23. nákupy a dvě zajímavé SMS

65 5 0
                                    

Omlouvám se, ten perverzní bude až ten další :D trošku jsem to spletla :D Ale tady je alespoň tenhle :)

 „Dobré ráno sluníčko," pozdravil mě Liam stojící u postele se snídaní do postele. Vafle s javorovým sirupem miluju. „Dobré, děkuju pane dokonalý." Spokojeně se usmál a posadil se ke mně. Po bohaté snídani a ranní hygieně jsme se vydali do práce, které bylo jako vždy až nad hlavu. Dnes byla zrovna porada, takže plno stupidních a stereotipních keců jako vždy, nebavilo mě to poslouchat, ty lidi nejsou vůbec kreativní, žádný nápad, žádná fantazie. Jenže někdy je lepší být zticha že, protože kdo jiný než já teď musí uspořádat benefiční akci. Ach jo. Ještě že je to až za měsíc.

„Ahoj Liso, tak co už máš zbaleno?"

„No už pomalu balím, hlavně musím zařídit nekoho, kdo mi bude chodit zalévat kytky do bytu a tak. Myslíš, že bys..." Udělala prosebný pohled. „Jasně, to je maličkost, když mi tu necháš klíč, dvakrát třikrát se ti tam stavim a udělám co bude potřeba."

„Si zlatá, než budeme odjíždět, připomenu se a dám ti ten klíč," usmála se.

Zvuk příchozího hovoru mě vylekal z přemýšlení o tom jak budu mít ten týden práce až nad hlavu. Ale naštěstí to byl Liam. „Ahoj, proč mi voláš, si jen o patro výš?"

„Mám docela fofr, co budeme dělat po práci, něco bych podnikl, potřebuju jít ještě nakoupit od města."

„Dobrý nápad, tak za dvě hoďky na parkovišti, dojedem se převlíknout a vyrazíme, zatím pa, už se na tebe těšim."

„Já na tebe taky, pa kočko." Už zase jsem se culila jako měsíček na hnoji. Je možné, že i po tak dlouhé době mi při jakém koliv kontaktu s ním létají motýlci v břiše. Miluju ho.

Dvě hodiny utekly jako voda a Liam už mě čekal v autě. „Konečně tě mám u sebe," políbil mě na čelo a věnoval se řízení. „Dneska jsem mluvila s Lisou, poprosila mě, jestli bych jí chodila zalývat kytky a tak."

„Si hodná že ses nabídla a kam vyrazíme do obchoďáku, nebo jen tak do města?" Oba jsme se shodli na tom, že obchodní dům bude nejlepší řešení, vše v jednom.

Liam si nakoupil pár potřebných věcí a pak už jen koukal na nové modní trendy. „Podívej, to je hezký triko, jdu si ho vyzkoušet." Je horší jak holka. Ale musím uznat, že mu seklo, tak si ho hned musel jít zaplatit. Už jsme se chystali jít, ale Liama zaujal obchod Intimissimi. „Pojď něco ti vyberu." Ukázal na pár dost dobrých kousků, samé korzety, sady spodvazkami. Při tom jsem si vzpoměla na mou minulost. Zaujal ho černý s tmavě modrými průpletkami a saténem s černými podvazkami a na samý způsob dělanými kalhotkami. „Tohle si vem, prosím, budeš v tom vypadat jako bohyně, já ti to klidně zaplatím, je to sexy, fakt si to vem." Pokřikoval přes celý obchod až se za námi otáčeli lidé. „Nemůžeš mluvit trošku potišejc." Zasmál se. „Ježiš, jo promiň, já si to neuvědomil, ale vem si ho prosííím." Udělal smutný výraz a já nemohla odporovat. Celý nedočkavý se vrtěl u pokladny a čekal až mu mladá prodavačka namarkuje korzet s podvazky, já zatím nečinně přihlížela o poddál. „To je pro mě, to jste nemusel mrkla na něj." Slyšela jsem dobře! „Ten asi nebude pro vás slečno." Nervózně se ošil. „A pro koho pro vás snad." Zasmála se ta oplzlá prodavačka. „Pro mě slečno," už to nešlo dál poslouchat. „Aha, to se omlouvám." Cítila se trapně a to přesně jsem chtěla, nikdo nebude flirtovat s mým přítelem. Z obchodu jsme šli rychlým krokem. „Díky za záchranu kočko, už jsem se lekl, co z ní vypadne."

„Nemáš za co a Liame budeš mě muset hodit domů, musim si něco zařídit, takže dnes budu spát nejspíš u sebe."

„Ne prosím spi u mě, dáš si ještě kafe, oblízl se při pohledu na Starbucks prodejnu."

„No jasně tomuhle kafi nikdy neodolám a nemůžu brouku, musím si udělat něco do práce a notebook s věcma mám doma a ty by si mě rozptyloval."

Cestou domů nikdo neprohodil ani slovo, doufám že na mě není naštvaný, že u něj nespím i když bych moc ráda. Skousla jsem si ret a sjela Liama pohledem čehož si všiml. „Proč si koušeš ret, nedělej to, moc mě to rajcuje." Přejel mi rukou po stehnu. Projel mnou nečekaný záchvěv po celém těle. Máš práci, kontroluj se, dneska žádná vášnivá noc ani žádnej sex! No super. Fajn.

„Tak děkuju za super odpoledne kočko, ještě se ozvi než půjdeš spát, pa, miluju tě." Dlouze mě políbil a mě se v tu chvíli nikam nechtělo, ale já musela. „Pa, určitě napíšu šmudlo. Taky tě miluu."

 Celý zbytek „večera" jen ta debilní příprava benefiční akce a ještě toho hodně zbývá, zrovna jsem sepisovala smlouvu o pronajetí prostorů, když mi přišla smska. „Tím to neskončilo, tešte se!" Proboha, co to má znamenat, jakej idiot si zase hraje. Zakroutila jsem nad tím očima i když trochu strachu ve mně překypovalo. „No nic pokračuju." Ale možná by bylo lepší o tom dát vedět Liamovi, no zatím to nechám plavat. Za pár minut další smska. Tentokrát od Liama a dokonce s přílohou. „Tady něco pro mojí princeznu na dobrou noc :P" Rozklikla jsem přílohu a tam........

Těšíte se co tam bylo za přílohu ? Já osobně, když jsem to viděla, málem to se mnou seklo :D !

Liams InfinityWhere stories live. Discover now