TELEFONDAKİ KIZ

643 102 54
                                    

Yukarı çıktık beni oturtturup kendisi bana birşeyler hazırlamaya gitti.

Biraz sonra elinde bir tepsi yemekle geri geldi.

Ohhhh çok nefis gözüküyordu ama yanımda bir erkek vardı ve ben görgüsüzce davranmamaliydim.Kendimi hiç bozmayarak (sanki hiç aç değilmişim gibi )"şuraya koy" dedim ve ufukta usulca elindeki tepsiyi  gösterdiğim yere bıraktı.

Yüzü tatlı uzun boylu kumral yakışıklı bir çocuktu.

"Aman boşver "dedim içimden  ve önümde beni bekleyen tabağa gömüldüm.

Sanırım biraz hızlı yemiş olmalıyım ki ufuk gülüyordu" yavaş ye boğulacaksın"  dedi bende "öhö" diyip tepsiden kendimi  geri çektim yavaş adımlarla mutfağa doğru ilerledi.

Off ya ne güzel yiyordum niye güldü ki bu çocuk? derken masada duran telefonu çaldı kafamı çevirdiğimde ekranda "aşkımm"yazdığını gördüm telefonu elime aldım ve ayağa kalktım o sırada ufuk birden karşıma çıktı ve kaşlarını çatarak "sana telefonumu eline alabileceğini kim söyledi !?"dediğinde ben zaten çoktan kızarmıştım hâlâ çalmakta olan telefonu elimden alarak başka bir odaya doğru ilerledi "aşkım" diyerek açtı telefonunu bende önüme dönüp yemelerimle kaldığım yerden devam ettim.

Ufuk içeri geldiğinde "abim bu gece eve gelmeyecekmiş benim de çok acil bir işim çıktı gelince anlatsam" dedi bende "tabi peki" dedim ufuk da "gerçekten çok önemli olmasa gitmezdim" dedi ve ceketini alarak çıktı çıkarken de "keyfina bak" diye bana seslendi  ve kapıyı kilitlemeyi ihmal etmeyerek çekti.

"Off allahım nasıl biryere düştüm !"dedim ve bir açık kapı veya cam bulmak için gezmeye başladım oda ne!!! hiçbir açık cam veya kap yoktu mecburen gidip oturdum ve inşallah buradan hemen kurtulurum diye dua etmeye başladım

✖✖✖✖✖UFUK'UN AĞZINDAN✖✖✖✖✖

"Of sıla tam zamanında aradın haa "diyerek beni çağırdığı yere gittim tabi yüzüğümü takarak.(şaşırdınız dimi asdf)Bir an önce eve gidip herşeyi Açelyaya anlatmak istiyordum.

✴✴✴✴✴✴✴AÇELYANIN AĞZINDAN ✴✴✴✴✴✴✴✴✴

BİRKAÇ SAAT SONRA

Kapının açılma sesiyle irkildim gelen ufuk olmalıydı.

"Evvett doğru tahmin" dedim gelen ufuktu.

Artık herşeyi öğrenme vaktiydi bana doğru gelerek yanımdaki  kanepeye oturdu.

"Evet Açelya gerçekleri duymaya hazır mısın?"dedi bende başımı salladım "Sanırım artık anlatabilirsin" dedim.

Oda "tamam o zaman en bastan anlatıyorum" dedi ve devam etti.

"Bildiğin gibi benim babam işadamı  ve şuan çok hasta doktorlar çok az bir ömrü kaldığını söylüyor.Babamda mirasını paylaştıracagini söyledi" dedi

"Biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek kızlar evli olduğu için sorun yok ama abim ve ben evli değiliz" dediğinde eline baktım parmağında yüzük vardı.

Onu işaret ettiğimde bana "hmm o mesele" dedi  ve devam etti.

"Ben de abimin seninle yapmak istediği  gibi bir kızla resmi olarak evlendim fakat sadece resmi olarak" dedi  "Genel olarak; mirastan pay almayacak tek kişi abimdi ve o da seni bulmuş ve seninle evlenmek istiyor" dedi bende" Peki benim istediğimi kim çıkarıyor?" dedim o da" Sen daha abimi tanımamışsın o mutlaka istediğini yapar "dedi bende cevap vermedim

Biraz zaman geçti "peki senden birşey isteyebilir miyim?" dedim "Yapabileceğim bir şeyse neden olmasın" dedi bende tüm şirinliğimi kullanıp  beni "bıraksan bende kaçsam" dedim oda "böyle birşey imkânsız "dedi bende "lütfen beni kaçırdı abin ve ben ondan hoşlanmıyorum "dedim o da biraz düşündükten sonra kafasını kaldırıp...

Pardon, bayan! Acaba Benimle Evlenir Misiniz? (ASKIDA)Where stories live. Discover now