24

805 62 12
                                    

-Michael

     Op dat moment drong het tot me door.

     Ik was verliefd. 

     De jongen had zijn mond opengesperd in een 'O', maar de schreeuw kwam zijn keel niet uit. Hulpeloos staarde hij naar het plaffond, wetend wat hem overkwam, maar machteloos door de hypnose die ik eerder op hem had uitgevoerd. 

     Een grom ontsnapte uit Allison's keel, waarna ze zich met een ruk van de jongen terug trok. Haar kort blonde haar zwaaide met haar mee naar achter waardoor het er wilder uit kwam te zien. Haar ogen waren groot en stonden eenigsinds krankzinnig toen ze op de jongen onder haar neer keek en het bloed dat haar lippen sierde deels weglikte. Ze boog zich weer over de jongen heen en gromde iets in zijn oor, wat ik niet kon verstaan doordat de jongen scherp inademde, gevolgd door een schreeuw van pijn. 

     Ze ging weer recht zitten, nog altijd op de jongen, die onder haar begon te hyperfentileren. Ze keek me lieflijk aan, haar ogen nog altijd eenigsinds krankzinnig. 'Mogen ze dood?' vroeg ze fluisterend. Er kroop een zwak glimlach over haar lippen toen ze verder ging; 'Of mag ik ze op z'n minst zwaar verminken?'

     Ik liep langzaam naar haar toe en liet me naast haar op mijn knieën zakken, waarna ik duim over haar lippen liet glijden en die daarna in mijn mond stak om de smaak van Shin's bloed te proeven. 'Doe wat je niet laten kan.' Mijn stem klonk schor, viel me op. Allison's glimlach veranderde. Het was niet langer meer een zwak glimlachje dat hoopvol om goedkeuring vroeg. Ze glimlachte met haar tanden bloot waardoor haar met bloederige hoektanden zichtbaar werden. 

     'Hoor je dat?' vroeg ze zacht aan Shin, die haar met wijd opengesperde ogen smekend aankeek en 'alsjeblieft' bleef prevelen. Ze trok de nagel van haar wijsvinger over zijn schouder, langzaam richting zijn borst, en weer terug, waarna ze haar nagels in zijn schouder begroef. De jongen hapte naar adem terwijl zijn ogen zich vulde met tranen, die hij strak dicht kneep. De tranen rolde langs zijn slapen naar beneden en vielen kapot op de vloer. Allison's ogen werden groter, waarna ze haar nagels dieper in zijn vlees boorde. Shin schreeuwde van pijn. 'Ik wil dat je je ogen opent schatje. Ik wil dat je me aankijkt,' prevelde ze terwijl ze haar vrije hand op zijn wang legde en die met haar duim streelde. Met duidelijke tegenzin opende de jongen zijn ogen en keek haar door een waas van tranen aan. 

     Allison schoof iets naar achter en ging op Shin's kruis zitten, wat jalloezie in me deed opborrelen. 'Breng je knieën omhoog,' zei ze zacht. 'Breng je knieën omhoog en geef me je hand..' Shin gehoorzaamde en bracht zijn knieën omhoog, waar Allison tegenaan leunde, waarna ze Shins uitgestoken hand vastpakte en met zijn vingers begon te spelen. 

     Allison likte haar lippen weer, waarna ze zijn duim vast pakte en die heen en weer bewoog. 'Naar bed, naar bed, zei Duimelot..' Een luide krak weergalmde door de kamer en Shin schreeuwde het uit toen Allison zijn duim brak en zijn wijsvinger vastpakte. Weer bewoog ze de vinger heen en weer. 'Eerst nog wat eten, zei Likkepot,' ging ze zangerig verder, gevolgd door een tweede luide krak. Ze ging door naar zijn middelvinger. 'Maar waar ga ik het halen, vroeg Lange Jan.' KRAK! 'Uit grootvaders kastje, zei Ringeling.' KRAK! 'Dat ga ik verklappen, zei Kleine Ding!' KRAK!

     Een glimlach kroop over mijn gezicht. Ik vond deze kant van haar wel leuk, besloot ik. Ik hield van haar sadistische glimlach, haar wilde gezichtsuitdrukking, en het warrige haar. Waarom was ik niet eerder op dit idee gekomen? Ze had eigenlijk al eerder mensenbloed moeten drinken, maar als ik dit geweten had, dan had ik dit alles al veel eerder verzonnen. 

     'Ken jij dat rijmpje ook?' vroeg ze zacht aan de jongen, die snikkend zijn hoofd schudde. Ze legde zijn gehavende hand op zijn borst neer, waarna ze zijn andere hand pakte. 'Mijn ouders zongen het vroeger voor me, toen ik klein was en niet naar bed toe wilde.. Zullen we het nog één keer herhalen? Dit keer mag jij het rijmpje doen, oké?' ging ze zacht verder terwijl ze zijn duim pakte.

     'Naar bed, naar bed, zei Duimelot,' prevelde de jongen. KRAK! Hij klemde zijn kaken op elkaar in een verwoedde poging zijn schreeuw tegen te houden. 'Eerst..' drong Allison aan, en al was haar stem niet meer dan een fluistering, toch ging Shin met opeengeklemde kaken verder met het rijmpje. 

     Toen ze klaar was kwam ze zuchtend overeind en keek minachtend neer op de jammerende jongen die op de grond lag, waarna ze haar hoofd schudde. 'Ik ga in bad,' verkondigde ze, weer helemaal de oude. Ik keek naar de drie jongeren die nog altijd emotieloos voor zich uit stonden te kijken, waarna ik mijn blik weer op Allison richtte. 'Als ik in bad ben geweest, ga ik verder spelen,' zei ze met een sadistische glimlach, waarna ze zich omdraaide en de kamer verliet

     Voor een langere tijd bleef ik in de kamer staan terwijl ik niet wist wat ik moest doen. Mijn blik dwaalde weer af naar de jongen op de grond, die nog altijd aan het jammeren was en iets in het Japans prevelde. Ik rolde met mijn ogen en liep de kamer uit, achter Allison aan, de badkamer in. 

     Ik maakte de deur geruisloos open, waarna ik naar Allison keek, die weg lag te dommelen in het gevulde ligbad. Schuim plakte aan haar armen en haar vast, maar ze leek er geen last van te hebben zoals ze daar lag. Ik sloot de deur al net zo zacht achter me als ik binnen was gekomen, waarna ik naar haar toe liep en me naast het bad op mijn knieën liet zakken. 

     En toen deed ik iets wat ik nooit van mezelf verwacht had; ik legde mijn armen op het bad, waarna ik me over haar heen boog en mijn lippen zacht tegen de hare drukte.

 Hospital for soulsWhere stories live. Discover now