kidnapped

917 76 5
                                    

-Iti dau o lectie . Nimeni nu se atinge de Roxanne, sa fie clar. Ti-as putea zbura creierii in clipa asta, dar am nevoie de tine pentru o misiune.  Am spus aruncand pistolul pe masuta pozitionata in fata fotoliului.

-Ce misiune? 

- Am chemat-o pe Hope, iar in cateva ore trebuie sa ajunga in cateva ore. Planul este simplu.O rapim pe Roxanne, dar nimeni nu se atinge de ea. In timp ce ea va fi aici cu noi, Jason va fi la club asistand la spectacolul lui Hope. Sti cat de vulnerabil este Jason, se va arunca in bratele ei, iar Roxanne va vedea asta.

-Andrew, am fost destul de clara. Nu vreau nicio fata langa Jason. Nimeni nu il atinge sau priveste, cu atat mai putin Hope.

-Nu ma intereseaza ce vrei tu. Am tipat eu luand inapoi pistolul. Atat timp cat eu conduc te vei supune ordinelor, acum du-te si caut-o pe Roxanne.

Bianca P.O.V

Mi-am lasat capul in jos inghitind in sec. L-am privit timp de cateva secunde incercand sa descifrez expresia dupa  fata lui. Era clar un alt Andrew. Unul vulnerabil,  unul mult mai las. Era slab.

M-am intors pe calcaie parasind incaperea scotogindu-mi prin buzunare in cautarea telefonului. Am intrat in masina trantind portiera in urma mea in timp ce o apelam pe Kate, ea stia mereu unde e Roxanne, ii urmarea fiecare miscare.

-Kate? Am spus eu muscandu-mi buza inferioara in clipa cand voce ei se facu auzita.

-Chiar eu, acum spune-mi ce vrei. Sunt sigura ca nu vrei m-ai sunat sa vezi ce fac.

-Am nevoie sa stiu unde e Roxanne.

-Sa inteleg ca Andrew are un nou plan? a spus  oprindu-se pentru cateva secunde. Roxanne este la Cafe Sierra, dar ar trebuii sa te grabesti pentru ca are de gand sa plece.

Am inchis telefonul si am pornit motorul indreptandu-ma catre hotelul Hilton. Mi-am bagat pistolul la spate asigurandu-ma ca nu este vizibil in timp ce inchideam portierea coborand in dreptul cafenelei.

Am privit-o cateva minute prin geamul de sticla pana s-a descis sa paraseasca cafeneaua. M-am apropiat de usa asigurandu-ma ca nu este multa lume in jur. In cateva secunde corpul ei subtiere a iesit pe usa de sticla indreptandu-se catre magazinul din coltul strazii. Am strans puternic batista ce o aveam in mana apropindu-ma de ea .

Mi-am pozitionat o mana la gura ei , iar cu cealalta i-am acoperit nasul facand-o sa inhaleze mirosul batistei. Am bagat-o in masina cu usurinta strada fiind aproape goala. Conduceam haotic incercand sa ajung cat mai repede la sediu.

Dupa mai bine de 30 de minute eram intr-o camera pozitionata inafara sediului asteptandu-l pe Andrew. Mainile Roxannei erau strans legate de spatarul unui scaun, iar picioarele ii erau legate intre ele.

Andrew P.O.V

Am intrat in camera trantind usa in urma mea si fixand-o pe Roxanne cu privirea. Parul brunet ii era ciufulit, ochii umezi si fata ii era palida. 

M-am uitat la Bianca ea intelegand din privirea mea ca trebuie sa plece, trebuia sa fiu singur cu Roxanne ca s-o pot convinge. M-am apropiat de ea dezlipindu-i banda de la gura si trecandu-mi degetele prin parul ei.

-Pleaca de langa mine ! A tipat ea intorcandu-si capul.

-In locul tau, as avea grija cum vorbesc.

-Cand Jason o sa ma gaseasc, o sa te omoare! Vei sfarsii in propriul sange Carter ! a replicat ea .

-Tu chiar crezi ca lui Jason ii pasa de tine? Deschide ochii Roxanne ! In lumea asta esti pe cont propriu, nimanui nu ii pasa daca traiesti sau mori, cu atat mai putin lui Jason. Lui ii pasa doar de o singura persona, iar aceea este Hope.

-Ce vrei sa spui?

-Mai bine iti arat. Am spus luand laptopul din coltul camerei si pozitionandu-l in fata ei in timp ce acesam camerele de filmat ale clubui Playhouse.

Roxanne P.O.V

Mi-am indreptat privirea asupra ecreanului in momentul ce o fata cu parul in doua culori isi faca aparitia pe scena. Parul ei era blond la varfuri, iar corpul ii era perfect fara niciun gram de grasime. Ochii ii straluceau in lumina reflectoarelor, iar costumul negru mulat ii venea perfect. Toata lumea incepu sa aplaude atunci cand  Swgger Jagger se facu auzita. 

Fata incepu sa danseze , iar in acel moment mi-am adus aminte de un lucru. Hope era dansatoare. Mi-am mutat privirea catre primul rand zarindu-l pe Jason cu telefonul indreptat catre scena, fata aceea era clar Hope.


Dupa mai bine de 15 minute de dans satena cobori dupa scena fiind urmata de Jason pana la camerele aflate la etaj. Jason o trase mai aproape de el pozitionandu-si mainile pe talia fetei, in timp ce buzele lui se zdrobira de ale ei. Lacrimile isi facu aparitia in coltul ochilor mei in timp ce cei doi se indepartara.

-Te-am avertizat Roxanne. A spus Andrew punandu-si mana pe umarul meu. Acum platesti pentru ce ai facut.

-Ce am facut? E vina mea ca m-am indragostit? E vina mea pentru ca am crezut ca el va fi diferit?

-Practic da, pentru ca eu te-am avertizat. Nu te indragostii de el. Te poti razbuna oricand pe el, oricand.

-Dezleaga-ma. am spus eu iar frangia din jurul mainilor a fost desfacuta . Spune-mi ce plan ai.

-Te alaturi clanului nostru, asta inseamna ca lasi in spate trecutul si te supui ordinelor. Tu vei fi cea care primeste misiunea sa-l omoare pe Jason, poate ca nu vei reusii. Dar sa te vada pe tine amenintandu-l va fi lovitura finala pentru el.

-Cand trebuie sa fac asta? am spus ea dandu-mi parul peste cap.

-Chiar acum, doar suna-l. A spuns Andrew intinzandu-mi telefonul meu care acum era plin de zgarieturi. Spune-i ca esti in padurea de la marginea cartierului Hell, fi sigura ca va venii dupa tine.

Am luat telefonul din mana lui Andrew formand numarul lui Jason. Inima imi bubuia de emotii, iar lacrimile isi facura aparitia pe obrajii mei.

-Roxi?

-Jason, vreau sa vi sa ma iei. Am spus eu inghitind in sec.

-Unde esti?

-In padure, cea de la marginea cartierului Hell.

-Ce dracu cauti acolo Roxanne? tipa el. Vin imediat.

M-am intors inspre Andrew, acesta intinzandu-mi un pistol. L-am insfacat imagini cu Jason si Hope derulandu-se in mintea mea.

Dangerous#1 \\editareWhere stories live. Discover now