YOKSA BENNN???

828 113 50
                                    

Bu bölümü hamdiye12 adli kullanıcı için yaziyorum.,HAMDİYE SENİ COK SEVİYORUM!!

Vücudu sıcacıktı,ona dokununca sanki dünyalar benim oluyordu. sarıldım sımsıkı sarildim ve vücudu yokadim fiziği kusursuzdu.

kollarımı vucuduna dolayıp onu kendime çektim.Daha fazla dayanamadım ve ....

__AÇELYA'NİN AĞZINDAN__

Uyandığımda yattığım yerin o oda olmadığını fark ettim.Gözlerimi hafifçe kırpıştırarak açmaya çalıştım açıldığında avize gördüm burası neresiydi?

Şimdi sıra neredeydi kafami kaldırmaya çalıştım ama bir ağırlık kalmama izin vermiyordu sonra belimde eller hissettim donup baktığımda ise burç yanımdaydı!!!!

AMAN ALLAHIM NELER OLMUŞTU BÖYLE burcun benim yanımda ne işi vardı?

içimden ona saydırırken hızlı bir harekette elime gelen ilk çarşafı aldım üzerime doladim yerden de kıyafetlerimi alıp odadan kacarcasina koştum banyoda kiyafetlerimi giydikten sonra kapıya yönelim kapıyı açmaya çalışırken burç'un sesini duydum "Aaaa nereye gidiyorsun daha kahvaltı ypacaktik" dedi sen kendini ne zannediyosun diyip suratına bir tane vurdum beni kolundan tuttuğu gibi içeri götürdü oturtup "Bak Açelya ben su ana kadar tüm sevdiklerini kaybettim seni de onlar gibi kaybetmek istemiyorum seni seviyorum " dedi ıyyy seni seviyorum kelimesi bir insanda bu kadar mi mide bulandırıcı olur ayağa kalktım:

"Sen zaten sadece böyle yaptığın için herkesi kaybettin sevdiğin, değer verdiğin insanları hic düşündün mu peki? onlar o anki hallerinden mutlular mi sence??? söyle

burç susma konuş sen sadece kendini düşünen bencil birsin tabi sadist olduğunu da unutmamak lazım, sen sadece kendi iyiliğini düşünüyorsun bu yüzden insanlar senden uzaklaşıyor."

Söylediklerim bittiğinde burç hiçbir tepki vermeden kolumu tuttu "ben her şeyi senin için yapıyorum Açelya" dedi kolumu ondan kurtarıp "senin sevgine lanet olsun!!Beni eskim sevgilim gelip kurtaracak, görürsün" dedim o da alay edermiş gibi

" o seni çoktan unuttu bile artik sadece ben "dedi ve beni yine o odaya bırakmaya götürdü.

"sevmiyorum seni" dedim. Burç da " herşey zamanla güzelim" dedi üzerime kapıyı kilitlerken ardından "ben açım" diye bağırdım o da bas parmağını kaldırıp bir "okey " işareti yaptı.

Döndüğünde elinde bir tepsi yemekle geldi" al şunları ye "dedi bende

"ya içinde birşey koyduysan zaten artik senden her şeyi beklerim sen bir pisliksin" dedim

"Bak Açelya sen benim böyle şeylerle kalbimi acıtacağını düşünüyorsun ama böyle şeyler benim canımı ufacık bile yakmaz bu arada yemekler temiz yiyebilirsin ben yapmadım sipariş" dedi gitti.

yine o odada yapayalnız kalmıştım karnım çok açtı. Hem belki de burç kötü bir insan değildi? Herşeyi beni kaybetmemek için yapıyordu bu düşüncelerle yemekleri yedim, karnım doymuştu bir kenara çekilip burç'un gerçekte belki iyi birisi olduğunu düşündüm.

Hem sonuçta her insanın olduğu gibi burç'a bir şans verebilirim diye aklımdan geçirdim . Ama yinede kalbimin diplerine indiğimde eski sevgilimin orda olduğunu hissettim offf ben ne kadar salaktim o beni aldattı ben halâ onu sevdiğimi söylüyordum evt artık sadece burç vardı bi dakika ben neler söylüyordum. Yoksa yoksa ben burç'a âşık mı oluyordum??????

Arkadaşlar yorum ve voteler gerçekten çok az lütfen fikirlerinizi belirtin sizleri seviyorum ♥

Pardon, bayan! Acaba Benimle Evlenir Misiniz? (ASKIDA)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن