5- en çok sana ihtiyacım var

1K 125 103
                                    

Wassup wassup

İkisinin de çok fazla insanla konuşmuyor olmaları sonucu duyguları hep birbirine girmiş durumda ve bir dedikleri öbürünü tutmuyor çünkü hala içlerinde yaşamaya devam edip hislerinin bazılarını açıkça söylemiyorlar. Bir öyle bir böyle durumundan rahatsızlık duymayın, bu bölümden sonra ikisini de tanımaya başlayacağız yeni yeni. Yakınlaşmaktan çok birbirlerini tanımaya önem verecekler çünkü ciddi bir şeyler olmasını istiyorlar.

Bölüm Baekhyun'dan

Ha bir de şey

Kalp krizi geçirmeyin lütfen çok abartmadım zaten, güzel okumalar söz daha güzel yazmaya
Ve saçmalamamaya çalışacağım😘
_______________


***

Baekhyun

Ah şu kırmızı ay dursa gökyüzünde asırlarca süren bakışmaların ardında,
Şu kırmızı ay dursa da kapısına konan kuru güllerin bir anlamı olsa.

Yeniden açabilmek için gereken,
Sadece ayın bıraktığı kırmızı izler

O halde neden boynu bükük güllerin?

~

Gökyüzü kıpkırmızı, can alır. Öyle güzel ki bakmaya doyamıyor insan, doyamıyorum. Arsız yağmur damlaları yere düşmekte, aklı karışık insanların düşünmesi için bir fırsat belki de.

Ellerime dökülmüyor mu yağmur damlaları? Sürekli çalmakta olan telefonumu önemsemiyorum. Chanyeol arıyor. Ancak onu heyecanlandırıp bu derece, sonrasında bir tepki vermeden telefonu kapatmış olmam onun gelmeyip aramaya devam etmesi için bir sebep mi emin değilim. Çünkü beklediğim, saniyeler içinde kapımın çalmaya başlaması. Yine de sanmıyorum. Chanyeol bayadır arıyor. Onu istiyor oluşum beni üzüyor. Onu bu denli istiyor oluşum beni cidden çok üzüyor. Üstümde böyle bir etkiye sahip olması kırıcı. Bu bir ilk çünkü.

Yine de tek bakışını düşünmek bile deli ediyor beni.

Dudaklarımı ısırıp karşısında dikilirim, ne isterse yaparım. Ama ona dokunmaya ihtiyacım var. Onu sevmeye ve bana dokunmasına da.

Ve kısa bir çekişme sonucu çalan telefonumu açmaya karar veriyorum. Ellerim ince parçayı sıkıca kavrayarak kulağıma götürüyor.

"Sonunda açtın!" Hafif bağırıntısı, kalbimin bu denli hızlı atmasına neden olup beni mahveden konuşma sonrası bir farklı geliyor. Ciddi sesi beni ürkütüyor. Hızlı nefes alıp verişleri beni cidden ürkütüyor. Ve biraz sonra burnunu çekerek dayanamayacak hallerde beklediğim cümleyi söylüyor. "Baekhyun yardım et." Kanım donuyor sanki endişeli sesini duyunca.

Red Shadés Of Moon | ChanBaekWhere stories live. Discover now