SADİST

914 114 42
                                    

Uyandığımda gözlerimi kırpıştırdım ,ve yaşadığım şeyleri sadece bir kabustan ibaret olduğuna inanmak istedim.Maalesef hâlâ aynı yerde karanlık bir odada yapayalnız cenin pozisyonunda duruyordum. Kurumuş dudaklarını ıslattım ve odayı incelemeye başladım

Burç bana yalan mı söylemişti ?

Burç beni nereye getirmişti?

Burç gerçekte kimdi?

Kesinlikle şu her daim gazetelerde okuduğumuz kızlara onlarca defa tecavüz eden ondan sonra parçalara ayırıp her parçasını farklı farklı çöplere atan sadistlerden miydi?

Kapı gıcırtıyıla açıldı ve burç karşımda belirdi.Yüzünde arsız bir sırıtışla bana bakıyordu "Kurtulunca seni öldüreceğim nokta" dedim.

Pis pis sırıtttı ve "eğer kurtulursan güzelim "dedi

O öyle diyince kendimden bir an nefret ettim "aman allahım az daha bu aptala acıyıp inanacaktim ama neyse ki kalbimin sesini dinledim" dedim.

"Aferin sana minik ve tatlı kız "dedi "sonuçta kaçacak hiçbir yerin yok sani artık benimsin kaçış yok" dedi ve iğrenç bir kahkaha patlattı.

Ayağa kalıtım ve "Pis SADİST "dedim "Eeee kes be!!!" dedi ve bana bir tokat attı.

Yediğim tokat sayesinde yere kapaklandım "sadistsin işte" dedim ve o pis elleriyle bana bir tokat daha attı.

"Allah belanın versin sadist" diye bağırdım beni tekmelemeye başladı bu daha ne kadar sürecekti böyle?

Böyle daha güzelsin tatlım dedi ve kapıyı hızlıca çarparak dışarı çıktı.

Kendi kendime "ondan nefret ediyorum ondan nefret ediyorum" diye sayıklamaya başladım açıkmıştım ve üşüyordum o kadar üşüdüm ki kollarım donmuştu o zaman burçdan iyice nefret ettim ama yapabileceğim hiycbir şey yoktu.

Üşüyordum hemde o kadar üşüyordumki artık yavaş yavaş gözlerime hükmüm geçmemeye başladı "Hayır uymamalıyım" dedim kendi kendime.

O pislik gelip ya bana birşey yaparsa, hayır Açelya uyumamalısın dedim.Kıvrıldım ve bacaklarımı kendime çekip beklemeye başladım bekledim, bekledim artik dayanamıyordum zaten guruldayan ve kazınan midemin acısından duramıyordum susamıştım azıcık uymaktan birşey olmaz dedim ve göz kapaklarım ağırlaştı, ağırlaştı gözlerime yavaş yavaş hükmetme yeteneğimi kaybediyordum, sonunda gözlerim kapandı....

--BURÇ'UN AĞZINDAN--

O o kadar tatlı gözüküyordu ki ona yaptıklarımdan çok pişmandim ama başka bir çarem yoktu sevdiğim herkes beni teker teker bırakıyordu ona bir bakışta aşık olmuştum ama hayır Açelyanın beni diğerleri gibi bırakıp gitmesine izin veremezdim. O gitmemeliydi beni bırakıp gitmesine öylece göz yumamazdım,bu sefer öyle olmayacak dedim senin de gitmene izin vermeyeceğim.

Ertesi gün Açelyayı kontrol için bulunduğu odaya gittim.Orda masumca uyuyordu uyurken nede tatlı gözüküyordu. Yanına yaklaştığında uyumadığını birşeyler mırıldandığını duydum üşüyordu hem de vücudu buz gibiydi ona sarıldım biraz vakit geçti. Ateşi çıkmıştı yanıyordu Açelya da beni bırakıp gidemezdi hemen onu kucağına alıp yatağıma yatırdım biraz ilaç verdim uzun uğraşılar sonucunda ateşi düşmüştü biraz dinlenmesi için onu yanlız bıraktım ve odadan çıktım.

Birkaç saat sonra dayanamadım ve yanına gittim uyuyordu yanina uzandim bedeni ateş gibiydi yavaşça sarıldım ve sonra...

Pardon, bayan! Acaba Benimle Evlenir Misiniz? (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin