- 6 . Η πεντάμορφη και ο βασιλιάς του Σκότους -

228 54 36
                                    

THE CURSED KINGDOMS

-NIXGOTSARCASM

~•~

Η FELICITY ΈΡΙΞΕ τα μάτια της στο πλάι και μαζεύτηκε πιο κοντά στην Artemis. Είχαν περάσει μόλις κάτι ώρες που είχε ξυπνήσει από τον ύπνο της. Ούτε που το κατάλαβε ότι ταξίδευε δυο μερόνυχτα ήδη. Η Artemis την είχε βάλει στην άμαξα και αφότου φρόντισε λίγο τις πληγές της, ξεκίνησε για την λίμνη Bonza. Δυο γυναίκες που απλά είχαν τραυματιστεί, τις άφησε σε ένα χωριό και πλήρωσε ακριβά για να τις πάνε πίσω στην Engros Emeslands. Ευτυχώς ο αρχηγός τις λυπήθηκε και θα τις πήγαινε με το που γιατρεύονταν οι πληγές τους. Έτσι η Artemis με την πριγκίπισσα της να κοιμάται, απλά συνέχισε την διαδρομή κανονικά.

Πόναγε. Πόναγε τόσο που θα έκανε στάσεις για να ξεράσει. Το πόδι της ήταν μολυσμένο και το μπράτσο ίσα που το κούναγε. Το μόνο που της έδινε κουράγιο ήταν ότι έπρεπε να φροντίσει για την υγεία της πριγκίπισσας. Δεν ήξερε αν έπρεπε να εμπιστευτεί εκείνον τον άντρα, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή. Οι δυνάμεις της ήταν λίγες και δεν ήθελε να αφήσει την Felicity μόνη. Δεν είχε κανέναν που γνώριζε δίπλα της και αν ξύπναγε με τους τέσσερις φρουρούς που είχε στείλει εκείνος ο άντρας, σίγουρα θα τρόμαζε. Γι' αυτό, μάζευε φυτά που απάλυναν τον πόνο και τα μάσαγε όσο μπορούσε, γνωρίζοντας ότι εκείνος θα την γιάτρευε όπως υποσχέθηκε. Είχε λύση, όμως δεν ήθελε να σπεύσει σε εκείνην τόσο γρήγορα.

Το ίδιο βράδυ που οι αλήτες επιτέθηκαν στην βασιλική τέντα εμφανίστηκαν τρεις άντρες και ένα αγόρι, ο οποίος παραδόξως ήταν ο αρχηγός τους. Φόραγαν ενδυμασία πλούσια και τόσο καλά ραμμένη που εκδήλωνε ότι ήταν φρουρά ενός πολύ ευκατάστατου άντρα. Ο μόνος που μίλησε ήταν ο αρχηγός τους, ο οποίος συστήθηκε ως Kirk. Ενημέρωσε την Artemis ότι οι διαταγές ήταν να προστατεύσει την άμαξα της πριγκίπισσας Felicity και ως εκεί. Γι' αυτό απλά την ακολουθούσαν σιωπηλά. Ο κοκκινομάλλης στεκόταν μπροστά, ο άλλος με τα λευκά πίσω μαζί με τις άλλες άμαξες και ο μαυρομάλλης άλλες φορές δεξιά, άλλες αριστερά. Όσο για τον Kirk, φορές τον είχε πιάσει να χοροπηδά από δέντρο σε δέντρο, τόσο γρήγορος που εντυπωσιάστηκε από την ταχύτητα του.

Στην αρχή ήταν επιφυλακτική μαζί τους. Περίμενε οι τρεις άντρες να αποπαρθούν από την μυρωδιά της πριγκίπισσας, όμως φαινόταν ότι δεν το είχαν καταλάβει. Σκέφτηκε ότι εκείνος ο άντρας αν ήξερε την πριγκίπισσα Felicity σίγουρα δεν θα άφηνε άντρες να τριγυρνούν τόσο άνετα γύρω της. Αυτοί είτε δεν ήταν συνηθισμένοι είτε ήταν επηρεασμένοι από σκοτεινή μαγεία. Δεν θα την ξάφνιαζε ιδιαίτερα το δεύτερο. Άλλωστε ήταν προφανές ότι ο άγνωστος άντρας ήταν χρήστης της και πολύ καλός κιόλας. Για να είχε και τέτοια φρουρά τότε σίγουρα θα άνηκε στην Μεγάλη Εκκλησία. Κανείς άλλος δεν είχε τέτοια επιρροή και εξουσία πέρα από εκείνην. Συμπέρανε ότι γι' αυτό θα ήθελε να της γιατρέψει τις πληγές επίσης όταν έμαθε ότι ανήκει στην Μεγάλη Εκκλησία. Μάλλον γι' αυτό γνώριζε και τους LaCarde.

Τα Καταραμένα Βασίλεια [#TKB] [18+]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα