Hej! Nepřivazuj mě!

187 10 12
                                    

Jakmile jsem vydýchal náhlý nával slasti, posadil jsem se naproti němu.

"Byl jsi úžasný lásko. Pojď ke mně." Roztáhl jsem ruce. Přisunul se a já ho ihned uvěznil v pevném objetí.

"Miluji tě, moc tě miluju." Hladil jsem ho po vláskách jednou, tou zdravou rukou. Druhou jsem přesunul k jeho kalhotám a stáhl mu je úplně. Pořád jsem si ho ale držel u těla.

To vážně? On odtud opravdu nechce odejít. Přiložil mi dva prsty na rty, chtěl je naslinit, jenže se na něj místo toho podíval vyčítavým pohledem. Věnoval mi psí očka a neodolal. Otevřel jsem pusu a začal mu prsty olizovat. Po chvíli je oddělal a přesunul je k mému vstupu, který prsty několikrát obkroužil, než do strčil první prst.

Pevně jsem sevřel oči, stále zadek trošku bolel ze včerejška. Jemně políbil a je zase otevřel. Pomalu se ve mně začal hýbat a po chvíli přidal i druhý prst. Prohnul jsem se jako luk a Jyubo mi začal okusovat krk.

Hrál jsem si na jeho krčku a prstíky se v něm všemožně pohyboval, roztahoval jsem je od sebe a krčil je. Sténal mi do ucha. Opatrně jsem do něj zasunul nenasliněný třetí prst, se syknutím se prohnul a zavzdychal. Po chvíli jsem se v něm začal hýbat i s třetím prstem. Nepřestával jsem si pohrávat s jeho krčkem, už na něm bylo poměrně dost fialových flíčků, je jen a jen můj, mám ho označeného.

"Lásko nechtěl jsi, abych si něco udělal, takže budeš dosedávat." Šeptl jsem mu do ucha. On se na mě vyplašeně podíval, já mu pohled oplatil šibalským úsměvem. Vytáhl jsem z něj prsty a kývnutím hlavy jsem mu naznačil, že má jít.

"Neboj se lásko, připravil jsem si tě důkladně, nebude to tě moc bolet." Tentokrát jsem se na něj podíval povzbudivě. Hlasitě polk, ale přesunul se k mé opět stopořené chloubě. Rukama a nohama se zapřel o postel a pomalu začal dosedávat. Opravdu velmi pomalu, jakoby se bál.

"Neboj je to stejné jako když přirážím já." Povzbudil jsem ho, když se ale neměl k rychlejšímu tempu, pohl jsem boky směrem nahoru, takže jsem do něj přirazil o něco víc. Prohl se v zádech, ale podlomily se mu ruce, takže dosedl až nadoraz. Hlasitě zasténal a z čela mu stékaly kapky potu.

Nehýbal se, chtěl jsem mu nechat nějaký ten čas, aby si zvykl, ale neudržel jsem se a přirazil do něj. Vyjekl slastí a už konečně začal dosedávat. Na mě to bylo pomalé tempo, ale i tak jsem vzdychal na celý špitál a Aki na tom nebyl jinak.

"Rych-le-le-ji." Dostal jsem ze sebe mezi vzdechy, pochopil a začal dosedat v rychlejším tempu.

Po nějaké době mu začaly docházet síly a začal dosedat velmi tvrdě. Při každém dosednutí vzdychl opravdu nahlas. Zkusil jsem se posadit, což se mi povedlo, chytil ho za boky a začal mu pomáhat s dosedáním. Aki vypadal, že už bude, ale já měl k vrcholu ještě chvíli času, takže jsem mu chytl kořen penisu, aby se neudělal. Do očí se mu nahrnuly slzy.

"Promiň lásko, ale ještě ne." Jakmile jsem to dořekl, jsem nás otočil, aniž bych z něj svou chlouby vyndal nebo mu pustil jeho chloubu, tak, že Aki ležel na bříšku a já na něm. Začal jsem rychle a tvrdě do něj přirážet. Sténal a z očí mu tekly slzy, v penisu mu neskutečně cukalo, opravdu ho to musí bolet, lásku moji, ale ještě ne.

Nenávidím ho -> miluju ho?Where stories live. Discover now