Első suli nap

20.9K 509 24
                                    

Ma reggel nagyon , de nagyon vidáman ébredtem fel . Igen tudom fura , mert egyes lányok /fiúk nem szeretnek suliba járni , de én szó szerint IMÁDOK SULIBA JÁRNI . Úgyhogy gyors felöltöztem, megreggeliztem ,megmostam fogam , és mivel tőlünk körülbelül 10 percre van a suli, biciklivel mentem . Mikor megérkeztem a suliba lelakatoltam a biciklim és már mentem is be a Sarához. Igen, ő a legeslegjobb barinőm , de ő még nem volt itt . Szóval most vártam, egy 5 percet , és MEGÉRKEZETT . Egymás felé rohantunk és megöleltük egymást jó szorosan .  Majd be mentünk az osztály terembe. Természetesen ott voltak a "menők " , és igen mi számítunk strébernek . A lányokkal ott volt három fiú , de én csak az egyiket ismerem , de őt is csak látásból és olyan helyes , amúgy Gergőnek hívják . Na mindegy , mi leültünk a terem másik végébe és elkezdtünk beszélgetni .
- Neked milyen volt a nyarad ? -kérdezi Sára.
- Ohh eszméletlen  jó. Voltunk Bulgáriában egy hetet , és fantasztikus ott minden , de tényleg ! -mondom , miközben Gergőt bámulom .
- Ohh az tök jó. Mi meg Olaszországban voltunk , és ott is nagyon-nagyon jó volt minden .
Még  hosszasan beszélgettünk amikor bejött az egész osztály , plusz még két lány ,akit nem ismerünk , de gondoljuk, hogy új osztálytársak lesznek . Kata tanárnő az óra elején gyors megkérte hogy mondjanak magukról pár sort .

                                                                  Vége a sulinak

Most haza felé biciklizek . Amikor haza értem ledobtam a táskám az előszobában és mentem a hűtőt felé . Anya még nincs itthon hiszen dolgozik , és apa is dolgozik , Lola meg 4ig suliban van, úgy hogy most  egyedül vagyok itthon . Nézem a hűtőt, hogy mit ehetnék , de nem sok választásom volt , úgy hogy csináltam magamnak rántottát . Után meg felmentem a szobámba és neki álltam a tanulásnak . Olyan 4 óra 10 perc körül a csengő félbe szakított . Lementem és megnéztem hogy ki az . Persze hogy Lola volt .
- Már megint nem vittél kulcsot ? kérdezem tőle .
- Igen Kinga , és ezen most miért vagy felháborodva ? -kérdi .
- Én nem vagyok ideges .. Na mindegy - forgatom a szemeim - És mi volt a suliban ??- kérdeztem Lolától.
- Semmi különös - és felhúzott a szobájába. Én is felmentem és befejeztem a leckét .
         Lolával épp Tv-t néztünk amikor anyáék megjöttek .
- Sziasztok - mondják szinte egyszerre.
- Sziasztok - mondtam , de Lola még csak anyáék felé se nézett . Na mindegy . Miközben mi tovább néztük a Drágám Ad az Életed című műsort , anya vacsit készített .
         Egy fél óra múlva a konyhából be üvöltött, hogy kész a vacsi . Mentünk is enni , aztán 8 óra magasságában elmentem fürödni , meg aludni .

A suli leghelyesebb sráca egy stréberrel?!/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now