- 7 . Η πρώτη αδυναμία -

150 34 13
                                    

THE CURSED KINGDOMS

-NIXGOTSARCASM

~•~

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ λυγισμένος μπροστά από την Felicity. Δεν είχε δει τέτοιο πράγμα στην ζωή του ποτέ. Το μόνο πράγμα που είχε αλλάξει πάνω της ήταν οι πληγές που είχαν γιατρευτεί. Παρέμενε νύμφη και είχε ακόμη εκείνη την έντονη μυρωδιά επάνω της. Νόμιζε ότι θα μπορούσε να το ξεφορτωθεί αυτό για όσο βρίσκονταν στην λίμνη, όμως απεδείχθη άχρηστο. Έφερε το χέρι στο πηγούνι σκεφτικός και συνέχισε να την κοιτάει. Μια πριγκίπισσα κρυμμένη από τα μάτια του κόσμου μέχρι την ενηλικίωση της, η οποία ήταν μισή νύμφη. Εφόσον δεν τον γνώριζε, δεν προσπαθούσε να κρύψει και πολύ την μυρωδιά της. Ο Charles-Ernest ξεφύσησε και σηκώθηκε όρθιος.

«Περίεργο», μουρμούρισε ελαφρώς ενοχλημένος και έκανε πίσω.

Η Felicity δεν του έβγαλε τα μάτια στιγμή. Ήταν πολύ εντυπωσιασμένη. Ο άντρας αυτός, του οποίου το όνομα δεν γνώριζε ακόμη, της θύμιζε έναν χαρακτήρα από ένα πολύ αγαπημένο βιβλίο της. Ο τίτλος ήταν «Η πεντάμορφη και ο βασιλιάς του Σκότους». Το είχε βρει σε ένα μπουντρούμι όταν ήταν ακόμη μικρούλα και είχε καταφέρει για πρώτη και τελευταία φορά να ξεφύγει από τις υπηρέτριες. Ήταν πεσμένο μόνο του στο κρύο πάτωμα. Άνοιξε και το διάβασε στην στιγμή.

Μίλαγε για τον βασιλιά του Σκότους, του οποίου η καρδιά ήταν ραγισμένη. Ένιωθε μόνος και γι' αυτό σκότωνε πάντα ό,τι του έβγαινε μπροστά, με την ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα τον τιμωρούσε και η μιζέρια του θα τελείωνε, να μην κουβάλαγε εκείνο το βάρος άλλο στην ψυχή του. Αντιθέτως όλοι τον φοβόντουσαν για όσο ζούσε και έμεινε ακόμη πιο μόνος. Μια μέρα γνώρισε μια πριγκίπισσα, της οποίας τα μαλλιά έλαμπαν σαν τον ήλιο. Εκείνη τον έμαθε να αποδέχεται το σκοτάδι στην ψυχή του και του γιάτρεψε την ραγισμένη καρδιά. Στο τέλος οι δυο στέφθηκαν βασιλιάς και βασίλισσα και έζησαν ευτυχισμένοι. Το διάβαζε με τέτοια γουρλωμένα μάτια που δεν άκουγε τις υπηρέτριες που της φώναζαν. Το κράτησε στην αγκαλιά της σφιχτά μέχρι που το ίδιο βράδυ ονειρεύτηκε ότι μια γυναίκα με πορφυρά μάτια της το πήρε. Όταν ξύπνησε, δεν το βρήκε πουθενά και με τα χρόνια το ξέχναγε μέχρι που το θυμήθηκε εκείνη την στιγμή.

Για να μην επηρεάζεται από την έντονη μυρωδιά της Felicity, ο Charles-Ernest μούδιασε την αίσθηση της όσφρησης του. Έπρεπε όλα να πάνε όπως το σχέδιο του. Σκόπευε να πείσει τον βασιλιά της Alchten να την παντρευόταν την επόμενη μέρα και έτσι να τελείωνε με αυτό. Για τώρα ήθελε να βρει τον Fernando van Lowey και να του έκοβε το κεφάλι, να έβαζε ένα τέλος σε εκείνο το κύκλωμα που διακινούσαν αθώες γυναίκες. Δεν μπορούσε να καταλάβει όμως για ποιον λόγο η πριγκίπισσα ήταν τόσο ανεπηρέαστη από τα νερά της Bonza. Την έπιασε να τον κοιτάει με την άκρη του ματιού του. Τον έβλεπε πάντα γουρλωμένη, σαν αντί να τον φοβόταν, να τον θαύμαζε.

Τα Καταραμένα Βασίλεια [#TKB] [18+]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα