Cit?

417 21 1
                                    

Emma

Ráno jsem se probudila a Marcus už vedle mě nebyl, tak jsem si jenom povzdechla a vstala z postele. Šla jsem se učesat a taková ta ranní hygiena, zuby a tak. Potom jsem na sebe něco hodila a šla dolu a tam byl Marcus. Něco dělal a tak jsem šla potichu k němu zezadu a obejmula ho. "Dobré ráno" řekla jsem a dala mu pusu na tvář. "Dobré" odpověděl a otočil se aby mi taky dal pusu.

"Dobré ráno vy dvě hrdličky" řekla Niky která právě přicházela. "Ahoj" řekla jsem jí. "Hele co bude k snídani?" zeptala jsem se Marcuse. "No vajíčka a slanina, a něco k tomu" řekl. "Aha" řekla jsem jen.

Po chvilce nám dal Marcus na stul snídani a já se do toho s chutí pustila. Bylo to výborné. Hned jak jsem dojedla jsem umyla talíř a pak šla do pokoje a tam ustlala postel.

Martinus

Probudila mě vůně slaniny, a bylo to z kuchyně. Tak jsem se posadil na vozík a jel za ostatními co už se najedli, protože když jsem tam přijel byl tam je brácha. "Ahoj" řekl jsem. "Ahoj" řekl. "Hele tady máš snídani" řekla a dal mi talíř. "Jo díky" řekla jsem a pustil se do toho.

"Ahoj krasavče" někdo řekl, byla to Niky. "Ahoj moje krásko" řekl jsem jí. "Jak se máš?" zeptala se mě a potom se posadila na židli. "No super, jak ty?" zeptal jsem se zase já. "No suprově, a co nohy?" zeptala se. "Coby, necítím je" řekla jsem a jedl dál.

"Musíš tomu dát čas" řekla a pak odešla.

Marcus

Dal jsem mu snídani a vytratil se. Šel jsem do pokoje a tam na posteli ležela Emma a koukala do stropu. "Ahoj, stalo se něco?" zeptal jsem se a sednul si k ní. "Ne nic, proč?" zeptala se. "No já nevim, ty tu koukáš do stropu" řekl jsem jí. "No, bolí mě břicho" řekla. "Co si dneska jedla?" zeptal jsem se. "No jen tu snídani" řekla. "Aha, snad ti bude líp, tak se vyspi" řekl jsem jí a odešel.

Šel jsem dolu za Tinusem. "Brácha co budeš dneska dělat?" zeptal jsem se. "No nevim, proč?" zeptal se. "Nechceš cvičit na klavír, jako učit mě?" zeptal jsem se, chci to umět taky, on se pořád vytahuje že na něco umí a já ne, no jo alespoň má čím. Já jsem starší a on umí hrát. "No, nevim ten klavír je nahoře takže" řekl. "To nějak vyřešíme, budeš?" zeptal jsem se a kouknul se na něj prosebným pohledem. "Pro tebe cokoliv brácha" řekl a usmál se.

Tak to dopadlo tak že jsem do donesl nahoru, zase. "Hele proč to pořád děláš?" zeptal se. "No nevim, tak začneš?" zeptal jsem se ho. "No jo" řekl a začal hrát. Má talent to je vidět. Po chvilce začal zpívat, zpíval líp jak předtím. Potom jsem zahlédnul Emmu a Niky jak se usmívají.

Když skončil tak mu zatleskali. "Brácha musím říct že máš talent" řekl jsem mu. "Díky, takže koukej" řekl a ukazoval mi co mam mačkat a tak. Pak já hrál ale pomalu a on zpíval.

"Hele Macu tady máš kafe a ty Tinusi tady" řekla Niky a podala mi ho a pak Martinusovi ale omylem to na něj vylila, bylo to dost teplý takže. "Au" zaskučel Martinus.

Emma

Omylem jsem to na něj vylila. "Ježiši promin" řekla jsem a běžela pro hadr. Když jsem tam přišla tak na něj všichni divně koukali. "Co se děje?" zeptala jsem se a šla mu to rychle utřít. "Ty to cítíš?" zeptala se ho Niky. "No jo, ale pálí to" řekl.

"Jedeme do nemocnice" řekla Niky a Marcus mu pomohli a donesli ho dolu a Niky a Tinus odjeli. "Já pořád nechápu" řekla jsem. "On něco cítí, to znamená že se mu vrátil cit do nohou" řekl Mac. "Aha" řekla jsem. "Jak ti je?" zeptal se mě. "No líp" řekla jsem. Potom jsem šla do obýváku a zapnula televizi, po chvilce se ke mě přidal i Mac.

Niky

"No opravdu, vrátil se mu cit do nohou" řekl doktor. "Takže bude chodit?" zeptala jsem se. "No asi ano, bude chodit na rehabilitace a pak bude o berlích, ale časem by mohl chodit" řekl. "To je úžasná zpráva" řekla jsem. "Ano to je" řekl doktor. "Ale má popálené nohy" řekl. "Ano kamarádka mu tam vylila čaj" řekla jsem. "Tady máte mast, maže mu to" řekl. "Ano" řekla jsem.

Potom jsme se ještě dohodli kdy bude chodit na ty rehabilitace a jeli jsme zase domu. Když jsme přijeli tak bylo 6 hodin, tak jsem si řekla že si něco zahrajme. "Haloo?" zavolala jsem do domu. "V obýváku" řekl asi Marcus a tak jsem tam šla a Tinus za mnou. "Tak co?" zeptal se Mac. "No asi bude chodit" řekla jsem a Marcus ho šel obejmout. "Hele je mi to líto" řekla Emma. "Ne fajn" řekl Tinus a mávl nad tím rukou.

"Hele co si něco zahrát?" zeptala jsem se. "No tak jo ale co?" zeptal se Mac. "Třeba Monopoly?" navrhla jsem. "Tak jo" řekly. Tak jsem až do večera hráli Monopoly a pak šli spát.









I love you (Marcus a Martinus)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora