First meet

2.6K 125 16
                                    

Roxanne P.O.V

O alta zi plictisitoare din viata mea, stau si privesc oamenii de la fereastra , totul orasul era agitat astazi. Era ora 7:00 mai aveam exact 3 ore pana incepeam cursurile. Am coborat usor scarile incercand sa nu imi trezesc colegii care inca dormeau. Am pus o tigaie pe aragaz in timp ce ma plimbam prin bucatarie fiind pe jumatate adormita.  Am scos o cutie cu lapte din frigider si mi-am turnat in pahar.  Am inceput sa fac compozitia pentru clatite incercand sa fac cat mai putin zgomot. 

Dupa 15 minute am umplut o farfurie cu clatite din care am mancat doua. Am urcat sus incepand sa ma pregatesc pentru cursuri.  Am intrat in dus lasand stropii fierbinti de apa sa imi atinga corpul  incercand sa ma obisnuiesc cu temperatura apei. Am iesit din dus in cateva minute fiind presata de timp.

Mi-am luat lenjerie curata, apoi m-am pozitionat in fata dulapului incercand sa ma hotaresc cu ca se ma imbrac. Am sfarsit prin a lua o camasa alba, un sacou albastru , blungi si o pereche de conversi, mi-am ciufulit putin parul apoi am plecat.  

Am ajuns cu 15 minute mai devreme , asa ca am hotarat sa ma plimb pe holuri, aruncandu-mi din cand in cand ochii pe  informatiile afisate prin tot colegiul. Mi-am scos telefonul din buzunar uitandu-ma la ceas, mai aveam exact doua minute pana la primul curs. Am inceput sa alerg cu doua carti in mana in speranta ca voi ajunge la timp . Clopotelul incepe sa sune iar eu mai aveam de urcat un etaj, cand ma lovesc de un timp, iar cartile mi se imprastie.

-Scuze. Am spus eu in timp ce imi cautam cartile.

-Ar trebuii sa fi mai atenta. A spus in timp ce imi intindea o carte.

-Multumesc.

-Cum o fi.

-Eu sunt Roxanne, iar tu?

-Jason. Cam greu de pronuntat, o sa iti spun Roxi.

-Ok eu trebuie sa plec pentru ca am intarziat la primul curs. Pa Jason ! Am tipat pentru ca deja ma indepartasem.

Aveam Istoria Artei, oribil curs. De ce m-ar interesa pe mine, cand e nascut Davinci? Sau Picaso? Cred ca toata ora m-am gandit la tipul dupa hol, oare cum spunea ca il cheama?

Jackson?

Jaden?

Jay?

Jay z?

Oh nu conteaza, dar trebuie sa recunosc baiatul arata al naibii de bine. Avea ochii caprui, dar nu ochii aceia clasici plictisitori pe care ii are toata lumea, avea ceva aparte, ceva misterios.  Si parul blond ciufulit,

Se aude clopotelul semn ca au trecut cele 50 de minute plictisitoare.

-Copiii inainte sa plecati va anunt ca aveti de facut un proiect , o sa fiti in grupuri de cate doi. Grupurile vor fi facute de mine, va rog sa luati loc pana va auziti numele.

Am luat loc in ultima banca dorind sa plec cat mai repede de la acest curs.

-Kate Piece si Josh,  Sophia si Louis, Roxanne si Andrew...

Am inceput sa il caut pe acest Andrew cu privirea neavand nici cea mai mica idee cine este. Dupa inca doua minute am fost liberi sa plecam.

Am facut cativa pasi inafara clasei cand aud o voce total necunoscuta.

-Roxanne!

Am intors capul si am vazut un baiat brunet cu o singura suvita blond, si niste ochi ciocolatii.

-Da? Am spus in timp ce am afisat un zambet.

-Eu sunt Andrew, avem proiectul impreuna si ma gandeam sa te cunosc inainte.

-Sigur. ! Am spus in timp ce il analizam.

-Eu trebuie sa ajung la cursuri, ne mai vedem ok? A spus in timp ce isi verifica telefonul mobil.

-Bine.

Am inceput sa cobor scarile pentru ca acum aveam ora la parter, in sfarsit aveam o ora ok, Arta Vizuala. 

Ca de obicei profesoara intarzia, si deja trecusera mai bine de 15 minute din ora.  Ma uitam plictisita la ecranul telefonului cand in clasa intra baiatul de care m-am ciocnit dimineata.

-Roxi, e liber locul de langa tine?

-Sigur. Am spus in timp ce imi bagam telefonul in buzunar.

-Sti eu sunt nou pe aici, mi-ai putea da numarul tau in caz ca ma ratacesc? A spus in timp ce imi intindea telefonul.

Am luat telefonul si l-am deblocat,  avea poza cu o fata, trebuie sa recunosc era foarte frumoasa. Avea ochii albastrii , parul lung si blond, iar corpul ei e de invidiat.

-E prietena ta? Am spus in timp ce salvam numarul.

-Da.

-E foarte frumoasa! Am spus in timp ce ii dadeam telefonul.

In aceea clipa usa se deschise larg , iar profesoara intra in clasa. Era destul de batrana avea cam 50 de ani, parul alb, purta ma mereu aceleasi haine, mai aveam un singur dinte iar ala gaurit, si sa nu mai spun ca ii pute gura.

-Copiii, aveti un nou coleg, Jason.

Jason il chema , nu Jay Z, mi-am spus in gand in timp ce imi dadeam o palma peste frunte.

-Jason sper sa te acomodezi cat mai repede ! A spus profesoara in timp ce se descalta intinzandu-si picioarele .

Nu cred ca realizeaza cat de scarboasa este. Ne-a pus sa pictam un mar muscat de ea, in timp ce ea se plimba printre banci. 

Si-a dat sacoul jos, iar mirosul de transpiratie a invadat clasa.

-Asa este ea tot timpul? Mi-a soptit Jason.

-Uneori e chiar mai rau.

-Cum adica?

-Anul trecut era in tricou si avea maieu pe dedesubt, a vrut sa isi dea tricoul jos, dar sanii ei jucausi au iesit la iveala.

-Tu vorbesti serios?

-Da ! Am spus in timp ce incercam sa imi potolesc rasul.

Din nou sunetul clopotelului rasuna in toata incaparea, mi-am strans lucrurile si am iesit pe hol. Mi-am lasat lucrurile in dulap si am iesit in curte. 

Mi-am luat o cafea , si m-am asezat pe banca din fata colegiului.  Am inceput sa sorb incet din pahar, terminasem cursurile pe ziua de azi. 

Mi-am ridicat privirea si l-am zarit pe Jason cu aceea fata, era chiar mai frumoasa in realitate, cu parul ei usor undulat ,  picioare subtiri si o talie de invidiat.

M-am ridicat dupa banca si am pus paharul intr-un cos, plecand cu pasi repezi catre dormitoare. Dintr-o data telefonul a inceput sa vibreze, l-am scos din buzunar si am vazut ca am un mesaj de la un numar necunoscut.

-Stai pe loc.

Mi-am intors privirea si nu stiu de ce un zambet  mi-a aparut pe fata.

Dangerous#1 \\editareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum