Stěhováni

1.4K 66 12
                                    

Emma

Teta pro mě přijela až z Norska. Prý že když  mi umřel otec že je to pro mě těžké, a že bych mohla zkolabovat. Prý "Těžké" to tak, konečně umřel ten hajzl jeden. Akorát mě mlátil a bil. 

Tak jsem si vzala kufry a šla za tetou do taxíku a jali jsme na letiště. Tam jsme nasedli do letadla a letěli do Norska. Ještě jsem tam nebyla, jak to tam bude vypadat?. Tak jsem zavřela oči a usnula,potom mě vzbudila až teta, že jsme na místě. Tak jsem se zvedla a šla ven. 

Teta tu měla auto takže jsme dali kufry do auta a jeli jsme, ona bydlí v nějakým městě Trofos nebo co. Tak jsem jeli asi 1 hodinu a pak jsme zastavily u dvoupatrového domu.

Vzala jsem kufry a běžela dovnitř a hledala si pokoj. Našla jsem šedý pokoj , přesně pro mě. Tak jsem si tam dala věci a vybalila si. Skříň byla bílá a byl modrý koberec a bílé povlečení. 

Tak když jsi si vybalila tak mě zavolala teta ať jdu dolu za ni. Tak jsem teda šla. " Tak jak se ti to tu líbí?" zeptala se mě. " Je to tu nádherný" řekla jsem po pravdě. "Tak si to tu projdi a já jdu na nákup" řekla mi a odešla.

Tak jsem to tu prošmejdila a pak šla do pokoje. Tam jsem si vzala notebook a lehla si na postel, pustil jsem si nějaký film a  koukala jsem. 

Asi jsem usnula protože když jsem se vzbudila taky bylo 8 hodin. Tak jsem vylezla z postele, zaklapla notebook a šla se převlíknout."Zítra nemusím do školy hurá" řekla jsem spadla do postele.


Marcus

Bylo 8 hodin večer a Martinus už spal. Tak jsem potichu ale vážně potichu šel do pokoje. Potom mě napadlo že bych se to mohl porozhlídnout. Moc často tu nejsem, je tu většinou Martinus a ten chce klid. Tak jsem šel k němu a pak jsem si všinul kapesníku od krve. "No Martinusi snad to není to co si myslím" tak jsem šel potichu do koupelny a tam našel..... no jistě že žiletku a od krve.

"Já ho zabiju, jestli se teda nezabije nejdřív sám" řekl jsem si potichu. Tak jsem se otočil a šel jsem zpátky a pak do svého pokoje. No "mého", můj pokoj je tady ale tady je Martinus tak já jsem v pokoji pro hosty.

Tak jsem si řekl že se ho na to zeptám ráno.


Ráno Emma

Ráno jsem se vzbudila rozvalená na posteli. Ležela jsem jako nějaká žába na kameni, no co. Tak jsem se zvedla koukla jsem se na hodiny a bylo pul jedenáctý. Tak jsem se vyhrabala z postele a šla se najíst ale nejdřív jsem se trochu zkulturnila. 

Potom jsem pomalu sešla schody a dole byla teta a vařila oběd, asi oběd. Tak jsem si sedla ke stolu a čekala na jídlo. Ona mi ho po chvilce dala, a bylo to výborné.

Poté co jsem se najedla, jsem talíř umyla a šla se převlíknout a šla ven, se tu trochu porozhlédnut.


Marcus

Ráno jsem vstal dřív a čekal  jsem na Martinuse dole v kuchyni. On si vždy ráno jde pro jídlo, teda každou sobotu. Tak když jsem slyšel kroky tak jsem se postavil a  čekal jsem. On po chvíli vyšel z poza rohu.

"Martinusi?"zeptal jsem se.

"Ahoj" řekl mi.

Počkat on mi řekl AHOJ. On mě pozdravil.

"Martinusi můžeš mi říct co to máš na ruce" zeptal jsem se a on si na to dal hned ruku.

"Já nic" řekl a kouknul se za mě.

"No jasně, já viděl tu žiletku v koupelně" řekl jsem a  on se na mě podíval.

"Ty jsi byl v mé koupelně?" zeptal se.

"Je to taky moje koupelny pozor" řekl jsem a ukázal jsem na něj prstem. On jen protočil oči a otočil se, a šel zpátky do pokoje, asi tam.


Martinus

On mi leze do pokoje, jako je to i jeho pokoj ale teď je můj. Tak jsem se otočila šel do pokoje a tam se zamknul.






I love you (Marcus a Martinus)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant