11.

5.2K 69 23
                                    

Louis:

De maand Juli vloog voorbij, jammer genoeg. September kwam steeds dichterbij, wat betekende dat ik binnenkort weer naar school moest gaan. Nieuwe shitty leerkrachten, weer 10 maanden afzien en leren. In de vakantie voelde ik me gewoon dommer worden met de dag.

 Harry en ik hadden veel plezier gehad de laatste twee weken. Ondertussen wist ik hoe lang het duurde voor zijn orgasme kwam, en jammer voor mij duurde dat niet zo lang. Zou hij in bed ook zo snel zijn? Dan heb je er niet veel aan, moest ik zeggen. Om precies te zijn duurde het vier minuten en drieënveertig seconden- ja ik had het getimed, ik was gewoon verschrikkelijk nieuwsgierig. Ik plaagde hem er nog steeds mee en gelukkig voor mij vond hij het niet erg. Hij zei steeds dat het door mij kwam, dat ik hem al liet klaarkomen door alleen maar aan me te denken. Ik moest dus amper iets doen.

Mijn moeder was nog steeds niet terug, en ik durfde haar ook niet opzoeken. Mijn vader zei steeds dat als ik naar haar ging ik een kans koos en ik niet meer naar binnen mocht. Hij dronk veel en rookte wel 2 pakjes per dag waardoor ik opgesloten zat ofwel buiten, ofwel boven op mijn kamer. Ik kon niet tegen de geur en kreeg er astma-aanvallen van. Gelukkig was Harry er om naar me te luisteren.

Ik had hem wat beloofd gisterenavond, omdat ik te moe was. Hij was steeds aan het zeuren, maar ik gaf nog steeds niet toe.

 Louis, please. Ik heb hulp nodig ): x

Een grinnik verliet mijn mond en duwde mijn zonnebril goed op mijn neus.

Hulp met wat, Hazz? xx

Ik hield me van den domme, gewoon om hem gek te maken. Ik genoot van de warme zon op mijn huid. Gelukkig bruinde ik snel en was ik geen bleekscheet. Ik trok de pijpen van mijn zwembroek wat hoger zodat ik daar ook wat bruinden. Het liefst lag ik hier naakt, niemand kon me toch zien, maar moest iemand hier toevallig binnenvallen dan zou dat geen zicht zijn. Ik nam mijn gsm en las het bericht.

 Louis! Je weet wat ik bedoel! xx

Opnieuw verliet een grinnik mijn mond en draaide me op mijn buik zodat mijn rug kon bruinen.

Graak je niet aan je trekken bij je vriendin? xx

Ik lockte mijn gsm en legde hem onder de handdoek zodat hij niet te warm werd. "Looouiiss!" Daar had je het al, moest ik hier naakt gelegen hebben had ze me gezien. De verschrikkelijke stem van Tracy galmde door de tuin. Meteen schoot ik recht en zuchtte. "Wat doe jíj hier?" Ik keek haar geirriteerd aan toen ze naar me toe wandelde met haar twee hondjes- hiermee bedoelde ik meisjes- achter haar aan. "Ik kom mijn liefste vriendje een bezoek brengen!" Ze boog voorover om me een kus op mijn lippen te drukken maar ik duwde haar weg. "Verlaat mijn huis, freak. We zijn niet eens samen, nooit geweest. " ik had serieus een stalker aan mijn been. Zij was de grootste fout van mijn leven dat werd nu wel duidelijk. "Wie heeft je in hemelsnaam binnen gelaten? " vroeg ik voor ze kon antwoorden. "Je vader" ik draaide me met mijn rug naar hen toe. "Hij zal je ook wel weer buiten laten, bye bitch" ik hoorde een grom uit haar mond komen. "Je bent nog niet van me af!" Riep ze naar me en verliet de tuin. "Ben ik wel" mompelde ik in mezelf en nam mijn mobiel, ze had weer heel mijn mood verstoord.

hij gaat nieteens omhoog bij haar! xx

Ik lachte en weg was de slechte mood. Hij kon me meteen aan het lachen maken en een slechte dag beter maken. Ik ging weer op mijn buik liggen om verder te zonnen.

En als ik maar zeg wat ik met je ga doen, dan wel? xx

Mijn hand gleed door mijn haar en ik bewoog met mij voeten. "Louis!" Alweer werd ik gestoord, maar dit keer door mijn vader. "Ga me even een pakje sigaretten halen!" Een zucht verliet mijn mond en even had ik zin om te liegen. "Je krijgt geen sigaretten onder de 21 jaar. Je zal zelf moeten gaan!" Dan had hij tenminste wat lichaamsbeweging gehad. "Best, ik ben zo terug" hij verdween weer naar binnen, wat betekende dat ik nu 100% rust had.

de gedachte aan je lichaam alleen al. Wat doe je? xx

Ik draaide me weer op mijn rug en besloot hem nog gekker te maken. Ik opende de camera en maakte een foto vanaf mijn borst tot aan mijn voeten en voegde de tekst: 'zonnen xx' erbij en verzond het. Jammer genoeg begon het al vier uur te worden en de zon minder warm, maar nog net perfect.

 Louis, for god sakes!

Zijn antwoorden waren soms geweldig en ik voelde me er fantastisch door.

I know you wanna touch it (;

Ik keek naar het zwembad dat ingebouwd in mijn tuin stond, maar amper gebruikt werd sinds mijn zus vertrokken was. Mijn blik gleed weer naar mijn gsm.

ik wil het niet alleen aanraken, ik wil het likken, ik wil erop klaarkomen en shit Louis, je bent prachtig.

Dirty Fucking Boy

another  love story ~Larry Stylinson (dutch)Where stories live. Discover now