Szabó Lia

4.7K 196 3
                                    

Gergővel elaludtunk a film közben amit néztünk. Én Gergő melkhasán aludtam el .
*3 órával később*
Egyszer csak felriadtam az álmomból. Láttam, hogy Gergő még nagyban szundikál. Óvatosan felülök . Egyrészt a nyakam miatt, másrészt meg Gergő miatt l, hogy fel ne ébredjen . De sajnos ez nem jött össze , mert amikor leakartam szállni az ágyról , Gergő is felriadt.
- Jajj, ne haragudj próbáltam óvatos lenni, hogy fel ne ébredj. Olyan cukin aludtál.
- Aranyos vagy - húzott vissza magához a nyakamra ügyelve - hány óra van egyébként?- kérdezte .
- Hát olyan délután 5 körül lehet .
- Oké akkor én szerintem még maradok ,persze csak ha szeretnéd.
- Nem szeretném , hanem akarom - rám mosolygott és megcsókolt. Után lementünk a konyhába . Lola TV-t nézett , ami egy kicsit a konyhába is behalatszódott. Ezt figyelmen kívül hagytuk , majd a hűtőhöz nyúlok. Kinyitottam és megnéztem hogy mi van benne . Ami azt illeti nem sok minden , de kivveszek 4 darab tojást majd Gergőhez fordulok.
- Amúgy mennyi tojást kérsz ?- kérdezem.
- Hàt nem tudom . Szerintem 2 elég lesz.
- Máris csinálom - mikor a sütőhöz fordulok egyszer csak csöngettek. Megyek az ajtó felé és kinyitom.
- Jó napot - mondta a postás.
- Jó napot. Anyáék nincsenek itthon, de én át tudom venni .
- Rendben máris adom . Csak egykét levél van - kutat a táskájában-áháá itt is vannak a levelek - nyomta a kezembe. Én bementem és bevittem a konyha pultra .
- Ki volt az ? - kérdezi Gergő .
- Ja csak a postás - közben nézegetem a leveleket. Egyszer csak megakadt a tekintetem egy levélen. Ez pedig apának szólt valami Szabó Liától.
- Jól vagy ?- kérdezi aggódva Gergő . Valószínűleg azért , mert olyan sápadt lettem , mint a fal .
- Nem éppen . Apának lehet hogy van egy nője- és ekkor akaratlanul is elkezdtek folyni a könnyeim , de a levelet nem volt merszem kinyitni. Féltem attól ami benne áll . Erre Gergő ide jött hozzám megölelt és nyomot a homlokomra egy puszit .
- Ne aggódj , majd a szüleid elintézik .
- Mi az hogy ne aggódjak??- háborodtam fel- ők a szüleim . Nem hagyhatom hogy elváljanak- ismét zokogásban törtem ki . És ismét megölelt , de most nem adott puszit a homlokomra, se sehova. Nem is baj , de annak nagyon örülök hogy itt van velem .
- Köszönöm hogy itt vagy velem - mondom szipogva .
- Nincs mit . Szeretlek .
- Én is - és egyszer csak anya toppant be a konyhába.
- Kincsem mi a baj ??- és ekkor meglátta a kezemben a levelet- milyen levél van a kezedben?- kérdezte aggódva .
- Apának jött egy nőtől - nyújtottam át neki . Anya felbontotta és elolvasta . Én nem tudom, hogy mi áll benne , de azt tudom, hogy nem túl jó , mert anya sírva fakadt.
- Anya mi áll a levélben ?- nem szólt semmit csak visszaadta a levelet és felfutott az emeletre. Én utána akartam menni , de Gergő nem hagyta . Az ételhez már semmi kedvem nem volt .
- Figyelj elmehetnénk sétálni itt a környéken - javasolta Gergő .
- Menjünk - egyeztem bele . Felöltöztünk majd elmentünk.

*2 órával később*
- Takarodj innen te féreg - hallottam messziről . Odafutottam és láttam, ahogy apám elhajt előttem . Anyám meg ott zokogott a bejárati ajtó előtt . Odamentem hozzá átkaroltam és megpróbáltam megnyugtatni . Gergőtől is elköszöntem . Úgy gondolta inkább magunkra hagy .
Mikor bementünk anya nagyon maga alatt volt . Amit el is hiszek , ha  Gergő csinálna ilyet velem akkor én is nagyon magam alatt lennék . Inkább felment a háló szobájukba , vagyis már csak szobájába. Lolával mi lent maradtunk TV-t nézni. Félóra múlva megindultam a fürdő felé , hogy lefürödjek. Utánam Lola is lefürdött . Minden vacsora nélkül lefeküdtünk aludni . Igen vacsora nélkül . Hiszen, hogy ehettünk volna úgy hogy görcsbe volt a hasunk , amiatt hogy mi fog történni anyával és apával.
Sajnos nem nagyon tudtam elaludni . Tudom hogy anyáék elfognak válni, és ez mind miattam van , mert ha anya nem tudja meg akkor most nem lett volna ez . Miközben forgolodtam és ezeken törtem a fejem az álmosság felül kerekedett rajtam és egyszer csak elaludtam .

A suli leghelyesebb sráca egy stréberrel?!/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now