Rozchod?

496 27 2
                                    

Marcus

Když Niky odešla tak jsem si pořád říkal. Koho že se mam zeptat? Jeho přítelkyně? "No to snad ne" řekl jsem když mi to došlo. "Co je?" zeptala se Emma. "Martinus si sem někoho přivedl a Niky je viděla" řekl jsem. "Aha" řekla. "Hele já jdu za Martinusem" řekl jsem a vyzul si boty a sundal bundu potom za nim šel. Šel jsem po schodech a když jsem byl u dveří tak jsem zaklepal. Ozvalo se "dále" tak jsem šel dovnitř. To co jsem uviděl, jsem radši vidět nechtěl. Martinus byl s nějakou holkou v posteli. "Co potřebuješ brácha?" zeptal se Tinus. "Vážně se ptáš co potřebuju?" zeptal jsem se. "Jo ptám, ták..." zeptal se. "Hele nejdřív tady milostivou dámu vyvedu z domu" řekl jsem. "Tak se oblíkni a vypadni" řekl jsem na ní a ona si jen odfrkla, oblíkla se a zmizela.

"Co ti zase je?" zeptal se Martinus. "Co je mě? Spíš co je tobě?" zeptal jsem se. "Mě nic není" řekl a lehnul si. "Jasně a zajímá tě že Niky tu už není, vzala si kufry a odešla" řekl jsem. "Hm" řekl jen. "Hele až ti to dojde tak za mnou přijď" řekl jsem a odešel a jsem s Emmou spát. Nebudu Niky hledat, ani nevím kde začít.

Martinus

Ráno jsem se vzbudil a příšerně mě bolela hlava, tak jsem vstal a šel si dolu pro prášek. V kuchyni stál Marcus s Emmou a koukali na mě když jsem přišel. "Ahoj?" zeptal jsem se. "No nazdar" řekla Emma a odešla. "Co jí je?" zeptal jsem se. "No to vážně nevím" řekl ironickým hlasem. "Hele proč mám pocit že mi něco uchází" řekl jsem. "Protože ti toho uchází dost" řekl Marcus. "Co se stalo včera?" zeptal jsem se. "No ty jsi sem přitáhnul nějakou krávu a pak když vás Niky uviděla tak odešla a tobě to bylo fuk, to je tak všechno" řekl. "Cože?" zeptal jsem se. "Slyšel jsi ne" řekl.

"Jako že tu Niky není?? A kde je??" zeptal jsem se. "No to nevim, když jsme přišli tak začalo pršet a ona odcházela" řekl. "To jsem kus vola" řekl jsem. "Ne ty nejsi vůl ty jsi něco horšího" řekl Marcus."A co řekla když odcházela?" zeptal jsem se. "No my se ptali co se stalo a ona řekla že se tě mam jít zeptat, nebo tvé nové přítelkyně" řekl "Musím jí najít a vysvětlit jí to, já byl úplně na mol" řekl jsem mu. "Ale to není podstatné" řekl. "A co teda?" zeptal jsem se. "No musíš jí přesvědčit že jí miluješ a že to byla jen nehoda" řekl. "Tak já jí napíšu" řekl jsem a šel do pokoje a sednul si na postel.


TinusGunnarsen: Niky je mi to líto, prosím vrat se domu.

NikolkaB: Jo tak tobě je to líto, mě je taky líto že jsem se do tebe zamilovala.

TinusGunnarsen: Niky prosím, já tě miluju.

NikolkaB: Kdyby jsi mě miloval tak by jsi jí nepřitáhl domu.

TinusGunnarsen: Ale já byl na mol, já si z toho nic nepamatuju, a ona mě svedla. 

NikolkaB: Jasně to ti tak uvěřím, hele Martinus je konec, měj se.

TinusGunnarsen: Ne Niky prosím.


Uživatel NikolkaB si váz zablokoval.


"Ach jo, co jsem to zase udělal,všechno bylo tak dokonalé a já to zkazím." řekl jsem si. Potom jsem se zvednul a šel dolu do kuchyně.  "Tak co?" zeptal se Marcus  "No co by, rozešla se se mnou" řekl jsem mu. "No jo ale za to si můžeš sám" řekl.

Niky

Potom co jsem vypnula mobil jsem se rozhodla že odjedu do Dánska, mam tam kamarádku. Snad na něj zapomenu. Tak jsem se zvednula z lavička a stopnula si taxík a jela jsem na letiště, po cestě jsem si zarezervovala letenky a jen čekala na letadlo. Seděla jsem tam asi hodinu když se z ohlasu ozvalo že cestující do Dánska můžou nastupovat. Tak jsem šla do letadla a naposledy se ohlídla. "Sbohem starý živote" řekla jsem a šla do letadla.



I love you (Marcus a Martinus)Kde žijí příběhy. Začni objevovat