- 5 . Ο νέος βοηθός και η διάσωση -

226 56 48
                                    

THE CURSED KINGDOMS

-NIXGOTSARCASM

~•~

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ CHARLES-ERNEST είχε αρχίσει να εξαντλείται. Πλέον όλα τον εκνεύριζαν και τον ενοχλούσαν. Είχε περάσει δυο μερόνυχτα να ψάχνει την πριγκίπισσα Marianne, ο χρόνος του να ήταν πολύτιμος αυτές τις κρίσιμες ημέρες. Όταν πήγε στο κάστρο στο οποίο υποτίθεται έπρεπε να είναι με τον σύζυγο της, είδε πως ήταν άδειο, παρατημένο σαν να μην είχε ζήσει άνθρωπος εξαρχής. Στάθηκε σκεφτικός. Ήξερε ότι κάτι κακό είχε συμβεί στην αδελφή του, παρόλο που ήταν αδιάφορος. Ήθελε να τελειώνει με αυτό και να πήγαινε στην λίμνη Bonza. Η Artemis του είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον που με το ζόρι ανάμενε να την δει από κοντά και να την ρωτούσε για το επίθετο της, πόσο μάλλον για την Μεγάλη Εκκλησία.

Κατέβηκε από το άλογο και το έδεσε σε ένα δέντρο πιο πέρα από την πολυάσχολη ταβέρνα. Σε κάτι μόλις ώρες έπρεπε να ξεκινήσει αν ήθελε να προλάβει την πριγκίπισσα Felicity και την Artemis στην λίμνη Bonza. Άφησε δυο καρότα στο άλογο να φάει και με ένα νεύμα του χεριού μπροστά από το πρόσωπο του εμφάνισε μια κατάμαυρη μάσκα. Δεν έπρεπε να μάθουν ακόμη την ταυτότητα του, πόσο μάλλον να έβλεπαν τα κόκκινα μάτια του. Ξεκίνησε να περπατά ενώ έσφιγγε την λαβή του σπαθιού.

Το γλέντι μέσα γινόταν επειδή ο αρχηγός της κωμόπολης θα γινόταν πατέρας. Είχαν μαζευτεί όλοι οι φίλοι του και τα έπιναν σαν να μην υπήρχε αύριο. Τα γέλια τους ακούστηκαν μέχρι την πόρτα, τόσο δυνατά που ο Charles-Ernest τσαντίστηκε κι άλλο. Οι μεθύστακες τού θύμιζαν τον βασιλιά της Alchten που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να γλεντούσε και να έπινε. Εννοείται πως θα φρόντιζε να είχε και γυναίκες στο πλευρό του για να τον ικανοποιούσαν ύστερα, κάτι που αηδίαζε τρομερά τον γιο του. Ο ίδιος δεν ήταν παρθένος, αλλά σίγουρα δεν ήταν όσο εθισμένος όσο ο βασιλιάς, που ακόμη και στην ηλικία που είχε, θα ήταν τόσο ενεργός που αν δεν υπήρχε η βασίλισσα, δεν θα σταμάταγε να έκανε παιδιά.

Όταν ο Charles-Ernest ρώτησε μια κυρία που ζούσε σε ένα απομονωμένο σπίτι έξω από την κωμόπολη Hargendoll, εκείνη απάντησε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ για μια πριγκίπισσα ονόματι Marianne von Aldringen, όμως γνώριζε τον Fernando van Lowey. Έμαθε ότι όχι μόνο είχε εξαπατήσει την βασιλική οικογένεια με το να τους έπειθε ότι ήταν δούκας, αλλά μαζί με τον αρχηγό της κωμόπολης μάζευαν νεαρές γυναίκες από όλη την Alchten και τις χρησιμοποιούσαν ως σκλάβες του σεξ. Άλλες τις πούλαγαν σε γειτονικά μικρότερα βασίλεια και τις καλές τις κράταγαν για να τις παρουσιάσουν σε όποιον πλήρωνε καλά. Η γριά δεν είχε ιδέα ότι όλα αυτά τα κουτσομπολιά τα έλεγε στον πρίγκιπα της Alchten, ο οποίος έβραζε από τα νεύρα του. Η ίδια όμως τους σιχαινόταν, γι' αυτό και ζούσε μόνη.

Τα Καταραμένα Βασίλεια [#TKB] [18+]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα