„ Nos így jó leszek?"

3.8K 207 4
                                    

Ma szombat reggel van . És tegnap miután elment Gergő ,kicsit összevesztem anyával meg apával is.  Igazából csak a költözés miatt veszekedtünk . Aztán nagy duzogva felmentem a szobámba és magamra zártam az ajtóm,hogy ne tudjon senki se zavarni .
Nos ma reggel a telefonom csörgésére ébredtem fel . Ránézek és látom hogy Gergő hív . Felveszem .
- Szia -mondom .
- Szia beengedsz a szobádba??- kérdezte . Én kinyomtam a telefont és a kinyitottam az ajtóm . És tényleg ott állt Gergő egy nagy csokor rózsával . Ugye milyen cukii barátom van?!
- Jó reggelt álom szuszék- nyomott egy csókot a számra.
- Jó reggelt Kincsem . Hogy hogy itt vagy ? Már mint nem baj csak a tegnapi veszekedés , megminden. Szóval érted - magyarázzom neki .
- Értem - mondta - hozzád jöttem .
- Nagyon cuki vagy . De.. de elfogunk költözni és én ....
- Hallottál már a távkapcsoltaról??- tárta szét a kezeit miközben leült az ágyamra.
- És ha nem fog menni - ültem bele az ölébe .
- Tudod van hétvége is amit csak mi ketten közösen tölthetnénk.
- Igazad van . De még lebeszélhetem anyát erről az egészről . És remélem menni is fog .
- Hát igen ez jó lenne , de most nem azért vagyok itt hogy ezen agyaljunk , hanem mutatni szeretnék valami neked - kipattantam az öléből és egyenesen a szemébe néztem .
- Hogy micsoda ??- néztem kérdően rá- Mit szeretnél mutatni ??
- Ha elmondanám akkor nem lenne meglepetés . Na kapd össze magad és menjünk . Nem kell még enned se majd én gondoskodok róla , hogy ne halj éhen - húzta el a száját egy kis mosolyra .
- Oké , de mit vegyek fel . Kiöltözzek , vagy sportosabba legyek , vagy mindkettő egyszerre ??-kérdeztem full komolyan . Ő meg csak kinevetett. Én ezt nem hiszem el ,hogy lehet az hogy a barátom ilyenen képes nevetni ??! Nem mindegy ,hogy hogy öltözzök fel egy randira vagy meglepetésre .
- Hát én nem öltöztem ki szerintem , úgyhogy öltözz úgy ahogy jónak látod .
- Igen . Igen ezzel nagyon sokat segítettél- tapsoltam közben . Nos gyorsan kivettem egykét göncöt a szekrényemből . Az ajtóban visszafordultam.
- Maradj itt - választ meg se várva becsuktam az ajtót. Átmentem a fürdőbe, ahol felvettem a ruháimat, majd visszamentem a szobámba . És benyitok.
- Nos így jó leszek ??- az ágyon nem volt senki , és az ajtó mögöttem becsukódott. Nyugi nem járnak szellemek a házban , Gergő csukta be az ajtót , ja és még kulcsra is zárta . Én csak zavarodottan néztem Gergőre.
- Mit akarsz csinálni ??- úristen , tudjátok minden pasinak van ilyen ” hú de kanos vagyok” feje. Na Gergőnek pontosan ilyen feje volt . Elkapott a derekamnál és én a lábaimat a csípője köré fontam. Óvatosan lefektetett az ágyra és elkezdett vetkőztetni.
- Most ezért öltöztem fel ,hogy levehesd a ruhát rólam .
- Komolyan ! Még most is ilyeneken jár az agyad??- forgatta meg gyönyörű barna szemeit .
- Igen - erre a csípőjét leengedte az enyémre. Őszintén?? Majdnem megfulladtam . Vagyis nem, de alig kaptam levegőt . Nem duci vagy ilyesmi , de nyilván nehezebb nálam . Na mindegy .
- Éhes vagyok- préseltem ki magamból a szavakat . Gergő pontosan a fejem felett van a feje és rám néz .
- Akkor menjünk ?- kérdezi . Igazából nem voltam annyira éhes , csak nem voltam még erre az egészre felkészülve .....
- Igen .
- Hát jó- mondta - de... na mindegy- és leszállt rólam . felvette a pólóját , ami a földön volt. Én is felöltöztem . Vagy inkább vissza ? Na mindegy.
   Mikor lementünk anya kérdezett egykét dolgot . Tudjátok a szokásos „ Hogy aludtál? Nem vagy éhes ? Csinálok bundáskenyeret, ha szeretnél.” kérdések . Persze mindegyiket elutasítottam ,mert Gergő majd biztos ,vagyis ő mondta hogy gondoskodni fog hogy ne haljak éhen .



Sziasztok !
Tudom nem sűrűn rakok ki részeket. Előre is bocsánat . És igen azt is tudom , hogy ez se lett túl hosszú . Na meg persze túl jó se lett.... Remélem azért valakinek tetszik . És ..és..és ha igen akkor jelezzétek egy csillaggal➡️⭐ és kommentben is .
Na puszii ! Kitartást már  2 nap és hétvége .

A suli leghelyesebb sráca egy stréberrel?!/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now