Zjištění

467 29 0
                                    

Marcus

Já vím že udělala blbost ale nemůžu ho takhle vidět. Tak jsem si zjistil že odletěla do Dánska. "Martinus?" zavolal jsem. "No?" zeptal se mě. "Vík kam letěla Niky" řekl jsem. "Kam?" vyzvídal. "Do Dánska" řekl jsem. "Tak tam poletíme taky" řekl odhodlaně. Potom se zvednul a šel do pokoje nebo někam. Tak já jen pokroutil hlavou a šel za Emmou do pokoje. Když jsem tam došel ta Emma seděla a psala si s někým. "Ahoj" pozdravil jsem jí. "Ahoj" řekl a něco ťukala  do mobilu. "Komu píšeš?" zeptal jsem se. "No Niky" řekl. "Fakt a kde je?" vyzvídal jsem jí. "No u kamarádky, Lily Molos" řekla a já šel za Martinusem.

Zaklepal jsem a vystoupil. "Hele Niky je u kamarádky" řekl jsem mu. "A jak to víš?" zajímal se. "No Emma si sní píše" řekl jsem. "Aha" řekl. "Hele a co děláš ty?" zeptal jsem se zase já. "Rezervuju nám lístenky" řekl. "Cože?" zeptal jsem se. "No brácha jedeme do Dánska za 2 dny" řekl a usmíval se. "Super" řekl jsem

Marcus

On tam vážně chce jet, a co jí jako řekne. Zavoní tam a ona mu otevře a vpadne mu do náruče, no to asi ne. Tak jsem chodil po pokoji a přemýšlel. Potom jsem si řekl že se najím a šel dolu a tam seděl Martinus a koukal na televizi. Já si vzal jídlo a sednul si k němu.

Niky

Když jsem vylezla z letadla tak jsem hned uviděla  Lily jak mi mává. Tak jsem k ním běžela a obejmula jí. "Ahoj" řekla jsem jí. "Ahoj" pozdravila mě. "Tak jdeme?" zeptala se. "JO jasně" řekla jsem. Tak jsme nasedli do auta a jeli, ano má auto když jí je už 18. Když jsme dojeli k jejímu bytu tak já jsem si vynadala kufry a šla za ní. Ona mi odemkla já šla do byty a tam položila věci. "Hele pojď ukážu ti pokoj" řekla a tak jsem šla za ní.

Když jsme došli ke dveřím a otevřeli je tak jsem jen koukala, byl to nádherný.

"Tak si vybal a pak asi běž spát" řekla a já si tam dala věci a pak si je i vybalila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tak si vybal a pak asi běž spát" řekla a já si tam dala věci a pak si je i vybalila. A opravdu pak jsem byla tak unavena ze jsem šla spát.




I love you (Marcus a Martinus)Where stories live. Discover now