„ Cuki vagy amikor elpirulsz"

8K 304 8
                                    

Ma reggel amikor lementem a lépcsőn , nem találtam senkit sehol . Bementem a konyhába és ránéztem az órára , és még csak 7 óra 16 perc volt. Hát ez nem megszokott tőlem , hogy hétvégén ilyen korán keljek , na mindegy. Ekkor észre vettem, hogy a hűtőn van valami cetli . Sajnos túl korán volt ahhoz hogy fél méterről elolvassam a bucira aludt fejemmel , hogy mi volt oda írva . Oda csoszogtam a hűtőhöz , majd elolvastam a cetlit, melyre az volt írva " Jó reggelt Kincsem ! Elmentünk a mámáékhoz Pécsre. Sietünk . Kb olyan délután négy fele érünk haza . Puszi !" . Miután elolvastam kinyitottam a hűtőt és kivettem a tejet , majd a szekrényből vettem elő egy tálat , amit félig öntöttem műzlivel , majd csurdig tejjel öntöttem és leültem az asztalhoz ahol ott volt a telóm . Felmentem messengerre, de még nem volt fent Gergő. Úgyhogy amíg ettem végig pörgettem az instát meg a Facebookot is . Mikor végeztem ezekkel megcsörrent a telefonom . Láttam, hogy Gergő hív . Felveszem .
- Jó reggelt -mondtam .
- Jó reggelt Kincsem - föld be gyökerezett a lábam amikor meghallottam a „ Kincsem " szót , és még az is lehet hogy elpirultam- Tudunk találkozni ma ?
- Ömmm szerintem igen . De legkésőbb délután fél négyre haza kell érnem.
- Az nem gond - mondta - akkor mondjuk - gondolkozik - te mikor érsz rá? - kérdezi végül.
- Hát ... olyan 12 fele nekem jó .
- Oké akkor 12-kor csengetek.
- Okés , Szia ! - és majdnem mondtam hogy puszi , de nem mertem .
- Szia , akkor majd megyek .

Most 11 óra van és foggalmam sincs hogy mit vegyek fel . Már megnéztem vagy ötszáz outfitet. Végül egy sima fekete magas derekú nadrágnál és egy bőbb bordó pulcsit választottam hozzá. Bementem a konyhába , de láttam hogy maradt még fél órám és ráírtam Gergőre.
Messenger
Én : Szia kész vagyok 😁
Gergő: Szia oké . Akkor most menjek vagy kivárod azt a kevéske időt ?
Én : Inkább gyere most ☺️
Gergő: Megyek is , puszi .

Félóra múlva már kopogtak az ajtón . Kinyitom és Gergő ott áll egy nagy rózsa csokorral . Oda nyújtotta, én elvettem tőle , és mélyen bele szippantottam.
- Amúgy szia - kuncogtam fel.
- Szia - mondta, miközben mutattam, hogy jöjjön be . Bementem a konyhába és egy vázába raktam azt a gyönyörű nagy rózsa csokrot. Ugyebár  az előszobából vezet felfelé az emeletre a lépcső . Én a lépcső elé álltam ahol ott volt Gergő is .
- Csak egy percre fel kell mennem , mert ott hagytam a telóm a szobámba - mondtam miközben mentem fel a lépcsőn .
- Oké - mondta majd leült a nappaliban . Egy öt perc után lejöttem az emeletről kétségbe esett fejjel .
- Nem találom a telefonom -mondtam kiakadva- így nem megyünk el sehova - morogtam az orrom alat .
- Akkor keressük meg - úgy mondta , mintha ő találta fel az autót vagy egyéb más dolgot amihez tudás is kell. Persze nem azt mondom , hogy segg hülye , mert nem az csak néha elhiszi hogy ő az isten.
- Igen ?! Akkor emeld meg a segged és segíts - néztem rá szúrós tekintettel , de meg sem mozdult .
- Azt szeretnéd hogy segítsek ??
- Igen - vágtam rá.
- Akkor kérj meg szépen - mondta és kuncogot.
- Na ezt te se gondoltad komolyan - forgatom a szemeim .
- Halálosan komolyan gondoltam - mondta .
- Na jo .... légyszi segíts megkeresni a telefonom - ebben a pillanatban felpattant és kereste is , mint valami jó gyerek .

Egy félóra múlva a kanapé alól elő húzza a telefonom Gergő.
- Nézd csak mit találtam - legyintette meg maga előtt a telefonomat .
- Te szuper vagy - mondtam boldogan - és ide adod ?
- Hát ... ha elveszed - és már futottam is utána .
- Add már ide - üvöltöttem rá . És ledöntöttem a kanapéra és ráesetem a melkhasára . Én gyorsan leakartam róla ugrani , de ő nem engedett el és magához ölelt . Nagyon-nagyon közel voltunk egymáshoz . Mivel hát rajta feküdtem, szorosan átölelve. Majd fordult a kocka, és ő egy pillant alat felettem termett . És én zavaromban olyan piros lettem , mint egy piros alma . Ő csak nevetett .
- Cuki vagy amikor elpirulsz - mondta rám mosolyogva és én meg vissza mosolyogtam.

A suli leghelyesebb sráca egy stréberrel?!/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now