CENAZE GÜNÜ

94 38 2
                                    

09/05/2017

7 MAYIS CENAZE GÜNÜ

Ertesi günü cenaze oldu. Koymayın onu oraya diye bağırdım. Kimse dinlemedi beni. Herkes gitti en son ben kaldım yanında çünkü korkardı o karanlıkta onu yalnız bırakmak istemedim saatlerce yanında kalıp başında ağladım sıkıca sarıldım toprağına... Birden yağmur bastırdı ve gitmek zorunda kaldım.

Eve geldim ve annemde ağlıyordu bana sıkıca sarıldı. "Ağlama kuzum sana zamanında onunla buluşma, konuşma dediğim için özür dilerim. Allah'ım onu sevdiği için erken yanına aldı o orda gerçek hayatta huzurlu ve mutlu şimdi canını sıkma ve bol bol dua et onun için." dedi. Ben ise bağırdım anneme "Madem Allah onu sevdiği için yanına aldı. Ben ona aşığım bana sevgilimi geri versin." dedim.

O günden sonra annemin yüzüne doğru düzgün bakmadım, sarılmadım, yemek yemedim, odaya kapadım kendimi. Biri beni görsün istemiyordum. Baha yanımda olmadan dışarı çıkmak dahi istemiyordum. Sonra beni karakoldan aradılar ve Bahanın katilinin ölü bulunduğunu söylediler. alelacele karakola gittim. Sevdiğimi neden vurmuş biliyor musunuz ? Para için...

Siz nasıl insanlarsınız. Para için bir insanın canına kıyılır mı ? Sizi Allah'a havale ediyorum. Allah topunuzu islah etsin. Parayıda bana yüzük alabilmek için 1 senedir biriktiriyormuş 500 TL bir açığı kaldığı için arkadaşı Cengiz denen o adamdan borç almış. Ceniz madde kullanmış o gece Bahayı arayıp paraya sıkıştığını madde almak için parasının kalmadığını verdiği borcu geri istediğini söylemiş Baha ise tamam yarın maaşımı alacağım o zaman veririm demiş. Cengiz de olmaz şimdi lazım paramı ver diye diretmiş. Baha da telefonu suratına kapatmış. Aslında baha kimseden borç almazdı sırf evlilik teklifini doğum günüme yetiştirebilmek için Cengiz denen adamdan borç almış. Yüzüğü benim için özel yaptırmış.

Peki canına değer miydi sevgilim ?

ALZHEİMER HASTASI BİR KADININ GÜNLÜĞÜWhere stories live. Discover now