sevdicek2

19 7 0
                                    

O güne kadar sevdiceğin hayaliyle yaşayan ressamın içinden geçende buydu.-olur anne demişti hem sana da yardımcı olur ve yalnız kalmazsın evde.

Ressamın yokluğunda sık sık ziyaretine gelmişti sevdicek. Annesi öve öve bitiremiyordu sevdiceği -gelinim ah bir gelse evimiz şenlenir diyordu.

Ressam ilk fırsatta sevdicek ile görüşmüş ve evlilik konusunu sevdicek ile konuşmuştu. Sevdicek o kadar mutlu olmuştu ki sevinçten ne yapacağını şaşırmıştı. Ressam omzundaki yaranın iyileşmesini bekliyordu ardından ilk fırsatta sevdiceği istemeye gideceklerdi.

Sevdicek ressamın kendisiyle evlenmek istediğini ailesi ile paylaşmıştı. Ailesi sevdiceğin mutlu olduğunu görünce onlarda mutlu olmuş ve bu durumu onaylamışlardı.

Ressam ve sevdicek sürekli olamasa da sık sık görüşmeye çalışıyorlardı. Ressam köyde annesiyle kaldığından gidip gelmek zor oluyordu. Ulaşım imkânları da kısıtlıydı. Kendi içlerinde tos pembe bir hayatları ve ardı ardına bıkamadan kurdukları evlilik hayalleri vardı. Tutacakları evin şeklinden eve alacakları malzemelere kadar her şeyi konuşuyorlardı.

Ölümün kıyısında #Wattys2019Where stories live. Discover now