sednul, je to pro jeho dobro, ještě by něco chytil.

"Máš smůlu."

Vyplázl jsem na Yamiho jazyk. Jen si odfrkl a vzpřímil se.

"Jdu se podívat znova po okolí."

"Počkej, jdu s tebou."

Taky chci Yamimu rozumět! Vždycky jsem to obdivoval, Yami totiž dokáže komunikovat s Kurem beze slov, oba umí číst myšlenky takže to pro není těžké.

"Kde jste byli?"

Podíval jsem se na zkoumavým pohledem.

"Na obhlídce okolí, nic zajímavého."

Přiletěl jsem domů, chtěl jsem zařvat, že mám hlad, jenže jsem tu sám. To krvavé sklo jsem pohodil někde v koupelně. Co mám teď jako kurwa dělat?! Nudím se a mám hlad! Asi si po delší době popovídám s Jyubem, ale nejdřív si něco udělám k jídlu.

Šel jsem tedy ještě ve špinavém oblečení do kuchyně a vytáhl těstoviny, ty si snad dokážu udělat, nasypu si k nim mák a bude. Takže jsem dal vařit vodu, ktrou jsem osolil a dal do ní trochu oleje, nevím jestli to pomůže ale co.

Zatímco se voda vařila jsem se zašel převlíct. Tričko jsem hodil na hromadu se špinavým prádlem, ta je teda už veliká, že bych vypral? Ne, nechce se mi.

Voda se mi už vařila, takže jsem do ní hodil nudle. Zatímco se vařily, jsem jen tak chodil po bytě a přemýšlel, kde Akia budu hledat a co mu udělám, když ho najdu.

.....

Už s hotovým jídlem jsem se svalil na pohovku a pustil si telku, nic moc v ní nebylo, ale zarazil mě titulek: 'Znásilnění a zabití mladého vysokoškoláka, vyník neznámí.'

"Dnes okolo druhé hodiny odpoledne, byl nalezen v jedné z menších uliček mrtvý devatenáctiletý vysokoškolák, vrah ho nejdříve znásilnil a následně ubodal, zbraň a vrah jsou zatím neznámí." Oznamovala moderátorka, jen jsem se uchechtl, tek kluk pořádně za nic nestál.

"Pane, máte nějaké stopy, které by pomohli k nalezení pachatele?" Třeba tam zůstalo to peříčko.

"Ano, na konci uličky bylo rudé peříčko, nevypadá uměle, ale zatím jsme nenašli žádného ptáka s takovýmto peřím." Chjo, si myslí, že je to od ptáka, spíš od anděla, ne, já anděl nejsem, já jsem ďábel a nijak mi to nevadí.

Nenávidím ho -> miluju ho?Where stories live. Discover now