-H6-

186 4 0
                                    

Marthe p.o.v
Stom stom stom op je eerste dag te laat te komen. Ik storm het lokaal in en zie ongeveer 23 hoofden meteen mijn kant opdraaien. Ik loop rustig binnen en stel mij voor als de docent dat vraagt. Dan loop ik naar het tafeltje waar een meisje alleen zit. Ik ga naast haar zitten en glimlach even naar haar. Het meisje kijkt al gauw weg. Ik frons even. 'Ik ben Marthe en jij?' Zeg ik dan zacht. Het meisje kijkt even om. 'Julia.' Mompelt ze en kijkt weer weg. Ik pak dan mijn boek uit mijn tas en zucht even zacht. Ik was helemaal vergeten ze opnieuw te kaften. Dit was nog een boek van vorig jaar. Ik had toen een hele leuke klas die me accepteerde. En die super enthousiast waren dat ik in het studio100 koor zit en ze vonden het schattig dat ik k3 fan ben.. op de voorkant van mijn boek staat een foto van mij met k3 met een kleine tekst erbij. Ik sla snel mijn boek open.

Julia p.o.v
Ik kijk gauw weer weg nadat ik mijn  naam zei tegen Marthe. In mijn ooghoek zie ik een stukje van Kristel op haar boek. Langzaam draai ik mijn hoofd naar haar terug en kijk na de foto op haar boek. Ze staat gewoon met k3 op de foto. Dat is een van mijn grootste dromen. Ik ben al sinds baby zijnde k3 fan. In de meeste pleeggezinnen had ik dan ook een jonger pleegzusje waardoor er vaak k3 op stond. Helaas ben ik bij dit gezin de enigste en vinden mijn pleegouders het onzin en raar en vooral voor kleine kinderen. Ik kijk dan even naar mijn tafel.

Karen p.o.v
Er zijn gewoon  al 4000 meisjes die zich aangemeld hebben voor k3 zoekt k3.. Vol ongeloof kijk ik van Josje naar Kristel en terug. 4000 meisjes die een droom hebben om k3 te zijn  en onze fakkel over willen nemen. Ik had natuurlijk verwacht dat er wel veel aanmeldingen zouden komen.. Maar 4000 en de aanmeldingen zijn nog zeker een week open.. Er kunnen er dus zoveel meer nog bij komen. Ik denk dat dit het moeilijkste word in heel mijn leven als K'tje..

The little sparkle In my life.Where stories live. Discover now