SEN KİMSİN!

1.3K 144 37
                                    

ne diyorsun sen! diye bağırmaya başlamıştım.

Kimsin ne diyorsun sen beni tanımıyorsun bile nasıl bana evlenme teklifi edersin diyerek ortalığa bağırıyordum.

"Bak sana her şeyi anlatabilirim lütfen beni dinlermisin" dedi ben "hayır!!!" dedikce, kaçmaya çalıştıkça takip edip "1 dakika dinlermisin" diye ısrar etmeye başlamıştı.

Hayır! diye bağirdiğimda beni kendine çekip bir anda öptü.Aslında hayatımda ilk kez birisi beni öpüyordu dudaklarının tadı tıpkı soğuk bir kış gecesinde etrafı kokutan elma, ve birazda tarçın gibiydi.O kadar iyi hissediyordum ki, hiç boyle hissetmemiştim ama sonra, onun tanimadigim bir yabancı olduğunu, ve su anda dudaklarının benimkilerle üst üste olduğunu hatirladim. Hızlıca geri çekildim ve o ipeksi bir yumuşaklıkta olan yanağına, sert bir tokat atıp koşmaya başladım.

Aklimda gidecek bir yerim yoktu, ama arkadaki ayak seslerini duyunca hizlandim, hizlandim, bulunduğum yer neresi bilmeden koştum, koştum kendimden o kadar geçmiştim ki o an bir çita ile yarışabilirdim.

Önümden hızlı ve renkli bir şey geçtiğini hatırlıyorum ve sonra müthiş bir fren sesi sonrasını hatirlamiyordum.

Sanki bir rüya ,rüyamda o adamla evlendigimizi gördüğümü anımsıyorum.Okadar güzeldi ki sanki hic gerçekleşemeyecek olan bir dilek tutmusum, ve onun gerceklesmeyecegini bile bile, yinede mutlu oluyormuşum gibiydi.

Onun o ipek yanakları avcumun arasında o kadar masumdu ki anlatamam. Bana öyle gözlerle bakıyordu ki sanki gözlerinde kendimi buluyordum sonrasi kap karanlık bir bosluk.

Bedenim o kadar yorgundu ki gözlerimi açmaya dermanim yoktu ama yanımda birilerinin konuştuğunu duydum. Gözlerimi açmaya çalıştığımda canım çok yanmıştı.Hafifçe göz kapaklarimi kaldırdığımda evet işte o! O buradaydı hem de başucumda o an tüm yorgunluğumu unutup sadece onu izlemeye başladım bir dakika bir dakika şimdi bu da ne demek oluyor öncelikle ben nerdeydim?,bu adam kimdi?,ben neden onu görünce mutlu olmuştum ki?

O adamın yaninda bir doktor vardı kafami azıcık kaldırmaya çalıştığımda evet evet ben hastanedeydim ama neden?

Çok susamistim yanımdaki komidinin üzerinde bir bardak su gördüm ama kimden isteyecektim ki hem zaten ben kimseden bir şey isteyemezdim kolumu uzatıp su bardağını almaya çalışırken canım o kadar yanmıştı ki birden "ahhh!!" diye bir ses çıkardım ve ayni anda bardak pat yere düştü ve tabiki o iki insan da bana döndü.

O adam bana dönüp " hayır biraz daha dikkatli olmalısın" dediğinde boş gözlerle etrafa bakıyordum. "Tamam simdi bir dakika" dediğinde doktor "ben hemen bir oda girevlisi çağırıyorum" dedi ve gitti .

Ve yeniden ikimiz tek başımıza kalmıştık iğrenç bir sesle

Sen kimsin? diyebildim "sen simdi bunları düşünme" dedi ve içeriye oda görevlisi geldi kırık camlari temizledi sonrada gitti gerisini hatırlamıyorum ilaçların etkisiyle sürekli uyuyordum.

Uyandığımda O adam yanımdaydı "artık yeter bana ne olduğunuen bastan anlatacakmisin" demiştim o da "tamam kesmeden dinle" dedi ve anlatmaya başladı

Ben ondan kaçarken(!) bana bir araba çarpmış ve sonuç" hastanedeyiz "aslında bu kısmı bende çözebilirdim asıl istediğim şey onun kim olduğuydu."peki sen kimsin" dediğimde bana "ben burç" dedi demek adi burçmuş ismi ne de yakisiyordu ona burç, burç ,burç, burç!!! kulağa çok iyi geliyordu ve devam etti

"Babam zengin bir işadamı ve ölmek üzere ve eğer evlenmezsem ben mirastan men edilecekmisim bana boyle dedi" diye ekledi "bende gece boyunca içtim ve kaldırımda seni ağlarken buldum o kadar savunmasız ve masum gözüküyordun ki sana sarildim ve seni biraz olsun isitabilmek geldi aklıma benim neden bu gece evde olmadığım geldi ve sana orda evlenme teklifi ettim dedi.

Sıra sende dedi iyide ben ne anlatacaktim??

Pardon, bayan! Acaba Benimle Evlenir Misiniz? (ASKIDA)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz