СОЛ СОЛ СОЛ 🍚 <- да приемем, че е купичка със сол

113 23 14
                                    

Отново на есенцията на тази книга- рандъм шит и рантове.

Отива си Тино днес на кино със Зузу да гледа "Тайната на Коко". Какво се случва? На същия ред (който пишеше, че е изцяло свободен, когато купувахме билетите) се оказва че има група от 5 или 6 малки лигави 12-годишни кифли. Да не говорим, че са заели и нашите места. Удря срамежливостта, не им правим забележка и просто сядаме на други седалки, малко по-встрани.
Ако не знаете, преди да започне точно този филм има една анимацийка от Замръзналото кралство, Коледата на Олаф или нещо такова, много сладка анимацийка. Както и да е, започва тая анимация, и точно като започна въпросните кифли на всеослушание обявяват "О, това е рекламата на новото Замръзнало кралство!"
Instamt cringe. Тихичко промърморвам "25-минутна реклама, my boi."
Тече си анимацийката, кют шит, лиглите тъкмо са се кротнали, и една се обажда, отново на всеослушание "Ама ние май сме на грешния филм!" Вдига си плоския гъз и както е по чорапи (щото в cine grand седалките могат и да са в легнало положение, и тия деца явно имаха респект към седалките и чистачките, и се бяха събули) и ми казва "ИЗВИНЕТЕ МЕ, ВИЕ ЗА КОЙ ФИЛМ СТЕ?" Instant flashback към онова вайнче с "what would you do if there was a child right in front of you?". За тези, които не го знаят:


Както и да е, колкото се може по-спокойно и по-набързо й обяснявам, че това е откриваща анимация, и не са сбъркали филма. Анимацията прикрючва и от устата на същата тая мацка се чува "Ебаси тъпото..."
Вижте, аз съм пацифист по принцип, ама ей такива пишлеменца ме карат да се правя на афганистанец.
Започва Коко, много сладко филмче, много кютаво, семейството е най-важно и shit like that, и по едно време точно нетърпеливото момиченце не си сдържа и се обръща на една страна...

Побутва момичето на седалката до нея...

И и казва...

"СЪБУДИ МЕ КАТО СВЪРШИ."

...

СТАНАХ И СЕ ПРЕМЕСТИХ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ПОЧНАХ ДА ГО ИЗБИВАМ НА НЕРВНИ ТИКОВЕ.

Както и да е, to make a long fucking story short...
I put a whole bag of jelly beans up my ass.
Не, шегувам се, тва е още едно вайнче, ето го и него:

На края на филма, аз и Зузу излизаме разревани от залата, щото беше emotional af, след нас излизат и момиченцата (щото трябваше да си обуват обувките, разбира се) и пак тази мацка "главатарката" едва ли не се обръща "Много тъп филм. Повече не ме води на такива филми." към едно друго момиче, от което не съм чул и гък през целия филм, което явно е било рожденичка, защото по-късно я видях с майка й, която носеше много опаковани торби.

Накратко, такива снобарчета като тва момиче (говорим за претенциозната) развалят психиката и доверието на скромни дечица, само защото си вдигат самочувствието от малки. Нещо много важно, което родителите трябва да се научат да правят е хем да подкрепят децата си и да им вдъхват самочувствие, но и да ги учат на скромност и човечност, защото докато има непълнолетни кифли с iPhone X-ове, кецове на SUPRA и якенца на BAPE, нацията може само да деградира.

Не знам откъде хората прихванаха това да се фукат с пари. Супер нелепо е...

Тва беше рантчето за тая глава, много рядко взех да качвам, знам, ама пък...
#ТиКвоЗнаеш?

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now