31.

650 26 2
                                    

kristina bazan

Liam ajkai egyszerre mindenütt ott voltak rajtam, a levegőt kapkodnom kellett, mert úgy éreztem, hogy elszívja előlem az összeset. A szívem eszeveszettül dobolt a mellkasomban, ujjaimmal Liam puha hajtincseit túrtam fel újra meg újra. A fejem hátraesett, ahogy a nyakam csókolta, nyalta és szívta, az ajkaim közül egy hosszabb sóhaj csúszott ki, meleg kezei csupasz lábszáramra illetve vádlimra csúsztak, és lefejtették a dereka körül a lábaimat.

Felpattantak a szemeim, ahogy elengedett, ezáltal én is a nyakát, így nem sokkal később landoltam a fenekemmel a puha matracon. Fel és le rugóztam kettőt, míg Liam lehúzta a fehér pólóját magáról és elhajította maga mögé.

Az alsó ajkamba harapva mustráltam végig a testét a fél homályban, tekintettel hogy a kis lámpa égett az éjjeliszekrényen, így adott éppen annyi fényt, hogy ne vak sötétben kelljen kutakodni egymás után. Az arcára vezetve a tekintetem, természetesen egy féloldalas dögös mosoly ült, a haja össze-vissza állt jelezve mindenkinek, hogy valaki feltúrta. És az a valaki én voltam. A mi esetünkben pedig csak nekem tudja mutogatni a szexi csókolózás után feltúrt frizuráját.

A levegő a torkomon akadt, mikor letérdelt elém, elnyílt ajkakkal bámultam gyönyörű barma szemeibe, mígnem felém hajolt és lágyan megcsókolt. A gyengédsége miatt a szájába sóhajtottam, majd ahogy a kezeimet emeltem, hogy a nyaka köré fonjam őket újra és magamhoz húzzam a felsőtestét, ő hátrahúzódott tőlem és a kezeit a csípőmre csúsztatva kényszerített rá, hogy hátradőljek az ágyon.

Meglepetten pislogtam a plafonra, majd az alsó ajkamba haraptam, mikor megjelent felettem, de sokkal tovább nyújtózkodott, mint ahogy én voltam, így szőrös mellkasa egyvonalban volt a számmal. Felfelé csücsörítve se értem el őt, így a fejemet kicsit megemelve nyomtam a számat puha bőre ellen, míg a kezeimet az oldalára csúsztattam.

Megugrott egy kicsit, tekintve hogy az oldalán volt a legcsiklandósabb, emiatt pedig egy kis mosoly terült el az arcomon, hiszen volt szerencsém kitapasztalni ezen pontjait és jól tudtam, hogy ott érzékeny volt a terület.

Hallottam amint papírok surlódnak egymáshoz és hullnak le a földre, mégsem tulajdonítottam neki sok figyelmet, ahogy tovább csókolgattam Liam isteni bőrét. Annyira jó illata volt, az a tipikus Liam illat, ami keveredett a tusfürdőjével és aftershavejével, a samponjának aromájával és csak azzal a tipikus illattal, amit magából árasztott. Teljesen letudott venni vele a lábamról, és most már rögtön felismertem, hogy róla van szó, ha belélegeztem.

Elhúzódott tőlem, kezével végig simított az arcomon, aztán visszatérdelt az ágy elé, mire kíváncsian emeltem meg a fejemet és könyököltem fel az alkarjaimra.

Az alsó ajkamba haraptam, mikor a tenyereit felcsúsztatta a combjaimon, ujjaival arrébb lökte a hálóköntösöm anyagát és az ujjait beakasztotta a bugyim korcába. Felnézett rám, pontosan a szemeimbe, az arcán még mindig ott ült az a rosszfiús vigyor és egyre csak szélesedett, ahogy megemeltem a csípőmet és lehúzta rólam a darabot.

Lecsuktam a szemeimet, ahogy megint végigsimított a combjaimon, le  a térdeimen, végig a lábszáramon, míg nem leért a bokámig, ahol simán áthúzta a lábfejemen a bugyimat és elhajította valamerre.

Magamtól nyitottam el a combjaimat, emiatt persze a lüktetést a két lábam között csak felerősödött, de nem érdekelt, hiszen tudtam, hogy sokkal jobban fogom érezni magam pillanatok múlva.

Liam felmorgott, miközben a tekintetét végigfutatta rajtam, nyelvével végigszántott az alsó ajkán, míg a kezei visszaindultak útjukon, a lábaimon. Kirázott a hideg a cirógatásától, nagyokat pislogva figyeltem miként emelkedik meg a sarkairól és hajol felém, miközben a tenyereit combom belső felére simította és még jobban széttárta a lábaimat.

Out • l.p • (Befejezett)Where stories live. Discover now